Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok küçük ıkınmayı bilemiyo daha ondan zorlanıyo ben yapamadığı zamanlarda gliserin kansuk (küçükler için) fitil koyuyodum kenarlarından bıçakla kesip inceltiyodum makatı için dr tavsiye etmişti. Anında rahatlatıyodu. Bol bol rezene için hem sizin gazınızı azaltır hemde süt artırır. Bebeğinizede 1-2 kaşık içirin hiçbişey olmaz rahatlatırSelam anneler.. Aynı dertten muzdaribim.. Oglum 1 aylık son 1 haftadır kala yapmada zotlanıyor.. Kabız deıl ama yapamıyor... Mecbur uyarıyorum okadar cok ıkınıp kıvranıyoki ve cok aglıyo öle böle degil.. Kafayo yicem.. Anne sütü ile beslenıyo.. Bn kabızım hemoroidim azmış durumda... Oglum hemoroıd olmus olabılırmı ıkınmaktan..poposumu acıgokı kakayı yapamıyo
aptamil kullanıyorum zeytinyağı veriyorumda fayda etmiyor
conformili denedim ama aynıydı değişen bir şey olmadı bence de anne sütünden çünkü katı değil cıvık yapıyor ve yaparken ağlamıyor ama zotlanıp ıkınıyor malesef ben ayaklarını karnına ittirince yapıyor bazenAptamilin comformili kabizliga iyi geliyo demisti bizim dr da...ama sizin ki bence normal anne sutu cok aldigi icin posa yok hepsi vucuda fayfali hopp yapacak kakiş yokk
sağol arkadaşım düzene girenleri okudukça rahatladım artık takmıyorum kafama nede olsa düzelecek inşallahBenim kızımda 3-4 günde bir yapardı düzeni böyle olmuştu. Anne sütü yarar diyolar nette de okumuştum. Şimdi 8,5 aylık ek gıda+anne sütü veriyorum yinede 1-2 günde bi yapar. Sıkmayın canınızı elbette girer düzene
bizimkide öyle ama ağlamıyo fazla sadece ıkınıyorSelam anneler.. Aynı dertten muzdaribim.. Oglum 1 aylık son 1 haftadır kala yapmada zotlanıyor.. Kabız deıl ama yapamıyor... Mecbur uyarıyorum okadar cok ıkınıp kıvranıyoki ve cok aglıyo öle böle degil.. Kafayo yicem.. Anne sütü ile beslenıyo.. Bn kabızım hemoroidim azmış durumda... Oglum hemoroıd olmus olabılırmı ıkınmaktan..poposumu acıgokı kakayı yapamıyo
Masaj yapin karnina bacaklarini ittirin vs.bizim hergun oleydi gecer allahın izniyle ..masaj videolari var nette ordan bakabilirsinizconformili denedim ama aynıydı değişen bir şey olmadı bence de anne sütünden çünkü katı değil cıvık yapıyor ve yaparken ağlamıyor ama zotlanıp ıkınıyor malesef ben ayaklarını karnına ittirince yapıyor bazen
evet canım antalyada yaşıyorum doktorumuz ŞAHSİNE GÜLCanım Teşekkürler sen de mi antalyada sin doktorunuz kim bizimki mustafa akcakus
evet bende kafama takmamaya başladım artık çünkü birçok kişi normal diyor anne sütü emerken, bizimde doktorumuz mustafa akçakuş, arkadaşımın doktoru da şahsine hanım memnunlardı onlarda. ben bi çok doktor denedim mustafa beyde karar kıldım eğer bu da olmasa bende şahsine hanıma gidecektimbu arada nasıl oldu bebişiniz rahatladımı biraz..
merhaba bende antalya da yaşıyorum.50 günlük bebeğim var şahsene hanımı bende duydum ama merak ettiğim bir şey var her saat ulaşabiliyor musunuz doktorunuzaevet canım antalyada yaşıyorum doktorumuz ŞAHSİNE GÜL
Geçmiş olsun canım zor bir durum. Benim büyük oğlumda öyleydi. Doktora götürdük eğer çocuk rahatsa ağlaması sızlaması yoksa hiç ellemeyin kendiliğinden yapmasını bekleyin dedi ama çok ağladığı rahatsız olduğu zmanlarda zeytinyağı sürdüğümüz kulak çöpüyle hafif hafif uyararak yapabiliyodu kakasını. Doktor göstermişti eğer kulak çöpüyle uyarırken yaptığında kakası kolay çıkıyosa yani kabız değilse kendi haline bırak dedi. Gerçektende drdiği gibiydi kendi halletti sonrasını yoksa tembelleşir ona alışır demişti doktorumuz.evet ama çevremde bir kaç kişiden duydum ek gıdaya geçince düzelmiş onlarda emzirirken böyleymiş demekki doktor haklı bizimki normal diye düşünmeye başladım, bir de kulak pamuğuna zeytinyağı sürüp poposunun içine sürdük yaptı kakasını şükür böyle de alışsın istemiyorum o yüzden ek gıdaya geçince duruma bakıcam zaten 15 gün sonra başlarız yavaş yavaş ek gıdaya