Bebek Beslenmesi bebeğim iki gündür kaka yapmıyor..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar bana da dr. normal dedi ama ben cok hzursuzum 3 gün oldu... gerci gaz cıkarıyor bol bol ama kakasını yapamıyor... zeytinyagı verip vermeme konusunda da kararsız kaldım

arkadaşım bende cok zorluk cektim bu konuda neyapsam diye cok düşündüm ama sonra cözümü buldum ve tavsiyede ettim bir kac bebeyi olan arkadaşlarıma ve inanamadılar benim oğlum ilk 3 ay süperdi kaka falan normaldi sonra 4 ayından sonra 3 günde bir ,5 günde ,8 bir,en fazlası 11 gün bakdım kafayı yiyecem dikkat ettim ama yok cocuk o sürecde bide ağlıyor zırlıyor gece uyumuyor dengesiz oluyordu neyapacamı bilemedim neyse sonra bir gün kayınvaldeme gittim 5 aylıkdı bebeyim kayınvaldem sölemesi ayıp sütlü bal kabağı yapmışdı bende pek sevdim onu 2 kase yedim bu arada baya süt yapıyor sölim ....bebek akşamı kakasını bir yapdı yemin ediyorum 3 gün durmaksızın arka arkaya bebeyim rahat etti bende rahat ettim ve baktım bebeyim 2 gün kaka yamıyormu hemen bal kabağını az şeker ile haşlayıp eziyordum ve ilik süt ayni zamanda icine döküyordum karıştırıb biraz soğmasını bekliyordum ve yiyordum inanın harıka bir kaka yaptırma yöntemi ve cok lezzetli bir tatlı allah kayınvaldemden razı olsun hakkını ödeyemem ....

arkadaşlar bebeğin altını temizlerken ister ıslak pamukla ister ıslak mendille makatına masaj yapar gibi hafif bastırarak daireler çizin.yarım saate kadar kakasını yapacaktır.benim 3 aylık kızım var.tam 5 gündürkaka yapmıyodu.denemediğim sey kalmadı.rezene içirdim zeytinyagı verdim ve sürdüm ama olmadı.en sonunda masaj yaptım bir ihtimal olur diye ve oldu.ıslak mendillerin suyunun bi zarar vereceginden korkuyorsanız iyice suyunu sıkıpta yapabilirsiniz.hepinize gecmiş olsun cok cok.

anneler..bebeğim önceden günde bir kaç kez kaka yapardı..hiç bir bezi boş olmazdı..son iki gündür kaka yapmıyor, en son yaptığında da kakası yeşildi.. neden olabilir (

yeşil olunca üşüttü derler ama kesin bi bilgim yok...

anneler..bebeğim önceden günde bir kaç kez kaka yapardı..hiç bir bezi boş olmazdı..son iki gündür kaka yapmıyor, en son yaptığında da kakası yeşildi.. neden olabilir (

aahhh ah bende hergün yapıyor diye seviniyordum hemde hardal rengiydi olması gereken gibi. 1,5 aylıkken düzen bir değişti mahvolduk. 6 -7 günden önce kaka yapmıyor beni emmiyor sadece mama yiyor doktorum da 3 günde bir gliserin fitil ile mutlaka kaka yaptırmamı söylüyor ayrıca hep yeşil yapıyor. eğer sümüksü değilse kanlı falan da yapmıyorsa tedirgin olmaya gerek yokmuş. aklında kalmasın diyorsan kaka tahlili yaptır. yanlız yaptıktan yarım saat sonrasına kadar tahlile yetiştirmek lazım

Kızlara benim bebeğim iki aylık 5 gündür kaka yapmıyo gece uykusunu da iyice kaybetti kendini çok zorluyo boğazı yırtılacak şekilde bağırıyo çok çaresizim çok yoruldum ilk bebeğim tecrübesizim yardım edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…