Merhaba aynı sorun bende de oldu , bu yüzden geçmeyen pisigimiz oldu , gittiğim doktor kaka tahlili yaptı ve Kanada redüktan madde +1pozitif çıktı yani laktoz intolerans teşhisi kondu ( anne sütündeki ,süt ürünlerin deki şekeri sindiremiyor) bu yüzden laktoz damlası verdi ( relaktaz) ,bir sürüde diyet yaptım pişik azaldı yavaş yavaş kaka da duzelti. Laktoz çok gaz yaptığı için bebeğe kaka gaz kaka gaz yani gaz çıkarırken çocuk kaka da yapıyor. Ben sürekli sudrcem kullandım , prima kullandım ve sürekli bezi kontrol ettim günde kaç bez harciyordum hesabı yok. Bu arada genelde çocuk iyi kilo alıyorsa doktorlar diyet vermiyor, bunu yenmesini istiyor ama çok rahatsizsan çocuk alerji doktorlari var onlara gidebilirsin , araştırma Hastanesi'ne gitmiştim orda hem kanda hemde deride alerji testi de yapmışlardı birşey çıkmadı bizde1 aylık bebeğim şuan her ağladığında bazen de sadece hareket ettiğinde az az kakasını yapıyor bu yüzden bezi hiç temiz kalmıyor sürekli bez değiştiriyorum ve bu yüzden pişik olmuş 5 doktora götürdüm çözüm bulamadılar bu sorunu yaşayan kimse yok mu nasıl atlattınız neden oluyor böyle bilen var mı acaba
Merhaba kaka da redüktan madde bakıldı negatif çıktı alerji maması almıştık(neacate) çok kötü yaptı bebeği her gün sürekli ağlıyordu uyumuyordu kakası yeşil renge dönmüştü bir hafta bu şekilde kullandıktan sonra bıraktık denemek için normal mamaya geçtim ve süt ürünlerine başladım çünkü şehir hastanesinde ki alerji doktoruna götürdüm alerji değil dedi oda hiç bir test yapmadanMerhaba aynı sorun bende de oldu , bu yüzden geçmeyen pisigimiz oldu , gittiğim doktor kaka tahlili yaptı ve Kanada redüktan madde +1pozitif çıktı yani laktoz intolerans teşhisi kondu ( anne sütündeki ,süt ürünlerin deki şekeri sindiremiyor) bu yüzden laktoz damlası verdi ( relaktaz) ,bir sürüde diyet yaptım pişik azaldı yavaş yavaş kaka da duzelti. Laktoz çok gaz yaptığı için bebeğe kaka gaz kaka gaz yani gaz çıkarırken çocuk kaka da yapıyor. Ben sürekli sudrcem kullandım , prima kullandım ve sürekli bezi kontrol ettim günde kaç bez harciyordum hesabı yok. Bu arada genelde çocuk iyi kilo alıyorsa doktorlar diyet vermiyor, bunu yenmesini istiyor ama çok rahatsizsan çocuk alerji doktorlari var onlara gidebilirsin , araştırma Hastanesi'ne gitmiştim orda hem kanda hemde deride alerji testi de yapmışlardı birşey çıkmadı bizde
bence bu olay gazdan ya da bir alerjik intolerans durumundan olabilir. bir yetişkin olarak bu durumu benim huzursuz bağırsaklarım sebebiyle yediğime dikkat etmediğimde tuvalet ihtiyacı sırasında yaşıyorum. Küçüklüğümden beri böyle. Küçüklüğümden beri süt (laktoz) beni rahatsız eder.Bilmiyorum gazlı mı çok uysal bi bebekti aslında gaz sancısı çekiyor gibi değildi bir haftadır süt ürünlerini kesmiştim denemek için bu durum azaldı ama tam geçmedi tekrar başlıcam süt ürünlerine artarsa ondan demektir ama doktorlar alerjiden değildir dediler ısrarla diyet yapmamamı söylediler ama ben denemek için yaptım ve iyileşti gibi denk mi geldi bilmiyorum
En son doktor oksizinc verdi o da işe yaramazsa sizin dediğinizi deneyim ama şuana kadar denemediğim krem kalmadı gibi bişeySudocrem bepanthol herşeyi denedim en son kaufmann pişik kremi geçirdi alman menşei bana yurtdışından getirdiler 1w8 lira trendyolda deneyin biz çok memnun kaldık az kaka ile pişik olmuştu benim oğlum 50 günlük hep kullanıyorum hiçbir bezde pişik yapmadı bu kremden sonra
Hiç mama kullanmadım ,diyet biraz uzun sürdü benim 6 aylık olana kadar nerdeyse yaptım. K Kakayi yeşil renge cevirdiyse bence mama alerji yapti. Maalesef neye karşı alerji yaptığını bulmak çor zor ,gazlı bir bebek ise gaz yüzünden kaka yapıyordur . Siz gazlı gıdaları azaltirsaniz maalesef süt ürünleri de gaz çok yapıyor daha dikkatli tüketirseniz belki daha rahatlar bir deneyin isterseniz.Merhaba kaka da redüktan madde bakıldı negatif çıktı alerji maması almıştık(neacate) çok kötü yaptı bebeği her gün sürekli ağlıyordu uyumuyordu kakası yeşil renge dönmüştü bir hafta bu şekilde kullandıktan sonra bıraktık denemek için normal mamaya geçtim ve süt ürünlerine başladım çünkü şehir hastanesinde ki alerji doktoruna götürdüm alerji değil dedi oda hiç bir test yapmadanŞimdi azaldı kaka yapma durumu çok ıkınarak ağlarsa yapıyor yine ama bende sürekli bez kontrol ediyorum ve değiştiriyorum diyet ne kadar süre yaptınız bu süre de mama verdiniz mi verdiyseniz hangi mamayı verdiniz alerjik çocuklar için olan mamadan mı verdiniz
merhaba bende 2 aylık kızım için pişik önleyici merhem almak istiyorum siz memnun musunuz acaba ?Bebeğim ek gıdaya başladı onu pişikten korumak için ben bepanthol baby kullandım canım pişiği önledi baya tavsiye ederim sana da
Evet canım dediğim gibi pişik başlangıcı vardı düzenli kullanmaya başladım ilerletmedi hiç hala da düzenli olarak kullanıyorummerhaba bende 2 aylık kızım için pişik önleyici merhem almak istiyorum siz memnun musunuz acaba ?
günde kaç kere kullanıyosun acaba bide içeriği iyimiEvet canım dediğim gibi pişik başlangıcı vardı düzenli kullanmaya başladım ilerletmedi hiç hala da düzenli olarak kullanıyorum
Altını her temizledikten sonra kullanıyorum genelde içeriğinde paraben parfüm vs yok rahatlıkla kullanabilirsin canımgünde kaç kere kullanıyosun acaba bide içeriği iyimi
anladım bende pişik olmasından korkuyorum da bazen altını silerken falan ağlıyoAltını her temizledikten sonra kullanıyorum genelde içeriğinde paraben parfüm vs yok rahatlıkla kullanabilirsin canım
pişik önleyici merhem kullan mutlaka dediğim gibi bepanthol baby iyi bu konuda tavsiye ederimanladım bende pişik olmasından korkuyorum da bazen altını silerken falan ağlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?