bebeğim karnımda oturuyomuş :s

1cicek3bocek

Doğu❤Doruk
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
7.748
6.019
398
bgn doktora gttim kızlar tekrar bebek ters diye gece kafama takmıştım bnm sıpa karnımda oturur pozisyonda,ayaklarıyla bağdaş kurmuş kafasınıda yasladığı için sağ böbreğime baskı yapıyormuş ve sağ böbreğimde genişleme olmuş doktor söyleynce başladım ağlamaya sinrlerim bozuldu bebişin keyfi yerinde ama bnmde en az onun kdr sağlıklı olmam gerek ürolojiye yolladı sabah üroloğa gitcem stent takılabilirmiş yaşayan oldumu?Bnm bulantıların ve çıkarmaların bazen olmasının sebebide buymuş baskı yaptığı içinmiş yaşayan var mı acaba bebek dönerse stente gerek kalmaz böbrekteki sorunda gider mi bnm ki aşağıdan aşağıdan vuruyo yukarıda da kafa atıo uyutmuo btn gece doktorun ultrason cihazını tekmeliyodu doktor dedi maşallah bu ne yaramaz bişey ddm bide bana sorun babayıda bnide yatırmıo

canım boyle bsey yasamadm ama uzulme hersey yoluna girer senın stres yapmaman gereken bır dönem masallah bebeğinde çok sağlıklı çok hareketli dua et canm ne rahatsızlıklar var şükürler olsun onlar sağlıklı belki döner yaramaz birdaha gittiğinde gerek kalmaz boyle bırseye birde bence bı doktora daha görün canım

perşembe sabahı 1 doktora daha gidicem 2 taneye göründüm bri kendi doktorum biri bi devlet hastanesi doktoru bakalım inş döner görümcem uzanıp ayaklarımı duvara dayayıp 15 dk beklememi söyledi ara ara yaparsam dönermiş bebek rahat pozisyon olduğu için deniycez bakalım sıpanın ettiğine bak ya

git canım mutlaka deneyimli anneleri dinlemek lazım boyle konularda ınsallah bi faydasını görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…