Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeğim heceli sesler çıkarmıyor.

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

azerinka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
27
3
86
35
Ankara
Merhaba arkadaşlar 7,5 aylık kız bebeğim var heceli sesler çıkarmıyor. Normalde hep çevresi ilgisini çekiyor ve çok hareketli bir bebek.istedigi her yere surunuyor arada emekliyor desteksiz oturuyor ama sesler çıkarmıyor mesele "ba ba - mama-de de " gibi sesler çıkarması gerekiyormuş ama çıkarmıyor ve ben bunu çok kafama takıyorum. Bazen uykudan kalktığında eğlenir gibi inleme sesine benzer ses çıkarıyor içini çeker gibi ses çıkarıyor sadece. Çok üzülüyorum bu duruma . 😔 Sizlerin bebekleriniz ne zmn başladı heceli sesler çıkarmaya acaba geçici bişey mi yoksa ciddi bi durummu var diye düşünüyorum

Bizimki de 8 aylık sürünmüyor hiç bende bunu kafaya takıyorum ama biraz minyon o yüzden diye düşünüyorum. Zamanla artık sizin bebeğinizde ses çıkartır.

Merhaba arkadaşlar 7,5 aylık kız bebeğim var heceli sesler çıkarmıyor. Normalde hep çevresi ilgisini çekiyor ve çok hareketli bir bebek.istedigi her yere surunuyor arada emekliyor desteksiz oturuyor ama sesler çıkarmıyor mesele "ba ba - mama-de de " gibi sesler çıkarması gerekiyormuş ama çıkarmıyor ve ben bunu çok kafama takıyorum. Bazen uykudan kalktığında eğlenir gibi inleme sesine benzer ses çıkarıyor içini çeker gibi ses çıkarıyor sadece. Çok üzülüyorum bu duruma . 😔 Sizlerin bebekleriniz ne zmn başladı heceli sesler çıkarmaya acaba geçici bişey mi yoksa ciddi bi durummu var diye düşünüyorum
acele etmeyin. ortalama gelisimdir okuduklariniz.

1 yasinda bilincli olarak anne baba demesini bekleriz demisti doktor bana 1 yas kontrolunde, oglum asla demiyordu nasil arastirdim... simdi 2,5 yasinda annemmm annecimmmm canim annem diyor:)

her cocugun gelisimi ve ilgi alani farkli. takipli doktorunuz varsa o sizi yonlendrir zaten

Back
X