- 27 Mayıs 2016
- 129
- 39
- 13
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde ıkınmalar cok şükür geçti şimdi sebebsiz yere ağlamalar başladı bakalım daha ne cıkıcak ne kadar zor bişeymiş bebek büyütmek allah yardımcımız olsun kızlar
Uyurken ıkınıyor genelde yine başladı ıkınmaKonu eski ama söyleyeyim bağırsakları henüz gelişmediği için kakasını ıkınarak hareket ettiriyor benim de bebeğim çık ıkınırdı ben de sinir olurdum ama meğerse normal birşeymiş boş yere gaz ilacı kullanmayın ıkınmasını engelleyemiyorsunuz doğal bir süreç bu
Evet aynen öyle oluyor ama geçici birşey. Eğer müdahale ederseniz kakasını yapar ama ben müdahale etmenizi önermiyorum kendi yapmaya çalışsınUyurken ıkınıyor genelde yine başladı ıkınma
Aynı sorun hepimizde var zamane cocukları böyle oluyor demek ki benim kızım 4aylık oldu hala ağlıyorSlmlar bayanlar 7haftalık bebeğim var ve hep ağlıyor ilk çocuğumda hiç böyle sıkıntı çekmedim.o sadece hep uyanıkdı.ikinci ise hep ağlıyor..ne yaptıysam olmadı rezene çok hafif derece de fayda etti bende ona devam ettım ama ağlamaya başladığı zaman hiç susmuyor hem üzülüyorum hem sinirlerim yıpranıyor.ne zaman düzelir bi bilen varmı :-(
Müdaheleyi bıraktım zaten gucagımda geziyor devamlı ne ev işi ne yemek hiçbişe yapamıyorum uyku yok anlıcan biran önce büyüsün diye dua eder oldumEvet aynen öyle oluyor ama geçici birşey. Eğer müdahale ederseniz kakasını yapar ama ben müdahale etmenizi önermiyorum kendi yapmaya çalışsın
Ahahahahhh senn yine erken düzelmiş biz 4aylık olduk hala meeeeliyorCanım benım bebegımde oleydı 2 ay 10 gunluk oldu baya azaldı zamanla azalır bızımkı uyku uyuyamadı kecı gıbı meelerdı sureklı
Slmlar bayanlar 7haftalık bebeğim var ve hep ağlıyor ilk çocuğumda hiç böyle sıkıntı çekmedim.o sadece hep uyanıkdı.ikinci ise hep ağlıyor..ne yaptıysam olmadı rezene çok hafif derece de fayda etti bende ona devam ettım ama ağlamaya başladığı zaman hiç susmuyor hem üzülüyorum hem sinirlerim yıpranıyor.ne zaman düzelir bi bilen varmı :-(
Sling alin bence hic beklemeden.Aynı sorun hepimizde var zamane cocukları böyle oluyor demek ki benim kızım 4aylık oldu hala ağlıyorsürekli gucagımda o zman susuyor sen gucaga alınca susmuyor mu yani sustugu bir nokta yok mu canım
O nedirSling alin bence hic beklemeden.
Ben şokkkkkkk şuan hemen bakıyor ve alıyoreEskiler sirtina baglarmis ya bebegi. Onun modern hali. Hem siz isinize bakarsiniz hem o koynunuzda mutlu mesut yasar uyur takilir :) sling diye yazin google'a gorursunuz nasil birsey. Sirf onu kullanmak icin 2.cocuk yapabilirim :)
Esnek kumas olanlari oneriyorlar. Disarida da gezersiniz havalar duzeliyorBen şokkkkkkk şuan hemen bakıyor ve alıyore![]()
Fiyatlar ne durumda bilmiyorum ama 2.el piyasasi da var.facebook ta bir grup da var orda gormustum 2.el satanlari.Ben şokkkkkkk şuan hemen bakıyor ve alıyore![]()
100 civarı bende kanguru var ama o işe yaramıyor. Bu işimi görür mü ki aynısı gb değil heraldeFiyatlar ne durumda bilmiyorum ama 2.el piyasasi da var.facebook ta bir grup da var orda gormustum 2.el satanlari.
emerken nasılarkadaşlar konuuzla alakası yok fikirlerinize cok ihtiyacım var 2 aylık bebeğim var bana karsı cok soğuk başkalarında susuyo duruyo ama bende aglıyo cok uzuluyorum