- 21 Kasım 2015
- 33
- 3
- 16
- Konu Sahibi deniz-2014
arkadaslar bebeğim 15aylik hiç birşey yemek istemiyor sadece biberon mamasini içmek istiyor ne yapabilirim tabu bu şekilde kilosunuda etkiliyor ne yapabilirim bilemiyorum yorumlarınızı bekliyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ek gıdaya geçişiniz nasıldı kaç aylıkken başladınız ilk gıda neydi geç başlanıldaysa ondan olabilir veya tatlı şeyler denendiyse ondan olabilir benim büyük oğlumda aynı durmdaydı ama anne sütü alıyodu tek çare sütten kesmek oldu bizim için sizde ara verin mutlaka acıkınca yiycektirarkadaslar bebeğim 15aylik hiç birşey yemek istemiyor sadece biberon mamasini içmek istiyor ne yapabilirim tabu bu şekilde kilosunuda etkiliyor ne yapabilirim bilemiyorum yorumlarınızı bekliyorum...
6aylikken ek gıdaya geçtim severek yiyordu sonra sevdiği şeylerde istwmemeye başladı suan sadece biberon istiyo hiç bişey istemiyoEk gıdaya geçişiniz nasıldı kaç aylıkken başladınız ilk gıda neydi geç başlanıldaysa ondan olabilir veya tatlı şeyler denendiyse ondan olabilir benim büyük oğlumda aynı durmdaydı ama anne sütü alıyodu tek çare sütten kesmek oldu bizim için sizde ara verin mutlaka acıkınca yiycektir![]()
Ek gıdaya geçişiniz nasıldı kaç aylıkken başladınız ilk gıda neydi geç başlanıldaysa ondan olabilir veya tatlı şeyler denendiyse ondan olabilir benim büyük oğlumda aynı durmdaydı ama anne sütü alıyodu tek çare sütten kesmek oldu bizim için sizde ara verin mutlaka acıkınca yiycektir[/QUO
6aylikken ek gıdaya geçtim severek yiyordu sonra sevdiği şeylerde istwmemeye başladı suan sadece biberon
biberonu kesmelimiyim sizce çorbası görünce agliyo tabagi dokuyo sinirleniyor6aylikken ek gıdaya geçtim severek yiyordu sonra sevdiği şeylerde istwmemeye başladı suan sadece biberon istiyo hiç bişey istemiyo
Hmm anladım ... Yine sevdiği bişeyleri tatdırın zor oluyo tabi kendimden biliyorum şuan 4,5 yaşında hala da yemek seçiyo benim sıpam . Sen bi çare bulursan banada anlat6aylikken ek gıdaya geçtim severek yiyordu sonra sevdiği şeylerde istwmemeye başladı suan sadece biberon istiyo hiç bişey istemiyo
Kızım 14 aylık. Yemek yedirmek gittikçe zorlaşmaya başladı. Biberonu onun için ayrı bir keyif. Biberonu gördüğünde mutlu oluyor resmen. Gülücükler kahkahalar sevinip el çırpmalar.
Ben ek gıdaya 5-6 aylıkken başladım. Tatlı yiyecekleri de 11-12 aylığa kadar hiç vermedim. Sebze püreleri çorbalar, yumurta, yoğurt vs yedirdim. Şimdi ise yumurtayı gördüğü an ağzını kilitliyor ya da tükürüyor.
Yemeğini ben yedirmeye çalıştığımda sürekli itiraz ediyor. Son 10 gündür fark ettim ki kendi yemek istiyor. Biz 6 aylıktan beri onu sofraya yanımıza oturtuyoruz yemek saatlerinde. Yedirmesem de yemek saati olduğunu ve herkesin sofrada olması gerektiğini öğrendi artık. Şimdi o da önünde tabak olsun kendi yesin istiyor. Ben de oturtuyorum mama sandalyesine takıyorum önlüğünü kendi yesin diye izin veriyorum. Sulu olmayan her yemeği on gündür kendi yiyor bazen elleriyle bazen çatal kaşıkla.. Çatal kaşık pek beceremiyor ama yine de deniyor. Belki tıka basa doymuyor ama yiyor işte.
Gündüzleri elimde kaşık dolandığım da oluyor peşinden.
Emziğe de hiç alışmadı. Biberona o yüzden düşkün belki de..
aynen benimkinde aynı şeyler sadece biberoncuAynen bi
Hmm anladım ... Yine sevdiği bişeyleri tatdırın zor oluyo tabi kendimden biliyorum şuan 4,5 yaşında hala da yemek seçiyo benim sıpam . Sen bi çare bulursan banada anlat
ağzını acmiyoki yedirebiliyim ayy artık yapıp dökmek ten sıkıldım vallaHmm anladım ... Yine sevdiği bişeyleri tatdırın zor oluyo tabi kendimden biliyorum şuan 4,5 yaşında hala da yemek seçiyo benim sıpam . Sen bi çare bulursan banada anlat
Ben yaklaşık yarım saat elleriyle makarnayı mıncıklayıp sonunda yemeğe başladığını gördüm kızımın. Haklısın yapıp yapıp dökmek bir anne için çok üzücü. Gün içinde biberonu ortadan kaldırmayı denedin mi hiç?aynen benimkinde aynı şeyler sadece biberoncu
Ek gidaya gec mi basladiniz bide hep blender daan gecirip verdiysen . Puturlu sekilde verilmesi lazim ki yutma becerisi kazansin . Kendi yemesine izin ver onune koy makarna sebzeleri faln beraber yiyin siz yerken oda yemek isteyecektirarkadaslar bebeğim 15aylik hiç birşey yemek istemiyor sadece biberon mamasini içmek istiyor ne yapabilirim tabu bu şekilde kilosunuda etkiliyor ne yapabilirim bilemiyorum yorumlarınızı bekliyorum...
Şiddetle havuç tohumu ve keciboynuzu özü tavsiye ederim bende konu açmıştım biri bunları önerdi hemen aldım ve faydasını gördüm sadece biVerona ağzını aciyo duarkadaslar bebeğim 15aylik hiç birşey yemek istemiyor sadece biberon mamasini içmek istiyor ne yapabilirim tabu bu şekilde kilosunuda etkiliyor ne yapabilirim bilemiyorum yorumlarınızı bekliyorum...