bebeğim kakasını yapamıyor

Zamanla geciyor. Ben o zamanlar cok sıkınti yapmistim. Normalmis 6 gun yapmamasi simdi duzene girdi kendi haline birakmak lazim suan 4 aylik oldu 2 gun sonrada yaptigi oluyor hergum 4-5 kere yaptigida.

Benim kızım da 3 aylık. 2 gündür Kakasını yapamıyor. Geceleri saat başı alıp dolandırıyodum uyuyamıyordu kızım. Burda yazdığınız pamukla zeytinyağını uyguladım. O an iki bez doldurdu yavrum. Şimdi rahatladı biraz. Uyuyor. ben de uyudum bu sayede az da olsa... Allah razı olsun sizden.. çok sevdim bu siteyi ben yaa... ☺

Benim oglumda50 günlük bende maydonyzla uyarıyorum ama fayda etmiyor hala yapamadı ve ağlıyor

arkadaşlar 22 günlük bir bebeğim var ve kakasını yapamıyor. zeytinyağı verdim ama işe yaramadı. Başka bir çözüm yolu varmıdır bildiğiniz?? çok canı yanıyor yavrumun:KK43:([/QUOT doktor bana masaj yap ve dereceyle hafifçe uyar demişti bn yapmadım ama veya fitille sadece uyarı verebilirsiniz içine bırakmazsınız herşeyi poposuna uygulamamak lazım özellikle erkek ise:KK66:

Doktor bize biogai onerdi cok iyi geldi artık hersun yapıyor.sizde doktora bir sorun derim.

Konu çok eski ama bende bu konuyu okuyan yardimci olmak adına yazıyorum çünkü bende endişelenmiştim oğlum kaka yapmıyor diye ama kabızlık değild 4 gun kaka yapmadigi oluyordu. Emzirdigim için bol bol şekerli gıdalar tuketiyordum süt olsun diye malum şeker suyu çeker ve bağırsakları susuz kaldığı için bende yapamıyordum. Kendi bbeslenmemi duzenledim kayısı tam buğday ekmeği yemeklerde kepek yedim benim bağırsakları düzelince oğluma en az bir kez kaka yapıyo çok sukur

Back
X