• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim kanlı kaka çıkıyor lütfen yardım

Kabarıklık döküntü yok biz mama konusunda şimdi farkına vardık ben yemiyordum ama mamada süt peynir suyu vesaire var bunu hiç düşünmemiştik eczacıdan almak istedik Ama doktoru tavsiye edeceği bir şeyi almalısınız dedi Yarın doktorla görüşeceğiz
Evet mamayı Dr raporla yazıyor ücretsiz alabiliyorsunuz

Vallahi benim bebeğimin alerjisi var haftada bir haftada iki haftada üç böyle değişik şekillerde kan geldi kakadan. Alerji maması için evet parayla ve raporla alabilirsiniz ama önceden bir deneyip bebek hangisini seviyorsa onu raporla alabiliyorsunuz. Bence direk bir alerji uzmanına gidin doktor sizi biraz sallamış gibi geldi bana.
Bebeğim ne kadarlık suan ne ölçüde geçti alerjisi

Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var 7 bebeğimin kakasında kan ve mukus var şefaf mukus doktora gittik inek sütü alerjisi olabilir dedi ben süt ve süt ürünlerini kestim gelmeye devam etti anne sütünü tamamen kesti 1 hafta vermedim yine geldi mama inek sütlü onu içtiği için benim süt ürünlerini içmememin bir etkisi olmamış olabilirmi birde şöyle bir durum herfün kan gelmiyor bir gün geliyor birgün gelmiyor bazen mukus bile gelmiyor doktor alerji olsa hergün gelir dedi balına gelen varmı kanlı neden çıkıyor olabiliyor mama etkisi
Ek gıdası nasıl
Yani her ihtimali düşünmek açısından soruyorum kırmızılı şeyler yiyince olduğu gibi çıkıyor olabilir

Ya burdaki yorumlara bakıyorum okadar çok şey sayan varki tavuk etinden balığa kadar cevize domatese kadar vs yicek bişey kalmıyor bide ya boşunaysa bukadarı diye düşünmüyor değilim çocuk doktoru sadece süt süt ürünleri dedi hatta dana eti bile ne alaka dedi ama ne kadar doğru yönlendiriyor bilmiyorum alerji bölümüne yönlendirmedi daha kendi bi görüştü alerji değildir bana gelmesine gerek yok dedi hergün kanlı çıkmamasınıda baz alıyorlar yarın yine gideceğim bakalım ne olacak
Ohoooyyyt ben yazsam roman olur. Benim alerji doktoru bana yasak listesi verdi (bizde huzursuzluk gaz vardı). Ve dedi ki sakın ama sakın kafana göre bişey kesme yoksa işin içinden çıkamayız. Çünkü insan o noktaya gidiyor gerçekten ama o işin sonu yok. Ben de okudum araştırdım çilek domates bilmem ne alerjik diyorlar normalde bize yasak değil ama, kafayı yedim. O yüzden burada yazılan ürünleri ciddiye almayın. Doktor takibindesiniz, evet çok zor ve değişik bir konu insan korkuyor. O yüzden bence alerji uzmanı ile görüşün o ne diyorsa onu yapın.
Benim bebeğimde çoklu gıda alerjisi vardı ama sadece süt yumurta ve bir dönem kuruyemiş kesildi. Kan gitmedi, kuruyemiş tekrar açıldı. Test yaptık süt geçti, açıldı. Yumurta devam ediyor, zamanla ek gıda ile toparladı kan gelmiyor artık (çocuk doktoru 1 yaşa kadar ara ara olacak demişti). Çoklu gıda olmasına rağmen alerji doktorum benden gereksiz, huzursuzluk yapmayan hiç bir ürünü kesmedi. Çünkü aç kalırdık ikimizde, o kadar diyorum.

Sadece çok dikkat edin, süt ve süt ürünü ise iyice etiket okuyun asla ağzınıza sürmeyin. Açık bir şey alacaksanız mesela ekmek, sorun süt ürünü var mı diye. Onun dışında kafanıza göre kesmeyin bişey sakın. Burada yazılanları da yani şu alerjik bu alerjik diye ciddiye almayın, kafanıza göre yememezlik yapmayın.

Bebeğim ne kadarlık suan ne ölçüde geçti alerjisi
Şuan 11 aylık olacak neredeyse, 8 aydan beri kan yok. 6.ayda süt alerjisi geçti. Kan gidecek mi diye kuruyemiş kapatmıştık, onu da açtık onla alakalı değilmiş. Yumurta devam ediyor şuan için. Yaşına yakın tekrar test edeceğiz.
2,5 aylık teşhis aldı

Şuan 11 aylık olacak neredeyse, 8 aydan beri kan yok. 6.ayda süt alerjisi geçti. Kan gidecek mi diye kuruyemiş kapatmıştık, onu da açtık onla alakalı değilmiş. Yumurta devam ediyor şuan için. Yaşına yakın tekrar test edeceğiz.
2,5 aylık teşhis aldı
Ben diyetimi tamamen açtım ama (%30 günde emziriyorum) yumurta domates ve yoğurtta sıkıntı yok ama cici bebe denediğim zaman mukus oluyor hala bizimki de neredeyse 11 aylık bizde 4.5 aylık tanı aldık ama ama bağırsak tepkili daha çok ben i

Ben diyetimi tamamen açtım ama (%30 günde emziriyorum) yumurta domates ve yoğurtta sıkıntı yok ama cici bebe denediğim zaman mukus oluyor hala bizimki de neredeyse 11 aylık bizde 4.5 aylık tanı aldık ama ama bağırsak tepkili daha çok ben i
Yumurta alerjisi var mı, onda yumurta var galiba. Koruyuculara da tepki veriyo olabilir eğer tepkiyse huzursuzluk vb. Mukus tek başına bişey anlam ifade etmez ona takılmayın belki salyası vardır ondan oluyordur vs

Yumurta alerjisi var mı, onda yumurta var galiba. Koruyuculara da tepki veriyo olabilir eğer tepkiyse huzursuzluk vb. Mukus tek başına bişey anlam ifade etmez ona takılmayın belki salyası vardır ondan oluyordur vs
Canm keçi sütü ve tam tahıllı kullanıyorum ama yine De mukus ve kaka sayısında artış oluyor yumurta sarısını daha önce denedim bir sıkıntı olmadı ama çok da vermiyorum açıkçası bizde kan ben 1 kez gördüm (karpuzda olabilir tam emin olamadık ) ama prof a çoçuk gastroya gidiyoruz alerji tanısı koydu çok mukus hıiuzırsuzlık gaz vardı
Birde sana kızamık aşısını soracağım biz hala yapmadık siz yaptınız mı 9. Ay bizim çevrede vuruluyorda

Canm keçi sütü ve tam tahıllı kullanıyorum ama yine De mukus ve kaka sayısında artış oluyor yumurta sarısını daha önce denedim bir sıkıntı olmadı ama çok da vermiyorum açıkçası bizde kan ben 1 kez gördüm (karpuzda olabilir tam emin olamadık ) ama prof a çoçuk gastroya gidiyoruz alerji tanısı koydu çok mukus hıiuzırsuzlık gaz vardı
Birde sana kızamık aşısını soracağım biz hala yapmadık siz yaptınız mı 9. Ay bizim çevrede vuruluyorda
Hayır yaptırmadık ama mecburi yapmışlar galiba, uzmandan rapor aldık alerjisi var diye. 11,5 aylık tekrarlanacak eğer geçmiş olmazsa özel bi aşı reçete edilecek kkk için

Hayır yaptırmadık ama mecburi yapmışlar galiba, uzmandan rapor aldık alerjisi var diye. 11,5 aylık tekrarlanacak eğer geçmiş olmazsa özel bi aşı reçete edilecek kkk için
Anladım canm 1 Yaşta bir dozu daha var zaten bize çoçuk Dr hastanede yaptırın dedi bizim gastro Dr yaptırmayın dedi ama aynı durumda olup alerji drlaro yaptırın dedikleri de olmuş ama anlamadım

Bebeğimde aşırı huzursuzluk ağlama nöbetleri var. 2 aylık ve hala sürüyor kolik bebek dediler ama kakası hiç normal değil baştan beri mukuslu oldu yeşil oldu birkaç kere de nokta kadar kan gördüm. Alerji olabilir mi acaba

Bebeğimde aşırı huzursuzluk ağlama nöbetleri var. 2 aylık ve hala sürüyor kolik bebek dediler ama kakası hiç normal değil baştan beri mukuslu oldu yeşil oldu birkaç kere de nokta kadar kan gördüm. Alerji olabilir mi acaba
Doktorlar inek sütüne alerjidi olabilir diyorlar anneye süt ve süt ürünlerini tüketmeyi yasaklıyor süt ve süt ürünleri diyeti bi nevi istersen bunları yüketme bi kaç gün dene

Back
X