Bebek Beslenmesi bebegim kilo almiyor ne yapmaliym yardm edin

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zynpak

Kıskananlar çatlasıınnnn
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
68
42
8
Bebegim mamayla besleniyo ama kilo almiyor bi türlü ne yapmalym neler vermeliyim lütfen yardm edin

5 aylik sutumu fazla emmedi bnde mama veryorm ama sadce uykuda iciyo herkz zayfdiyo bnde uzuluyrm tabi nneler kilo aldryo ilkbebegim oldugu icin biraz tecrübe sizm

bes aylık olmus ek gıda yapabilirsin.yemek suyundan corba suyundan ver bırazcıkta mama ver. goreceksın cok hızlı kılo alacaktır

5 aylik sutumu fazla emmedi bnde mama veryorm ama sadce uykuda iciyo herkz zayfdiyo bnde uzuluyrm tabi nneler kilo aldryo ilkbebegim oldugu icin biraz tecrübe sizm
Artik ek gidaya gec sabah kahvaltisini ver. Sabah 8de uyaniyor mama veriyorum saat 10 gibi kahvalti. Birtane etimek veya 4_5adet cicibebe,yarim cevizi brendirdan gecur. Bir cay bardagi sut ve icine bir cay kasigi labne ve bir cay kasigi pekmez karistir yedir. Iki saat sonra meyve. Iki saat sonra corba yap. Iki saat sonrabir cay bardagi yogut gunluk yap ver istersen icine bir kac adet cicibuskuvi koy. Sonraki saatlerde mama ver. Mamayi almaz ise 60 cc mamanin icibe uc tane cici buskivi koy ver. Allah saglik versin cocuklarimiza

Benim kızımda yatarak besleniyor ve ek gıdaya geçiş yapamadım kesinlikle kabul etmiyor yatarak sadace maması ve prinç unu veriyorum biberonla ve kendisi zayıf 6 aylık 6.600 gr halbuki 4500 gr doğmustu bende çok çaresizim bu konuda Allah yardımcımız olsun

Mamasına saf zeytin yağı koy kg aldırıyo hastanedede yapıyolar bizzat şahidim cnm öğünlerini sıklaştır

Benim cocukta suan 6 aylik yaklasik bir bucuk aydir yatarak besleniyor kafasinin altina yastik koy. Sakin endiselenme yatarak besleniyor ek gidaya gecemem diye. Allah saglik versin kuzucuklarimiza :)

Öyle yapıyorum nasıl geçiçez sen geçebildinmi ek gıdaya

Öyle yapıyorum nasıl geçiçez sen geçebildinmi ek gıdaya
Azar azar basla yarim bardak sut ve ya mama yap icine cicibebek biskuvi 3 adet ve yarim cevizi brendira koy ez sonra icine bir cay kasigi labne ve yarim cay kasigi pekmez (pekmezi guvenecegin yerden al. Hazir alma ). Ve yarindan daha az yumurta sarisini hasla hepsini karistir ver. Her hafta arttir. 2saat sonra corba yap ver. Iki saat sonra yarim cay bardagi yogurt ve icine cicibebe buskuvisi koy. Sonrasinda mamasiyla devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…