bende kaako yağı sürüyorum. doktoruma bebe yağı süreyim mi dedim. oda bebe yağını önermiyorum, onun yerine losyonunu sür, o daha iyi emiliyo dedi. hatta bebeklere bile bebe yağı sürülmemeli, vücudunda tabaka oluşturuyor dedi. sadece bebeği son durulama suyuna bir kaç damla damlatabilirsin dedi ?????????
ben 3 aylıkken başlamıştım sürmeye nivea kıllanma filan olmadı son aya kadarda birtane bile çatlak yoktu ne olduysa son ay oldu şimdi harita gibi göbeğim çatlıcaksa çatlıyo engel olamıyosun ama gerilmesine iyi geliyor
ben 12 . haftadan beri hep sürüyorum şimdi havalar ısındı hergün duş alıyorum ve hergün mutlaka sürüyorum özellikle 20. haftadan sonra zaten hergün sürmen lazım ki karnın kalçan ve göğüslerin kuru kalmasın
ama badem yağı kakao yagıda sürebilirsin
ben jhonson baby yağ aldım aloaveralı kokusuda çok güzel çamaşırımada leke yapmıyor rahatlıkla kulanıyorum
dalin yeni bir bebeyağı çıkartmış bi arkadaşım kullanıyo dalin jel bebeyağı her eczanede olmuyoama isteyince getirtiyolar yoğun kıvamlıbişiy yalnız atlette hafif sararma yapıyo yıkayınca cıkıyo ama
bende 23 haftalık hamileyim ve dalinin bebk yağını kullanıyorum ama çatlaklar oluşmaya başladı hemde kaşıntı da var çok kaşınıyor bazen günde 2 3 kez sürdüğüm bile oluyor kaşıntısını alması için acaba başka birşey kullanmalımıyım hala kaşıntı devam ediyor tavsiyelerinizi bekliyorum