• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğim iştahsız

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

fatmapayan

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2017
15
2
6
38
Kızlar merhaba acil yardımınıza ihtiyacım var oğlum 8 aylık ve aşırı iştahsız doktor vitasalus şurup ve prakten verdi aranızda Bunları kullanan varmı ben çok kararsız kaldım verip vermemekte

Günlük ne kadar ne yiyor.
Günlük herşeyi binbir savaşla yiyor çorba yiyor 3-4 kaşık yoğurt 3-4 kaşık anne sütü almıyor formül mama içmiyor bende kaşık mamasına karıştırıp veriyorum ama Onuda 3-4 kaşık zorla yiyor bazen de kusuyor zorla yedirmekten çocuk yemek yemekten tiksinecek korkuyorum acaba diş döneminde mi ondan mı yemiyor.

Günlük herşeyi binbir savaşla yiyor çorba yiyor 3-4 kaşık yoğurt 3-4 kaşık anne sütü almıyor formül mama içmiyor bende kaşık mamasına karıştırıp veriyorum ama Onuda 3-4 kaşık zorla yiyor bazen de kusuyor zorla yedirmekten çocuk yemek yemekten tiksinecek korkuyorum acaba diş döneminde mi ondan mı yemiyor.
Dişten ötürü zaten iştahsız oluyor bebekler. Zorlamayın ıyıce acıkmasını bekleyın.
Sabah kahvaltısını verdıkten sonra en az 3 saat gecsın aradan ondan sonra bı teklıf edın ıstemıyorsa zorlamayın yıne 1 saat gecsın aradan öyle teklıf edın.
Zorladıkça daha çok yemez. Bırde o ıkı üç kaşık yedıgı mamayla doyduğunu zanneder.

Prakteni 2.5 yaşındaki ogluma verdi doktor birde supravit vitamin şurubu doğduğundan beri istahsız anne sütü de almadı yoğurt,peynir,yumurta diline vurmuyor.
Dayanamiuoruz anne olarak aç kalmalarına zor biliyorum ama sürekli ısrar ederseniz tiksinebilir 7 saat yemiyor oğlum sadece süt içiyor.
Dişten dolayı da iştahı yoktur prakten biraz iştah açıyor ve uyku veriyor.

Dişten ötürü zaten iştahsız oluyor bebekler. Zorlamayın ıyıce acıkmasını bekleyın.
Sabah kahvaltısını verdıkten sonra en az 3 saat gecsın aradan ondan sonra bı teklıf edın ıstemıyorsa zorlamayın yıne 1 saat gecsın aradan öyle teklıf edın.
Zorladıkça daha çok yemez. Bırde o ıkı üç kaşık yedıgı mamayla doyduğunu zanneder.
Yediği her öğün arasında 3-4 saat oluyor az önce mama verdim hepsini kustu sanırım prakten vermek zorunda kalıcam

Back
X