bebeğim kilo almamış

Yegenim dogdugunda 2.200 du. Toparladi sonradan simdi masallahi var Hic moralinizi bozmayin.

Dışardan okuyordum tüm yazılanları sırf size cevap yazmak için girdim. Bence hiç üzülmeyin bende tüp bebekle hamile kaldım ve benim tosun kızım da 2.700 doğdu tosun diyorum şuan maşallahı var üstelik sadece anne sütü ile besledim 36. Haftaya kadar çok iyi kilo almıştı son zamanda almamaya başladı ben de çok üzüldüm moralim bozuldu hep dedim bari 3 kilo doğsun kısmet 2.700 doğdu ama az kilo alanlar kendini daha çabuk toparlıyor ve kilo alıyor hep öyle derlerdi beni rahatlatmak için diyorsunuz diyordum gerçekten az kilo ile doğanlar daha iyi kilo alıyor şuan 10 aylık 9 kilo kuzum en önemlisi sağlıkla doğması kilosunu şakın takmayın kafanıza

Kilo önemli değil canım gerçekten de. Sakın stres yapma bol su muz kaşar ve kefir. Bunlar kilo almasına yardım eder. Benim ilk kızım 2450 doğdu. şuanda 4 yaşında gayet de sağlıklı.
Miniğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle:anneadayı:

Benim bebeğim de 37 de geldi. 2800 olarak doğdu minnacıktı. Bir haftada toparladı şükür. Dert etme bunu.

yumurta hergün yiyemiyorum çalıştığım için ancak kalkıyorum yataktan et süt yiyorum ama
teşekkür ederim

Bebek en hızlı son ayda kilo alır diye biliyorum. Benim ilk kızım 36 haftalıkken 2700 dü tam 1 hafta sonra 3300 olmuştu. Ben o hafta cevizle badem çok yemiştim. son hafta kilo almamıştı hiç 3300 doğdu.
Doktor sorun yok dediyse kafana takma hiç. Sağlıkla gelir inşallah

Ben de tam 2kilo doğmuşum benimle aynı ayda doğan kuzenime annem bakıp bakıp ağlarmış ben yanında minicik kalirmisim çünkü. Şimdi ben kızı hem boyumla hem kalibimla 2ye katlıyorum sağlıklı beslenme ve dogru bakımla gayet yaşıtlarına yetisebilir konu sahibi. Sağlıklıysa sorun yok

MerhabaEn Büyük KK

Çok şükür tüp bebekle hamile kaldım rabbim isteyen herkese nasip etsin.

bebeğim 3 hafta önceki kontrolde 1700gr dı, Cumartesi günü dr kontrolümde 2080gr olmuş dr bazı bebekler almaz diyor. Tahmini 2300 doğar tombul bir bebek beklemeyin dedi. Miyom ameliyatı oldum tedavi öncesi o yüzden sezeryan olacak 18 ekime gün verdi bir aksilik çıkmazsa, çok üzüldüm neden kilo almadı acaba şuan toplamda 15 kilo aldım yediğim mi yaramıyor anlamadım, çok küçük doğan tanıdıklarınız varmı ne yapacağım elimde değil düşünüp duruyorum sağlıkla kucağımıza alalım diyorum ama düşünmeden edemiyorum, 8yıl sonunda hamile kalınca kendimi suçluyorum ,içimi dökmek istedim

Geçmiş olsun. Eğer plesenta yaşlanması veya benzeri bir problem yoksa 40. Haftaya kadar doğum icin bekleyin. Hatta normal doğurur. Sezaryen için gün vermiş, sebebi nedir? Özellikle son haftalar da her hafta 250 gram civarı alması beklenir diye biliyorum. Daha senin doğuma 1 ay var. 1 kilo alsa 3 kilo doğar zaten bu da normal.

Back
X