Çocuk Hastalıkları bebeğim ishal,yardım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
hazır suyu kaynatın dedi bize doktorlar hep

o nedenle dışardan flor veriyorlar ya

kaynayınca suyun floru uçuyor diye
merak edip arastırmıstım 2hafta önce falan..kaynatılmış suyun hiçbir değeri olmuyormuş içeriğinde..bende okuduğumun yalancısıyım valla..

hastanelerden korkuyorsanız şuan özel bir hastaneye gidin onlar açık oluyor haftasonu eşiniz girişini yapsın siz arabada veya dışarda bekleyin sıranız gelince girersiniz drun yanına olmadı ağzınıza maske takın öyle gidin eve dönüncede tüm kıyafetlerinizi yıkayın.
şuan mamanın kalitelisi önemli değil ki aptamil alın içirin fayda edecek olan eder zaten.
şuan öyle bir hastalık dönemlerindeyiz ki burnumuz aksa kötüye yoruyoruz malesef

Rota virüsü aşısı yapıldı mı bebeğin? Aman çok dikkat. Özel bir hastanenin aciline gidin madem. İhmale gelmez. Bir de pişiğe dikkat.
yapılmadı.bebek dr eve gelecek sık değiştiryorum yaptıgı an değiştiriyorum pişik kremini her seferinde sürdüm çok şükür pişik yok

hastanelerden korkuyorsanız şuan özel bir hastaneye gidin onlar açık oluyor haftasonu eşiniz girişini yapsın siz arabada veya dışarda bekleyin sıranız gelince girersiniz drun yanına olmadı ağzınıza maske takın öyle gidin eve dönüncede tüm kıyafetlerinizi yıkayın.
şuan mamanın kalitelisi önemli değil ki aptamil alın içirin fayda edecek olan eder zaten.
şuan öyle bir hastalık dönemlerindeyiz ki burnumuz aksa kötüye yoruyoruz malesef
gecen hafta gittik dediğiniz gibi tüm önlemleri aldım yinede grip kaptı cok korkuyorum çok pişman oldum komsumun yiğeni çocuk dr saolsun gelecek bakmaya hastaneye götürmeyin gelirm ben dedi

Baska bir hastaneye gidin her yerde domuz gribi yok, verin 50-100 lira ozel hastaneye goturun bebisi cunku belli ki doktorunuz bir halt bilmiyor bir baskasi gormeli cok gecmis olsun

merak edip arastırmıstım 2hafta önce falan..kaynatılmış suyun hiçbir değeri olmuyormuş içeriğinde..bende okuduğumun yalancısıyım valla..

o dediğinde haklısın

ama kaynamamış suyun riski daha fazla diye minerali farklı şeyden alsın zaten sudan aldığı az diyorlar

bir tek flor u başka yerden alamıyorlarmış

onun da damlasını veriyorlar

6 ya da 9 aylıkken unutmuşum şimdi

hazır sularda da mikrop olabileceği ve bağışıklığı gelişmediği için çocuk için sıkıntı olacağını söylüyorlar

mamayı falan da önce kaynatıp sonra soğutması lazım konu sahibinin bildiğim kadarı ile ılık su lazım ama önce kaynayıp sonra ılınacak

yaşını geçince bile ben bir süre daha kaynatmıştım yazdı yine mikrop çabuk ürer diye kışa doğru şişeden direkt içmeye başlamıştı

onu da küçük şişe alırdık tek kullanımlık damacana vs mikrop barındırmasın diye

sonra zaten damacanalar karalandı artık damacanayı da bıraktık hep küçük plastik su

yani hayatımızı gitgide plastik ile sarıyoruz aslında

onlar da petrol ürünü ve esasen kanserojen

Dr geldi damla verdi birde bebelac lf kullan dedi endişelenecek birşey yok dedi devam ederse tahlil yaparız dedi kakasına baktı.sulu kanlı ates ve kusmayla olursa bebekte iştahsızlık kilo kaybı halsizlik olursa sıkıntılıymıs bizde onlar olmadı cok şükür.özele gidiyorum zaten orasıda farksız değil suan kalabalık olan heryerde grip tehlikesi var ben bebeğimi 3 aydır korkumdan hiç bir yere cıkarmıyorum kontrolleri dışında.suan basında verilenden cok daha fazla gripden ölen var ve grip hastanelerden toplu tasıma araclarından kalabalıkdan bulaşıyor.bende arastırdıgım için gecmesini bekledim acil olmayacagını bildiğim için bebeğimi tehlikeye atmadım. çözüme odaklı yorumlara teşekkür ediyorum.

Dr geldi damla verdi birde bebelac lf kullan dedi endişelenecek birşey yok dedi devam ederse tahlil yaparız dedi kakasına baktı.sulu kanlı ates ve kusmayla olursa bebekte iştahsızlık kilo kaybı halsizlik olursa sıkıntılıymıs bizde onlar olmadı cok şükür.özele gidiyorum zaten orasıda farksız değil suan kalabalık olan heryerde grip tehlikesi var ben bebeğimi 3 aydır korkumdan hiç bir yere cıkarmıyorum kontrolleri dışında.suan basında verilenden cok daha fazla gripden ölen var ve grip hastanelerden toplu tasıma araclarından kalabalıkdan bulaşıyor.bende arastırdıgım için gecmesini bekledim acil olmayacagını bildiğim için bebeğimi tehlikeye atmadım. çözüme odaklı yorumlara teşekkür ediyorum.
Çok geçmiş olsun. Öncelikle ishalden çok çekmiş bir anne olarak cvp vereyim. Mama aptamil hn25 ishalde biz sadece bu mama ile besliyorduk. İshal için özel bir mama. Bizde genelde kanlı ishal oluyor bu yüzden durum tehlikeli. Ama kan olmasa bile belliki bir enfeksiyon var vücutta günde 15 kez kaka çok fazla. Mutlaka bir ilaç kullanılmalı. Lütfen başka bir doktorla görüşün ihmal etmeyin.

Çok geçmiş olsun. Öncelikle ishalden çok çekmiş bir anne olarak cvp vereyim. Mama aptamil hn25 ishalde biz sadece bu mama ile besliyorduk. İshal için özel bir mama. Bizde genelde kanlı ishal oluyor bu yüzden durum tehlikeli. Ama kan olmasa bile belliki bir enfeksiyon var vücutta günde 15 kez kaka çok fazla. Mutlaka bir ilaç kullanılmalı. Lütfen başka bir doktorla görüşün ihmal etmeyin.
teşekkür ederim istediğim mama kullanan varsa hangisini kullanıyoru sormaktı saolun mamayı alıp denedik inşallah faydasını görürüz.günde 6 7kez normalmiş ben kakasının tamamını yapmadan hemen yapar yapmaz değiştirdiğim için okadar fazla olmuş. pişik olmasndan korktum kaka bitmediği için devamını yapıyor o yüzden bana cok geldi bir beze daha fazla yapmalıymıs.damladan sonra yapmadı dr uzman güveniyorum saolsun tanıdık diye geldi devam ederse gideriz.

Ya gecen gün burda cocuk hastaneden kaptığı domuz gribiyle öldü korkuyorum baska dr arıycam

bir damlacık yavru o daha ,vucudunda ne kadarcık su var da onuda ishalle atıyor,domuz gribinden korkuyorsunuz ama ishal şu an onun için domuz gribinden daha tehlikeli.

3 gunden fazla surerse dr gitmeniz gerekir bu kabiz icinde ishal icinde gecerli bi toz verirler 1 gubde duzelir

ya bugün hafta sonu acile gitmek istemiyorum hastanelerde domuz gribi var gecen hafta gittim dr grip oldu aradık dr bekleyin dedi ben basına gelen varmı hani mamayı alıyım diye soruyorum ne demek cahilce ya.basına gelen varmı diye sordum zaten moralim bozuk
Zehirli ishalden ölen bebekler var ve sadece 3 5 günde olabiliyor bu.zehirli ishal olup olmadığını bilmiyorsunuz. Bu yüzden cahilce hareket ediyorsunuz.mama ile ilgili değil bu.ishal ve ateş birlikte çok tehlikeli.

Bir buyuk ishal olunca 2 gun zor dayaniyor kucucuk bebek nasil dayansin?
Allah sifa versin..

Zehirli ishalden ölen bebekler var ve sadece 3 5 günde olabiliyor bu.zehirli ishal olup olmadığını bilmiyorsunuz. Bu yüzden cahilce hareket ediyorsunuz.mama ile ilgili değil bu.işgal ve ateş birlikte çok tehlikeli
arkadaslar dr geldi çok şükür iyi.benim kızdıgım ben çok bilinçli oldugum için suan böyle bir grip tehlikesi var diye hemen hastaneye götürüp riske atmak istemedim 3 aylık bebeğimi acil olmadıgını bildiğim için. kendim çocuk gelişimi mezunuyum çocuk hastalıklarını virüsleri çok iyi biliyorum.drların yarısından cogu acil olmadıkça hastanelerin risk altında oldugunu söylüyor.kızdıgım sey ben bu kadar temkinliyken bilinçliyken cahil kafaların cahilce yazması ama gercekten suan derdim bu değil sorumda bu değildi laf olsun diye konsmalar değil sorunum saolsun bilinçli insanların yorumlarını okuyup ciddiye alıyorum.

arkadaslar dr geldi çok şükür iyi.benim kızdıgım ben çok bilinçli oldugum için suan böyle bir grip tehlikesi var diye hemen hastaneye götürüp riske atmak istemedim 3 aylık bebeğimi acil olmadıgını bildiğim için. kendim çocuk gelişimi mezunuyum çocuk hastalıklarını virüsleri çok iyi biliyorum.drların yarısından cogu acil olmadıkça hastanelerin risk altında oldugunu söylüyor.kızdıgım sey ben bu kadar temkinliyken bilinçliyken cahil kafaların cahilce yazması ama gercekten suan derdim bu değil sorumda bu değildi laf olsun diye konsmalar değil sorunum saolsun bilinçli insanların yorumlarını okuyup ciddiye alıyorum.
Hepimiz bilincliyiz canım emin ol.benimde 2 çocuğum var.biri henüz 12 aylık. Bu evrelerden yeni geçtik. Evet bende mümkün olduğunca hastahaneye gitmiyorum çocuklarla. Ama bu durum bence çok ciddiydi. Ve siz okadar farkında görünmüyordunuz. Bizlerde uyarmak istedik.sizin bilinçli haliniz bize yeterli görünmedi. Özel hastahaneye goturebilirdiniz.orada bu kadar büyük tehlike yok.aşıları için gitmiyormusunuz sonuçta? Siz bize burda yapılan yorumlara cahil bilinçsiz demiş,dikkate almadiginizi soylemissiniz. Geçen hafta burada bir konu okudum.çok üzüldüm etkilendim. Bebek 10 aylıkmis ve ıshalin 3. Gününde ailesi onu kaybetmiş. Çok ağladım. Zor bi durum.bir çok kişi biliyordur bu konuyu.çin de yaşayan Türk bir bayan. Sizi korkuyla uyardık. Siz saygisizca yanıtlar verdiniz.biraz daha bilinclenin ozaman. Çünkü rota virüs aşısını bile yaptirmamissiniz ki bu çok önemli. Sizin İlginizi hepimiz anladık. Yormayın kendinizi.

Mamalari birakip emzirmeye yönelseniz birde bebeklere 6 aydan evvel hele hele kaynamis su vermeseniz ne iyi olacak

Back
X