- 3 Ekim 2007
- 14.701
- 37.050
- 1.123
- 39
merhaba arkadaşlar.24 haftalık hamileyim ve artık yavaştan hazırlıklara başlamak istiyorum.yalnız şöyle bir sıkıntım var,ne almam gerektiğini bilmiyorum.kısmetse bebeğim ocakta gelecek dünyaya,bana olmazsa olmaz dediğiniz şeyleri yazabilir misiniz.mesela kaç tane çıtçıtlı badi almalıyım,kaç tane tulum almalıyım(bunları ilk 3-4ay için soruyorum,diğerlerini zamanla alabilirim).bu konuda hiç yardımcım yok,annem ben ikişer takımla büyüttüm sizi diyor,kayınvalidem alırız daha diyor..bu gidişle şişip şişip gezemeyecek duruma geldiğimde harekete geçecek herkes,ben de öyle olsun istemiyorum.
a dan z ye listeye ihtiyacım var,bir de bunları ankarada nerden alabilirim(ekonomi de önemli tabi)bi topik var ankarada alışverişle ilgili ama orası tamamen sohbete dönmüş hiç bişey bulamadım.
lütfen aklınıza gelen her şeyden yazın,bir de adet olarak yazarsanız çok sevinirm.herkese şimdiden teşekkürler.hihoyyyt
a dan z ye listeye ihtiyacım var,bir de bunları ankarada nerden alabilirim(ekonomi de önemli tabi)bi topik var ankarada alışverişle ilgili ama orası tamamen sohbete dönmüş hiç bişey bulamadım.
lütfen aklınıza gelen her şeyden yazın,bir de adet olarak yazarsanız çok sevinirm.herkese şimdiden teşekkürler.hihoyyyt