canım ben alışverişe 32. haftadan sonra başladım. öncesinin erken olduğunu düşünüyorum, çünkü hem bu dediklerin 1 günde alınacak şeyler hem de insan ne kadar erken başlarsa o kadar çok alıyor gördükçe. hele giyime çok para harcamamak gerekli. arkadaşların dediği gibi çıt çıtlı body al bol bol, zaten onları paket içinde de bulabilirsin. hastane çıkışı mutlaka al bende bir 10lu bir de 5li var. yeteceğini düşünüyorum. battaniye al bol bol, penye, yün, polar. ayaklı tulumlardan almak daha iyi olacak sanırım çünkü kış bebeği ne de olsa. ama onun da hepsini aynı boy alma. bebekler çok çabuk büyüyor. bir de doğduğunda nasıl oalcak şimdiden bilemezsin, bazıları iri doğuyor ilk aşama kıyafetlerini hiç giyemiyorlar, ama bazıları daha minyon doğuyor ilk kıyafetleri 4 ay filan kullananlar var. o yüzden bence ilk alacakların hastanede ve ilk aşamada lazım olanlar olsun. sonrasını dediğim gibi doğum sonrasında bile annen kayınvaliden alır (bu konuda şanslısın benim ikisi de yok, ama eşime güveniyorum) hem bu saydıklarımın bir çoğunu çevremdeki arkadaşlar, kuzenler filan getirdi, onlar benden de çok heyecanlı. geçen hafta gelenlere elimde olanlara bir baktım, sonra kardeşimi aldım gittim 2 saatte de diğer eksikliklerimi tamamladım. öyle dert edilecek şeyler değilmiş anlayacağın panik yapmana gerek yok. bu arada bu hafta bebeğimi bekliyoruz.