Çocuk Hastalıkları Bebeğim her ağladığında kakasını az az yapıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

senem0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
54
-2
88
34
1 aylık bebeğim şuan her ağladığında bazen de sadece hareket ettiğinde az az kakasını yapıyor bu yüzden bezi hiç temiz kalmıyor sürekli bez değiştiriyorum ve bu yüzden pişik olmuş 5 doktora götürdüm çözüm bulamadılar bu sorunu yaşayan kimse yok mu nasıl atlattınız neden oluyor böyle bilen var mı acaba

Bu masajları deneyebilirsiniz, kakayı yapması kolaylaşır. Ayrıca sürekli pişik kremi kullanın ( bephanthol ya da desitin iyi bu konuda).

Bilmiyorum gazlı mı çok uysal bi bebekti aslında gaz sancısı çekiyor gibi değildi bir haftadır süt ürünlerini kesmiştim denemek için bu durum azaldı ama tam geçmedi tekrar başlıcam süt ürünlerine artarsa ondan demektir ama doktorlar alerjiden değildir dediler ısrarla diyet yapmamamı söylediler ama ben denemek için yaptım ve iyileşti gibi denk mi geldi bilmiyorum

Merhaba aynı sorun bende de oldu , bu yüzden geçmeyen pisigimiz oldu , gittiğim doktor kaka tahlili yaptı ve Kanada redüktan madde +1pozitif çıktı yani laktoz intolerans teşhisi kondu ( anne sütündeki ,süt ürünlerin deki şekeri sindiremiyor) bu yüzden laktoz damlası verdi ( relaktaz) ,bir sürüde diyet yaptım pişik azaldı yavaş yavaş kaka da duzelti. Laktoz çok gaz yaptığı için bebeğe kaka gaz kaka gaz yani gaz çıkarırken çocuk kaka da yapıyor. Ben sürekli sudrcem kullandım , prima kullandım ve sürekli bezi kontrol ettim günde kaç bez harciyordum hesabı yok. Bu arada genelde çocuk iyi kilo alıyorsa doktorlar diyet vermiyor, bunu yenmesini istiyor ama çok rahatsizsan çocuk alerji doktorlari var onlara gidebilirsin , araştırma Hastanesi'ne gitmiştim orda hem kanda hemde deride alerji testi de yapmışlardı birşey çıkmadı bizde

Merhaba kaka da redüktan madde bakıldı negatif çıktı alerji maması almıştık(neacate) çok kötü yaptı bebeği her gün sürekli ağlıyordu uyumuyordu kakası yeşil renge dönmüştü bir hafta bu şekilde kullandıktan sonra bıraktık denemek için normal mamaya geçtim ve süt ürünlerine başladım çünkü şehir hastanesinde ki alerji doktoruna götürdüm alerji değil dedi oda hiç bir test yapmadan Şimdi azaldı kaka yapma durumu çok ıkınarak ağlarsa yapıyor yine ama bende sürekli bez kontrol ediyorum ve değiştiriyorum diyet ne kadar süre yaptınız bu süre de mama verdiniz mi verdiyseniz hangi mamayı verdiniz alerjik çocuklar için olan mamadan mı verdiniz

Sudocrem bepanthol herşeyi denedim en son kaufmann pişik kremi geçirdi alman menşei bana yurtdışından getirdiler 1w8 lira trendyolda deneyin biz çok memnun kaldık az kaka ile pişik olmuştu benim oğlum 50 günlük hep kullanıyorum hiçbir bezde pişik yapmadı bu kremden sonra

bence bu olay gazdan ya da bir alerjik intolerans durumundan olabilir. bir yetişkin olarak bu durumu benim huzursuz bağırsaklarım sebebiyle yediğime dikkat etmediğimde tuvalet ihtiyacı sırasında yaşıyorum. Küçüklüğümden beri böyle. Küçüklüğümden beri süt (laktoz) beni rahatsız eder.
Süt, mama, aynı zamanda sütü sizden aldığı için dolayısıyla sizin yediklerinize dikkat ederek gözlemleyin derim.

Benim bebeğim de böyle. Çok çok büyük ihtimalle gazdan oluyor.

4 doktora daha gösterdim arkadaşlar iki alerji doktoru da alerjik bişey değil dediler bir Prof makatında iki tane çatlak olduğunu söyledi fito kremi biraz daha makatın için doğru sürmemi söyledi öyle yaptığım andan itibaren azaldı bu durum ama tamamen geçmedi belkide çatlak tamamen iyileşmemiştir 2 hafta sonra kontrolümüz var inşallah o zamana Çatlak iyileşirse bu durumda biter

En son doktor oksizinc verdi o da işe yaramazsa sizin dediğinizi deneyim ama şuana kadar denemediğim krem kalmadı gibi bişey

Hiç mama kullanmadım ,diyet biraz uzun sürdü benim 6 aylık olana kadar nerdeyse yaptım. K Kakayi yeşil renge cevirdiyse bence mama alerji yapti. Maalesef neye karşı alerji yaptığını bulmak çor zor ,gazlı bir bebek ise gaz yüzünden kaka yapıyordur . Siz gazlı gıdaları azaltirsaniz maalesef süt ürünleri de gaz çok yapıyor daha dikkatli tüketirseniz belki daha rahatlar bir deneyin isterseniz.

Bebeğim ek gıdaya başladı onu pişikten korumak için ben bepanthol baby kullandım canım pişiği önledi baya tavsiye ederim sana da

Bebeğim ek gıdaya başladı onu pişikten korumak için ben bepanthol baby kullandım canım pişiği önledi baya tavsiye ederim sana da
merhaba bende 2 aylık kızım için pişik önleyici merhem almak istiyorum siz memnun musunuz acaba ?

Bepanthol baby bizde pek işe yaramadı en son şuan desitin ile sudokrem dönüşümlü kullanıyorum çok kızarırsa trosdy kullanıyoruz ama kaka sorunumuz düzeldi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…