bebeğim kilo almamış

semihanur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
371
170
123
Diğer
MerhabaEn Büyük KK

Çok şükür tüp bebekle hamile kaldım rabbim isteyen herkese nasip etsin.

bebeğim 3 hafta önceki kontrolde 1700gr dı, Cumartesi günü dr kontrolümde 2080gr olmuş dr bazı bebekler almaz diyor. Tahmini 2300 doğar tombul bir bebek beklemeyin dedi. Miyom ameliyatı oldum tedavi öncesi o yüzden sezeryan olacak 18 ekime gün verdi bir aksilik çıkmazsa, çok üzüldüm neden kilo almadı acaba şuan toplamda 15 kilo aldım yediğim mi yaramıyor anlamadım, çok küçük doğan tanıdıklarınız varmı ne yapacağım elimde değil düşünüp duruyorum sağlıkla kucağımıza alalım diyorum ama düşünmeden edemiyorum, 8yıl sonunda hamile kalınca kendimi suçluyorum ,içimi dökmek istedim

canım hayırlı ugurlu olsun. doktorlar anormal bulmuyorsa hıc evham yapma

Allah a teslim ol dua et yeter güzelim

oyy canım bebeğin sağlıkla dogsun inşallah
evet biraz küçük ama merak etme büyür
biraz bakımı önemli oluyor,
bol bol kaşar peyniri ve muz ye
faydası olur inşallahh

MerhabaEn Büyük KK

bebeğim 3 hafta önceki kontrolde 1700gr dı, Cumartesi günü dr kontrolümde 2080gr olmuş dr bazı bebekler almaz diyor. Tahmini 2300 doğar tombul bir bebek beklemeyin dedi. Miyom ameliyatı oldum tedavi öncesi o yüzden sezeryan olacak 18 ekime gün verdi bir aksilik çıkmazsa, çok üzüldüm neden kilo almadı acaba şuan toplamda 15 kilo aldım yediğim mi yaramıyor anlamadım, çok küçük doğan tanıdıklarınız varmı ne yapacağım elimde değil düşünüp duruyorum sağlıkla kucağımıza alalım diyorum ama düşünmeden edemiyorum, 8yıl sonunda hamile kalınca kendimi suçluyorum ,içimi dökmek istedim
kendinizi suçlamayın. Arkadasim erken dogum yapmişti bebek 1800 doğmuştu, simdi 3 yaşında gayet saglikli ve yasitlariyla bir. Siz gunde 1 muz, et, sut ve yumurta protein agirlikli beslenin yine de, seker ve karbonhidrat azaltın , onlar sadece size kilo..sizin kilo almanızla da ilgisi hiç yok. 9 kilo alan arkadasim 3.5 dogum yapmişti.. 18 kg alan arkadasimin ki 2.700 le doğmuştu.. saglikli olsun da, sonra farki kapatır..

Kıvırcık yiyin bol bol ve hep dinlenin , son 1 ay bebeğin kilo alması için dinlenmelisin demişti doktor ..
Önemli olan kilosu değil sağlıklı doğması ..

kendinizi suçlamayın. Arkadasim erken dogum yapmişti bebek 1800 doğmuştu, simdi 3 yaşında gayet saglikli ve yasitlariyla bir. Siz gunde 1 muz, et, sut ve yumurta protein agirlikli beslenin yine de, seker ve karbonhidrat azaltın , onlar sadece size kilo..sizin kilo almanızla da ilgisi hiç yok. 9 kilo alan arkadasim 3.5 dogum yapmişti.. 18 kg alan arkadasimin ki 2.700 le doğmuştu.. saglikli olsun da, sonra farki kapatır..
yumurta hergün yiyemiyorum çalıştığım için ancak kalkıyorum yataktan et süt yiyorum ama
teşekkür ederim

Ben ne yediysem yiyeyim ki çok aşırı sağlıklı beslendim gebeyken zayıf doğdu bebeğim. Ultrasonda 3 kilodan fazla çıkıyordu ama 2500 doğurdum ;) ultrason yanılıyor. Minicikti yavrum. Ben de 20 kilo almıştım kendimi çok suçladım. Ama çok gereksizmiş. şükür bebeğim şu an 5 aylık ve tombik diyor herkes :)
Zayıf doğmasına rağmen refleksleri, algısı çok iyiydi maşallah. Hala da öyle zehir gibi :)
Yani boşa dert etmeyin. Sağlıklı olsun yeter.

MerhabaEn Büyük KK

sağlıklı doğsun inşalahh önemli olan bu kafanıza takmayın..ama bizzat test edilmiş onaylanmıştır günde 1 muz yiyin doğana kadar..benim bebeğim muz yediğimde resmen karnımda halay çekiyordu ve doktor ne yiyosan yeme artık çok kilo alıyor demişti tabiki bide her bebeğin yapısı farklı olur dediğim gibi sağlığı iyi olsun

not hergün muz yememe rağmen sadece 9 kilo aldım hamileliğimde

Cocuk 300 gram almis, iyi ya! Bide daha kac hafta var. Yedigin yemek ile alakasi yok bence. Cocuk ile alakali birsey. Ve doktor saglikli diyorsa hic endiselenme. Kendini full yemeye verme simdi, doguma gireceksin daha. Ekstra kilo almak pek yardimci olmaz o konuda.

Ve miyom amalyeti ile sezeryan arasindaki baglantiyi kuramadim. Eger istiyorsan gayette normal dogum ile dogurabilirsin bence.

Ben ne yediysem yiyeyim ki çok aşırı sağlıklı beslendim gebeyken zayıf doğdu bebeğim. Ultrasonda 3 kilodan fazla çıkıyordu ama 2500 doğurdum :KK66: ultrason yanılıyor. Minicikti yavrum. Ben de 20 kilo almıştım kendimi çok suçladım. Ama çok gereksizmiş. şükür bebeğim şu an 5 aylık ve tombik diyor herkes :)
Zayıf doğmasına rağmen refleksleri, algısı çok iyiydi maşallah. Hala da öyle zehir gibi :)
Yani boşa dert etmeyin. Sağlıklı olsun yeter.
inşallah amin bende çok dikkat etmeye çalışıyorum cips kola gibi şeyler yemiyorum hiç

MerhabaEn Büyük KK

sağlıklı doğsun doğunca alır kilosunu

Cocuk 300 gram almis, iyi ya! Bide daha kac hafta var. Yedigin yemek ile alakasi yok bence. Cocuk ile alakali birsey. Ve doktor saglikli diyorsa hic endiselenme. Kendini full yemeye verme simdi, doguma gireceksin daha. Ekstra kilo almak pek yardimci olmaz o konuda.

Ve miyom amalyeti ile sezeryan arasindaki baglantiyi kuramadim. Eger istiyorsan gayette normal dogum ile dogurabilirsin bence.
onu açıkladı dr sancı esnasında karın içi yırtılma gibi bişeyler demişti tam kalmadı aklımda bizde sezeryan istiyoruz sekiz yılda biriciğimiz olunca

Back
X