bebeğim kafası küçük

arkadasım bu anneler varya hamıleyken bebeklerı oyle uzuyorlarkı sonra bu bebeklerde dogunca annelerı uzuyorlar senın bu yasadıgın seyı ben her hamılelıgımde yasadım sakın uzme kendını bu tur olcumlerde bu kadar fark olabılecegı ıcın doktorlar ıllakı ılk 3 ayda bır ultrason olcumunuz olsun dıyorlar cunkı bebek buyudukce kalıtsal faktorler etkıye sebep olabılıyor hem belkı bebegının kafası normaldır ama bacak boyu vs sı uzundur adet tarıhını bılmedıkden sonr a yumurtlamanı hıc bılemezsın kaldı kı adet tarıhını bılen ama cok erken ve gec yumurtlayanda var sen merak etme o turp gıbı kıpır kıpır yerınde yatıyor...

benimki de koca kafali:)) nasil insanlarin kimisi buyuk kimisi kucuk kafaliysa bu da oyle bisey heralde:))

hepinize çok teşekkür ederim kızlar.. gerçekten de kalıtsalmış. boşuna stres olup üzmüşüm minik kuzumu. önemli olan ilerleyen haftalarda kafanın büyümeye devam etmesiymiş. ayna da şöle bi kendime baktım da benim de kafam küçük.. :dance: benim tıpkımın aynısından geliyo galiba

Selam kizlar ben 33 haftalik hamileyim bana bebegimin kafasinin kucuk oldunu soylediler ve randovumada daha var ve ben cok kotuyum nolursunuz bana yardim edin kafayi yicem dusunmekten simdiye kadar hic bisey yoktu hersey normaldi taki gecen hafta doktora gittim bole bisey dedi sizce napmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…