Bebek Beslenmesi Bebegim hep ıkınıyor:(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bana da gelecek için bilgi oldu, teşekkürler.
Böyle bilgi olmasın!! lütfen doğru yerlerden doğru bilgiler edinin. Facebook kullanıyorsanız "emziren anneler" grubuna dahil olun. Sağlık bakanlığı ve dünya sağlık örgütünün gönderilerini takip edin ve ilk 6 ay bebeğinize sütünüzü verin...

1. bu şekilde tepkilerinizi anlıyorum.
2. bu benim 2. gebeliğim
3. avrupa ülkelerinde bebeklerin sarılıklarını geçirmek için şekerli su verilir ve doktorlar yeterince verilmediğinde anneye kızarlar (araştırabilirsiniz)
4. hiç bir anne çocuğuna zehir vermez merak etmeyin!

Harfi harfine katılıyorum....

Mesleğiniz nedir?
Meslekle ne ilgisi var anlamadım?
Bakın burda insanlar birbirine yardımci olmaya çalışıyor. Kimse körü körune birşey yapmiyor ve bir bebegi en çok annesi düsünür zaten. Neden insanları tenkit ederek ya da yüzyıllardır uygulanan şeyleri yanlış diyerek konuyu saptırıyorsunuz?
Eskiden formül süt mü varmış?
Damla mı ilaç mı varmış
Peki simdi mi kanser ve hastalık oranları daha yüksek önceden mi?
Ne varsa eskilerde var....
Benim bebeğimde göbek fıtığı vardı. Kac doktora görüştum hepsi ameliyat dedi en son bi doktor dedi ki valla eskiden para baglarlarmıs gobege istersen bir dene dedi. Çünkü ben ameliyata yanaşmiyordum 10 günlük çocuk.
Inan 1 haftada geçti para baglayinca :)
Insanın başina gelmeyegörsün birşey....
Allah herkesin çocuğuna sağlık versin.
Hatta benimkinide alsin bebegime versin....
Bu arada bunlarin hepsi bana ait deneyimler. Ben sadece bana iyi gelen seyleri paylasiyorum. Tabiki herkes arastirsin doktoruna danissin.!!!!!
Yani aspirin benim başağrıma iyi geliyor diye herkese gelecek diye birşey yok.

Parayi neyle bagladiniz banada diyorlarda bagla diye ihmal ediyorum hep.diger 2 cocugumda boyle birsey basima gelmedi 3 aylik bebisimde var hala para koyamadim gobusune.

Hanımlar sakin olalım rica ediyorum, tecrübeli anneler iyi niyetle bazı tarifler vermiş ama tarifleri doktorunuza danışmadan uygulamayınız lütfen.

Parayi neyle bagladiniz banada diyorlarda bagla diye ihmal ediyorum hep.diger 2 cocugumda boyle birsey basima gelmedi 3 aylik bebisimde var hala para koyamadim gobusune.
Parayi iyice kaynattim sonra gazli beze sardim. Küçük zarf gibi oldu onu tam gobegin ustune koydum ve bir tulbentle kuşak yaptim beline.kaymasin oynamasin yerinden diye. Bana gittigim doktorun biri soyledi ki etraftan cok duymustum eskiden para bagliyorlardi diye. Sonra yaptim ve cikinti 1 haftada gecti.
Ama her bebek kendine ozel sizde bir sorun doktorunuza öyle yapin.
Saglikla büyütün yavrunuzu

Son cümlenizi söylüyorum bende. Sizin bebeğinize iyi geldi diye herkese iyi gelmez diyorum ve biraz daha açıyorum. Dünya sağlık örgütü ve sağlık bakanlığı sadece anne sütü derken ve dünyanın dört bir yanında çocuklar eski tabiri caizse kocakarı ilaçlarını denerken hayatını kaybederken kendi tecrübelerimiz bize kalsın diyorum. Verdiğiniz herşey bebeğinizde kalıcı hasar bırakıyor ileride ortaya çıkacak olan... Para bağlama şu bu değil olay, onlar dıştan olan ve sonucunu görebileceğiniz şeyler. Ama bir su bile bebeklerin ölümüne neden olabiliyorken şeker, kimyon, ıvır zıvır tavsiyelerini anlayamıyorum.

Deneyimli anne.cogu deneyimli annede bunu yapar.

Skandal değil hayatin gerçekleri
Bende deneyimli anneyim. Söylenilen süreçlerden bende geçtim. Ama şekerli su verilmeden de sarılığın geçtiğini yaşayıp gördüm. Skandal burda başlıyor. Senin sütün yetmiyor ek gıdaya başla şunu yedir bunu yedir dendiğinde annelerin sütünün nasıl kesildiğinide gördüm. Yediğin içtiğin bebeğe gaz yapar denilen şeyin kocaman bir yalan olduğunu gördüm. Bebeğin gazı var damla verelim, şunu içirelim bunu içirelimin faydasızlığını gördüm, yaşadım, paylaşıyorum. Verdiğiniz küçücük bir şeyin bebeklere zararınıda gördüm. Altı ay sonunda yiyeceklere bile ek gıda denir ve bebek alıştırılarak geçirilir. Nedenlerinide araştırdım , yaşadım gördüm. Ve bu yüzden tüm yazdıklarınıza bir kez daha skandal diyorum. "Ben verdim birşey olmadı" mantığınıda kabul etmiyorum.

Doktora sormaya gerek yok bunun icin benim gobegimde oyleymis bebekken annemde para koymus sonra duzelmis.bende en kisa zamanda yapayim ins.tesekkurler.

Ben okul öncesi öğretmeniyim. 7 yıl çocuk bakmak yetiştirmek beslemek ve benzeri alanlarda eğitim gördüm. Sizin gibi Google mezunu değilim cicim.

Meeabalar zamn cok gecmis ama umarim gorursunuz. Bebegim 66 gunlukk ona verebiliyr muyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…