- Konu Sahibi Dumadumadum
-
bizim doktorumuz 2 saatte bir 10 ar dakikadan 20 dakika emicek dedi
yanı 10 dakka birini 10 dakka birini..
benımki daha 1 aylık ama uykusu olunca 5 dakika emiyo dalıyo bırakıyo
emmek istemiyo ama uykusu olmayınca memeden ayrılmıyo
merak etme normal.kilo alımı iyiyse böyle devam eder.her bebek şu kadar dk. emecek diye birşey yok.kilosuna baktır yeter.
ilk aylarda ben hep resmen saat tutarak emzirdim ve 1,5 saatte bir emzirdim ve tek meme emzirdim..birini emdi bitirdi 1,5 saat sonra öteki memeye gectim..acaba acıktımı acıkmadımı derdi olmuyodu tabi kasıyo biraz insanı gözüm hep saatte falan..ama içim rahat ediyodu acıksada acıkmasada emdi diye..3-4 aylıktan sonra 2 saatte bir emziriyodum..gokyuzu bence sende tek meme yap öbür emme zamanında da öteki meme..memende süt kalır yoksa ve meme ilginc bi organ süt var diye süt yapmaz..ve sütün azalmaya baslar zamanla..bi memeyi emecek iyice bitirecek sonraki acıktıgında öbür memeyi emecek..bide sütün içerigi cok garipmiş..ilk gelen hafif sulu sonlara dogru onu tok tutacak sekilde yogun kıvamlı ve daha yararlı kısmı gelirmiş..ama seninki bu sekilde olunca hep sulu kısmı emiyo asıl gereken yararlı kısmı almamış oluyo..dumadumadum sende bence öyle yap..gene baska arkadaslar ne düşünür bilmiyorum da ben süte çoookk takıktım..bakmadıgım okumadıgım dinlemedigim kalmamıstı..
canım bide memede uyumak en sevdikleri şey..uyutmamaya çalıs en azından 15-20 dk kadar uyanık ve memede kalsın
Memeyi versem de almıyor direniyor ağzını kitliyor kafasını çeviriyor.
Emdiği o 5 dakikada da memeyi kendi bırakıyor ben çekmiyorum.
Gazı vardır diye gazını çıkarıp tekrar vermeye çabalıyorum yok emmiyor.
Buarada günde 4 5 kez çiş yapıyor.
Dünden önceki gün kakasını 2 kez yaptı dün hiç kaka yapmadı bugünde 1 kere yaptı sadece baya yaptı ama bugün yani bezi doluydu iyice.
Sütüm gelmiyor da değil geliyor emerken yutma sesini duyuyorum hatta gazını bile çıkarıyorum ama çok üzülüyorum az emiyor diye
Doymayan bebek ağlar mı kızlar yani nasıl tepki verir de ben nasıl anlarım sizce.?
Doymayan karnı aç olan uyur mu ?
Doymayan bebek ağlar mı kızlar yani nasıl tepki verir de ben nasıl anlarım sizce.?
Doymayan karnı aç olan uyur mu ?
sen delimisin asla uyumaz ve asla sakin sakin durmaz ağlar sürekli..
canım bide sen hangi sehirdesin ve hangi dr.a gidiyosun bilmiyorum ama bence baska bi dr.a götür oglunu..bebeklerin %90 ının mide kapakçığı yok zaten sadece seninkinin gelişmemiş değil..1 yaşına dogru oluşmaya başlıyo..hepimizinkinin öyleydi..ve verdigi o şurup ne onuda bilmiyorum ama bence onuda baska bi dr. sormadan verme bidaha..belkide açlığını bastırıyo o şurup..o gelen peynir gibi kusmuk senin sütün canım..kusmasıda iyi bişey fazlayı çıkardıgı için kusar bebekler..demekki doyuyo gazı cıkartırken de fazlayıda cıkartıyo..ekşi de kokar oda normal midesinin çalıstıgını gösteriyo..sadece sebepsiz yere yada emdikten cok sonra fışkırır tarzda ve cok kusarsa ona dikkat et bi kac kere olursa ozamandr.git üsütmüş olabilir..
ilk aylarda ben hep resmen saat tutarak emzirdim ve 1,5 saatte bir emzirdim ve tek meme emzirdim..birini emdi bitirdi 1,5 saat sonra öteki memeye gectim..acaba acıktımı acıkmadımı derdi olmuyodu tabi kasıyo biraz insanı gözüm hep saatte falan..ama içim rahat ediyodu acıksada acıkmasada emdi diye..3-4 aylıktan sonra 2 saatte bir emziriyodum..gokyuzu bence sende tek meme yap öbür emme zamanında da öteki meme..memende süt kalır yoksa ve meme ilginc bi organ süt var diye süt yapmaz..ve sütün azalmaya baslar zamanla..bi memeyi emecek iyice bitirecek sonraki acıktıgında öbür memeyi emecek..bide sütün içerigi cok garipmiş..ilk gelen hafif sulu sonlara dogru onu tok tutacak sekilde yogun kıvamlı ve daha yararlı kısmı gelirmiş..ama seninki bu sekilde olunca hep sulu kısmı emiyo asıl gereken yararlı kısmı almamış oluyo..dumadumadum sende bence öyle yap..gene baska arkadaslar ne düşünür bilmiyorum da ben süte çoookk takıktım..bakmadıgım okumadıgım dinlemedigim kalmamıstı..
canım bide memede uyumak en sevdikleri şey..uyutmamaya çalıs en azından 15-20 dk kadar uyanık ve memede kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?