Bebek Beslenmesi Bebegim kasikla yemiyor :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

crasiva

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
176
18
118
31
4.5 aylik bebegim var sadece 1 ay emdi mamayla beslendigi icin doktor onerisiyle ek gidaya gectik ama hic bisekilde ek gida istemiyor sebzeyide denedim meyve purelerinide kasikla verdigimde diliyle geri cikariyor biberonla verdigimde az bisey alip tekrar almiyor kasiga ve ek gidaya nasil alistirabilirim ? Biberonla besleyen anneler tecrubenize ihtiyacim var cok mutsuzum

Ahh canım benimde 4 aylık bi kızım var. Bizim ki de biberon almıyor. İşlerim oluyor bir yere gitmek için hiç bırakamıyorum. Hepsi farklı farklı inşallah alışır ya.

Ahh canım benimde 4 aylık bi kızım var. Bizim ki de biberon almıyor. İşlerim oluyor bir yere gitmek için hiç bırakamıyorum. Hepsi farklı farklı inşallah alışır ya.
Insallah ama cok yipratici bu surec Aldigim kavanoz mamalar cope gidiyor hep muhallebi falanda denedim onuda yemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…