Bebek Beslenmesi Bebegim hep ıkınıyor:(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
gazlı bebek karnını oksayın gaz hareketleri yapın. sürkli gaz çıkartma işlemleri yapsanızda olur.kardeşim öyleydi.bide kabız olur bu bebekler.

Merhaba,

Topiği baştan sona okudum. Peki bebeğinize hangilerini denediniz, faydasını gördünüz mü? Bunları merak ettim açıkçası Hoppa
Ben sadece çörekotu suyu vermiştim nasıl hazırlayıp verdiğimi de yazdım uzun uzun. Çok faydasını gördüm. Tabiiki herkes dr na danışsın.

Bebegim 1 aylik hep ikiniyor uyurken bile gaz sancisi dedi doktor zinco kullaniyoruz bacak hareketleride yapiyoruz ama fayda etmiyor bi önerisi olan varmi ?

Yapabileceğiniz pek bişey yok benim oğlum da 1 buçuk 2 ayına kadar hep ikindi kucuk oldugu icin bagirsaklari gelişimini tamamlamamis oluyorlar 2 aydan sonra düzelir merak etmeyin büyüdükçe geçiyo

Bebegim 1 aylik hep ikiniyor uyurken bile gaz sancisi dedi doktor zinco kullaniyoruz bacak hareketleride yapiyoruz ama fayda etmiyor bi önerisi olan varmi ?
rezene cayı işe yarıyor ama gazlı bebege kesin çözümü tıp bile bulamamış üç dört ay sabrediceksiniz cnm bizde öyleydik kolik olmasın da ins.

merhaba hanimlar benim bebegim de 20 gunluk ve surekli ikiniyor jipkirmizi oluyor ve sonunda da agliyor gaz hateketleri yapiyorum bir saat sirtini ufaliyorum care etmedi gaz ilaci aldik care etmedi sonunda ben de bugun hic istemeye istemeye kimyon cayindan yaptim verdim bi cay kasigi simdi uyuyor bi kac kez ikindi ve agladi ama tam olarak belli degil ise yarayip yaramadigi.bakalim bu gecemiz nasil gececek.sonucu buraya yazacagim.

Ben sab sımplex kullanıyorum (umarım doğru yazmışımdır) çok faydasını gördüm canım.

merhaba hanimlar benim bebegim de 20 gunluk ve surekli ikiniyor jipkirmizi oluyor ve sonunda da agliyor gaz hateketleri yapiyorum bir saat sirtini ufaliyorum care etmedi gaz ilaci aldik care etmedi sonunda ben de bugun hic istemeye istemeye kimyon cayindan yaptim verdim bi cay kasigi simdi uyuyor bi kac kez ikindi ve agladi ama tam olarak belli degil ise yarayip yaramadigi.bakalim bu gecemiz nasil gececek.sonucu buraya yazacagim.
Bebebğiniz çok küçük anne sütü yokluğunda formül mama dışında birşey vermeyin lütfen. Ayşe Öner'in gaz masajını deneyebilirsiniz. Nette bulabilirsiniz. Geçmiş olsun.

2 aylık bebeğim kakasini yapmıyor annem bugün sabun attı ama hala yapmadi bu sorun olurmu acaba

Merhaba benim oğlumda 54 günlük bizde 1 hafta önce kakasını yapamıyor diye gittik ve gazı vardı çok dr bize biogaia damla verdi bu damla çok işe yaradı oğlumda hem sindirim sistemini de düzene sokuyormuş bir deneyin derim

Bir de neobaby şurup var onuda günde 3 çay kaşığı veriyorum ona iyi geliyor bebeğime umarım geçer ıkınması

Merhaba benim oğlumda 54 günlük bizde 1 hafta önce kakasını yapamıyor diye gittik ve gazı vardı çok dr bize biogaia damla verdi bu damla çok işe yaradı oğlumda hem sindirim sistemini de düzene sokuyormuş bir deneyin derim
Ben de 4 gündür falan akşamları aynı saatte veriyorm ama pek bı faydaisni gormedim daha nurse harveys colex surubuda beraber kullanıyorum sen ne zman faydasını görmeye basladin bide benm kızım emerken ikiiniyo bı çığlık atıyor tekrar emiyo öyle değişik yani sizinkide böylemi

Kaç gündür kakasını yapamıyor? Benimkinin bazen 4 gün yapamadığı oluyor aynı şekilde ıkınıyor damlayı bence vermeye devam et düzenli kullanımda faydasını görürsün bu arada bebeklerde 4 aya kadar kaka yapamama normalmiş ıkınarak kaka yapmayı öğreniyorlarmış dr bize öyle dedi

Back
X