Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru diyor içgüdüsel dediğiniz tarihten beri öyle. Geniş kalça vsM.S 1400'lerden bildirdiginiz icin tesekkur ediyoruz.
Siz ayak topugunun kirmiziligindan mi anliyorsunuz, yoksa yuvarlak kalcalardan mi anliyorsunuz "evi yuva yapacak bayanı?"
Bence melisa döngelAy adini soylemeyim dedim gizliymis diye ama evet Hayal'i diyorum bende, aklima bu yas grubunda sarisin yesil gozlu 170 boylarında bir tek o geldi.
Artırıyorum boyumun 15 eksiğine düşmeye çalışıyorumBen 167 boyundayim ve 65 kiloyum. Kendi kilomu bile bi tik fazla buluyorum 3 kilo falan versem daha iyi olur diyorum. 155 boya 65 kilo çok çok fazla.
benim o Muneeeeeee Allahım ben onu unutmuştum ya ne kadar gerizekalıymışım affet beni çok utandım şuannnnHanımlar ünlü isim tahmini yapmayın hatta o kişiyi bulursanız bile yazmayın çünkü seneler önce benzer bir konu vardı, ünlü bir adamla olan ilişkiydi konu, neyse o adamın kim olduğu ifşa oldu sitede ve adı geçtiği için mahkemelik durumlar oldu konu sahibesiyle bu yüzden topikten ismi tek tek kaldırmak zorunda kaldık, sayfalarca konuda yüzlerce mesajdan isim kaldırana kadar göbeğimizden çatlamıştık, dava açıyorlar yani haberiniz olsun.
Af buyur gucci mesajına gülme emojisi koydum:)) isim vermiyorum ki hem merak edilip mesajlar didiklenmesin hem üye utanmasın, sen niye kendini belli ediyorsunbenim o Muneeeeeee Allahım ben onu unutmuştum ya ne kadar gerizekalıymışım affet beni çok utandım şuannnn![]()
Af buyur gucci mesajına gülme emojisi koydum:)) isim vermiyorum ki hem merak edilip mesajlar didiklenmesin hem üye utanmasın, sen niye kendini belli ediyorsun
Gözünü seveyim tekrar girme öyle şeylere zaten, canımız çıkmıştı topiği toparlamaktanüyeliğimi iptal edip uzun süre girmemiştim sonra yeni üyelik almıştım yok burda konularım da ayrıca ben bıraktım o işleri valla billa :))))))))))))))))
5 yıllık evliyim ayrıca artık 39 yaşındayım o zamanlar 22 mi 23 mü neydim o ünlüden sonra başka bir ünlü şahsiyetle de 2 sene ilişkim oldu ağzımın payını aldım ben bir daha tövbee zaten eşimi çok seviyorum bebek hamilelik konularındayım artık çok değiştim ben ama hala bir çatlaklık yok değil tabi :))))))))))))Gözünü seveyim tekrar girme öyle şeylere zaten, canımız çıkmıştı topiği toparlamaktan![]()
Allahııııımmmm yaşlanıyorum, o olayın üzerinden 16 yıl mı geçti gucci5 yıllık evliyim ayrıca artık 39 yaşındayım o zamanlar 22 mi 23 mü neydim o ünlüden sonra başka bir ünlü şahsiyetle de 2 sene ilişkim oldu ağzımın payını aldım ben bir daha tövbee zaten eşimi çok seviyorum bebek hamilelik konularındayım artık çok değiştim ben ama hala bir çatlaklık yok değil tabi :))))))))))))
Yok mu şu koca forumda işini gücünü bırakıp dedektiflik yaparak bizi aydınlatacak koca yürekli bir kadın ahhsfhsüyeliğimi iptal edip uzun süre girmemiştim sonra yeni üyelik almıştım yok burda konularım da ayrıca ben bıraktım o işleri valla billa :))))))))))))))))
vallahi geçti o kadar yıl 3 yıl sonra emekli oluyorum o profil de birde gerçek resmimi koymuştum ne cesaret ya yüzümü de herkes görüyordu :) abla yaşımdan dolayı tedavi görüyorum malesef henüz olmadı bebiş evlenmeyecem diye tutturup yaşım geçtikten sonra evlendim bir heves eşim de 48 yaşında inşallah olmadı artık tüp bebek tedavisine başlanıcakAllahııııımmmm yaşlanıyorum, o olayın üzerinden 16 yıl mı geçti guccidaha dün gibi sanki, geçmiş konuları aklımdan silip yenilerine yer açmam lazım, 72 model harddiskim fazla veriden çökecek bu gidişle
Mutluluğunuz daim olsun inşallahAllah bebeğini de kucağına almayı nasip etsin lakin kız olursa lütfen söyle mahkemelik olacak konular açmasın, bir annesi bir kızı derken bize de yazık
![]()