bebeğim kabız lütfen yardım edin..

leyla06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
538
458
103
Ankara
kızlar, 3 aya kadar hergün kakasını yapan bebeğim değişti. şuan 3 gün oldu yapmadı. 3 haftadır falan böyle devam ediyor zeytinyağı içiriyorum o gün yapıyor. Ama bu sefer dedim kendisi yapsın.
Doktora götürsem mi, neden böyle oluyor, ne yapmalıyım
buarada haftaiçi günde 1 kez mama alıyor ben işteyken, sonrası hep anne sütü

tatlım bizdede kabızlık sorunu vardı bir ara
3 gün yapamamasında sorun olmaz 1 hafta 10 güne kadar normal deniliyor
zeytinyağını sabah akşam verebilirsin bizim doktor önermşti ogünden beri öyle veriyorum
bizim genelde mama o yüzden normal inş. düzelir
zeytinyağlı kulak çubuğunu azıcık poposuna sokup çevirerek uyarabilirsin
burada birçok arkadaş o şekilde yapmıştı işede yaramıştı
ama sürekli yapmak iyi değil
çok geçmiş olsun

anne sütü alan bir bebek 5 günde bir defa
yada bir günde 5 defa kaka yapması normalmiş
doktor öyle demişti sindirim sistemleri yeni düzeliyor
günde 1 defa mama etkilemez sanırım
ama yinede mama markasını değiştirip deneyebiliniz
zeytinyağına devam edin zarar vermez
sizde bol incir, kayısı erik kurusu tüketin
sütünüzden geçer umarım
geçmiş olsun

merhaba ...
biz de aynı sorunu epeydir yaşayanlardanız... işin garip yanı ne biliyor musun,bebeğimde hiçbir huzursuzluk yok... beni de almıştı bi telaş bu kadar sütü alıyor nereye gidiyor bunlar... doktor aynen 10 güne kadar hiçbir müdahalede bulunmam,düzene girer 4.aya kadar dedi.... 4.ay ekimde bitecek daha yeni yeni düzelir gibi....
2 aydır da bu sorunu yaşıyoruz,bol su iç... telaş etme.... :)

Zeytin yapıtları düzelmediyse eczaneden fitil alın bebeğim kabız fitil alacağım deyince gliserin fitil veriyorlar benim oğlumda kabız olurdu arada hemen bir tane verirdim rahatlatdı annem bir de beyaz sabunu fitil gibi yapardı onu zeytin yağına bulayıp poposuna salardı o da çok etkili oluyor ama üç gün uzun bir süre huzursuz olur çocuk o kadar beklemeyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…