Sevgilimin eski sevgilisi ünlü biri

Bi arkadaşımın sevgilisi de önceden Özlem Tekin'le çıkmıştı kız çok bozulmuştu sjsjsjsj

Emaaaaannn ekranda ayılıp bayıldıklarımızın hepsini caddede protez tırnakçılarda gördüm. Hepsi ekranda göründüğünden kısa, dikkat bile çekmiyor çoğu. Sadece İrem Helvacıoğlu'nun duru bir güzelliği var hakkını yiyemem. Ünlü de ünlü diye gözünüzde büyütmeyin onlar da insan.

yanı olayların seyrini değiştiremeyeceksin sonuçta üzülüp kıskanmak saçma günümüze odaklan adam senle beraber sonuca bak kompleks haline getirme takıntı yaparsın. kıyaslama

amaan eskide kalmış özgüvensizlik yapmana gerek yok sen adamdan ve adam senden %100 emin mi bunu düşün dürüst ol kendine ayrıca onu öyle çok yüksek yerlere koyma

Olanla olmuşa çare yok. Siz önce kendiniz ve sağlığınız için biraz kilo verin. O kız artık sevgilinizi ne yapsın zaten dönüp bakmaz bile

Hanımlar ünlü isim tahmini yapmayın hatta o kişiyi bulursanız bile yazmayın çünkü seneler önce benzer bir konu vardı, ünlü bir adamla olan ilişkiydi konu, neyse o adamın kim olduğu ifşa oldu sitede ve adı geçtiği için mahkemelik durumlar oldu konu sahibesiyle bu yüzden topikten ismi tek tek kaldırmak zorunda kaldık, sayfalarca konuda yüzlerce mesajdan isim kaldırana kadar göbeğimizden çatlamıştık, dava açıyorlar yani haberiniz olsun.
benim o Muneeeeeee Allahım ben onu unutmuştum ya ne kadar gerizekalıymışım affet beni çok utandım şuannnn :olamaz:

benim o Muneeeeeee Allahım ben onu unutmuştum ya ne kadar gerizekalıymışım affet beni çok utandım şuannnn :olamaz:
Af buyur gucci mesajına gülme emojisi koydum:)) isim vermiyorum ki hem merak edilip mesajlar didiklenmesin hem üye utanmasın, sen niye kendini belli ediyorsun 😂

Ünlü olunca ne oluyor anlamadım ben geçmiş gitmiş. Kız eski sevgilisi sen yeni sevgilisisin, seni beğenmese seninle olmazdı herhalde. Sevgilin de ünlü olabilirdi bu arada, o zaman bütün ilişkilerinden haberin olmus olacaktın hepsini kafaya mi takacaktin tek tek?

Af buyur gucci mesajına gülme emojisi koydum:)) isim vermiyorum ki hem merak edilip mesajlar didiklenmesin hem üye utanmasın, sen niye kendini belli ediyorsun

üyeliğimi iptal edip uzun süre girmemiştim sonra yeni üyelik almıştım yok burda konularım da ayrıca ben bıraktım o işleri valla billa :))))))))))))))))

üyeliğimi iptal edip uzun süre girmemiştim sonra yeni üyelik almıştım yok burda konularım da ayrıca ben bıraktım o işleri valla billa :))))))))))))))))
Gözünü seveyim tekrar girme öyle şeylere zaten, canımız çıkmıştı topiği toparlamaktan 😆

Gözünü seveyim tekrar girme öyle şeylere zaten, canımız çıkmıştı topiği toparlamaktan 😆
5 yıllık evliyim ayrıca artık 39 yaşındayım o zamanlar 22 mi 23 mü neydim o ünlüden sonra başka bir ünlü şahsiyetle de 2 sene ilişkim oldu ağzımın payını aldım ben bir daha tövbee zaten eşimi çok seviyorum bebek hamilelik konularındayım artık çok değiştim ben ama hala bir çatlaklık yok değil tabi :))))))))))))

5 yıllık evliyim ayrıca artık 39 yaşındayım o zamanlar 22 mi 23 mü neydim o ünlüden sonra başka bir ünlü şahsiyetle de 2 sene ilişkim oldu ağzımın payını aldım ben bir daha tövbee zaten eşimi çok seviyorum bebek hamilelik konularındayım artık çok değiştim ben ama hala bir çatlaklık yok değil tabi :))))))))))))
Allahııııımmmm yaşlanıyorum, o olayın üzerinden 16 yıl mı geçti gucci😬 daha dün gibi sanki, geçmiş konuları aklımdan silip yenilerine yer açmam lazım, 72 model harddiskim fazla veriden çökecek bu gidişle :KK70:

Mutluluğunuz daim olsun inşallah🧿🙏 Allah bebeğini de kucağına almayı nasip etsin lakin kız olursa lütfen söyle mahkemelik olacak konular açmasın, bir annesi bir kızı derken bize de yazık 😂

Yok mu şu koca forumda işini gücünü bırakıp dedektiflik yaparak bizi aydınlatacak koca yürekli bir kadın ahhsfhs

Allahııııımmmm yaşlanıyorum, o olayın üzerinden 16 yıl mı geçti gucci😬 daha dün gibi sanki, geçmiş konuları aklımdan silip yenilerine yer açmam lazım, 72 model harddiskim fazla veriden çökecek bu gidişle :KK70:

Mutluluğunuz daim olsun inşallah🧿🙏 Allah bebeğini de kucağına almayı nasip etsin lakin kız olursa lütfen söyle mahkemelik olacak konular açmasın, bir annesi bir kızı derken bize de yazık 😂
vallahi geçti o kadar yıl 3 yıl sonra emekli oluyorum o profil de birde gerçek resmimi koymuştum ne cesaret ya yüzümü de herkes görüyordu :) abla yaşımdan dolayı tedavi görüyorum malesef henüz olmadı bebiş evlenmeyecem diye tutturup yaşım geçtikten sonra evlendim bir heves eşim de 48 yaşında inşallah olmadı artık tüp bebek tedavisine başlanıcak :(

Back
X