Doğuma Hazırlık bebeğim için aldığım bebek yağı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

paradises

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
387
11
316
Denizli
kızlar 32 haftaya giricem doğum çantsı hazırlamaya başladım.nivea bebek seti alcam yağını karnıma sürebilirim dimi.çatlağım yok ama geriliyo.krem rahatlatmıyor.

sağlık ocağında bana bebe yağı sür dediler.ama evde olmadığı için ben hep badem yağı sürdüm.çok rahatlatıyor gerçekten tavsiye ederim.

bence de yağ kullan benide 32. haftada yoktu ama 36 da hafif kırmızılıklar başladı hergun kullanmakta yarar var çatlak olmayınca ihmal ediyor insan

bende kaako yağı sürüyorum. doktoruma bebe yağı süreyim mi dedim. oda bebe yağını önermiyorum, onun yerine losyonunu sür, o daha iyi emiliyo dedi. hatta bebeklere bile bebe yağı sürülmemeli, vücudunda tabaka oluşturuyor dedi. sadece bebeği son durulama suyuna bir kaç damla damlatabilirsin dedi ?????????

kızlar 32 haftaya giricem doğum çantsı hazırlamaya başladım.nivea bebek seti alcam yağını karnıma sürebilirim dimi.çatlağım yok ama geriliyo.krem rahatlatmıyor.

cnm nivea vücutta kıllanmaya yol açıyormuş gittiğim güzellik uzmanı söylemişti bunu,kendine kullanmazsan iyi olur

evt cnm bnde duydum niveayı birde badem yağıda kıllanma yapıo vücutta ben johnson's bebe yağına susam yağını karıştırıp sürmüştüm hiçte çatlamadım cicim sende ööle yap istersen hayırlı doğumlar diliyorum :ecrin_bebek:

ben 3 aylıkken başlamıştım sürmeye nivea kıllanma filan olmadı son aya kadarda birtane bile çatlak yoktu ne olduysa son ay oldu şimdi harita gibi göbeğim çatlıcaksa çatlıyo engel olamıyosun ama gerilmesine iyi geliyor

ben 12 . haftadan beri hep sürüyorum şimdi havalar ısındı hergün duş alıyorum ve hergün mutlaka sürüyorum özellikle 20. haftadan sonra zaten hergün sürmen lazım ki karnın kalçan ve göğüslerin kuru kalmasın

ama badem yağı kakao yagıda sürebilirsin

ben jhonson baby yağ aldım aloaveralı kokusuda çok güzel çamaşırımada leke yapmıyor rahatlıkla kulanıyorum

ama hergün sürmek çok önemli ve kaşıtma karnını

bende 3gundur unı bayb nın havuç yaglısını kullanıyorum esımde kokusunu begendı kaydirigubbakcemile3

ben dalinin bebe yağını kullanıyorum arada.Henüz çatlak oluşmadı ama bu aralar çok ihmal ettim inşallah olmaz.

dalin yeni bir bebeyağı çıkartmış bi arkadaşım kullanıyo dalin jel bebeyağı her eczanede olmuyoama isteyince getirtiyolar yoğun kıvamlıbişiy yalnız atlette hafif sararma yapıyo yıkayınca cıkıyo ama

tabi herneolursa olsun hergün kullanmak şart

bende 23 haftalık hamileyim ve dalinin bebk yağını kullanıyorum ama çatlaklar oluşmaya başladı hemde kaşıntı da var çok kaşınıyor bazen günde 2 3 kez sürdüğüm bile oluyor kaşıntısını alması için acaba başka birşey kullanmalımıyım hala kaşıntı devam ediyor tavsiyelerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…