Afra Antalya'da okuduAa Afra Saraçoğlu olabilir belki. Yaşları aynı ve liseyi balıkesirde okumuş. konu sahibinin profilinde balıkesirde yaşıyor yazıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afra Antalya'da okuduAa Afra Saraçoğlu olabilir belki. Yaşları aynı ve liseyi balıkesirde okumuş. konu sahibinin profilinde balıkesirde yaşıyor yazıyor
Ünlü sevgili yapıp, konu açıp forumu delirtme fikri, çık aklımdan.Hanımlar ünlü isim tahmini yapmayın hatta o kişiyi bulursanız bile yazmayın çünkü seneler önce benzer bir konu vardı, ünlü bir adamla olan ilişkiydi konu, neyse o adamın kim olduğu ifşa oldu sitede ve adı geçtiği için mahkemelik durumlar oldu konu sahibesiyle bu yüzden topikten ismi tek tek kaldırmak zorunda kaldık, sayfalarca konuda yüzlerce mesajdan isim kaldırana kadar göbeğimizden çatlamıştık, dava açıyorlar yani haberiniz olsun.
1.70 boyunda yeşil gözlü ünlüler-enterMilyonlarca yurek tek soru;
Peki o ünlü kim?
Miray daner diyor yapay zeka1.70 boyunda yeşil gözlü ünlüler-enter![]()
Konuyu okur okumaz aklıma gelen ilk ismi Afra saracoglu olmuştu benimdeAa Afra Saraçoğlu olabilir belki. Yaşları aynı ve liseyi balıkesirde okumuş. konu sahibinin profilinde balıkesirde yaşıyor yazıyor
Ne hevesi ne anlatıyon abi bu kız seni napsın diyip geçseydin ya allah aşkına sen hiç görmek istemediğin ünlüleri engellemedin mi en basitinden lise arkadaşlarımın çoğu ünlü adını söylesem dibi düşecek insanlar varken ben bakınca tek gördüğüm bu aptal da mı ünlü oldu diyip geçmek ve engellemek yani e o zaman ben hepsiyle sevgili oldum engelledim diye uydurayım insanlar da inansın sevgilinizin her sözü allah kitabı değil yani inanmadan önce az bi sorgulayın bu kız seni neresine napsın diye bi düşününMerhabalar
Sırf bunu yazmak için konu açtım gerçekten içim huzursuz baya bunu öğrendiğimden beri. Aslında huzursuz olacak bir şey de yok ama kendi kendime komplekse girdim bunu aşamıyorum.
Benim evlilik düşündüğüm ciddi giden bi ilişkim var, ben 24 yaşındayım o 26 yaşında. Kendi işi var, övmek gibi olmasın gerçekten zeki kültürlü iyi görünümlü biridir, ben de ortalama sayılabilecek biriyim. Boyum 158 kilom 65 son zamanlarda kilo vermiş halim de bu daha fazla gerçekten zayıflayamıyorum ve son zamanlarda yemekten kendimi de alamıyorum moralim bozuluyor sürekli yerken buluyorum kendimi.
Her neyse benim sevdiğim ve takip ettiğim oyuncu bir kız var bu kız da sarışın yeşil gözlü 170 boylarında baya güzel bir kız kısacası. İnstagramda ne giydiğine bakarken baktım sevgilim gülmeye başladı kendi kendine neyse dedi normalde bir şey denmez ama ne bileyim içime bi kurt düştü.
Telefonumu karıştırdım instagramda bu kızı çok önceden engellediğini gördüm. Bir insan neden bi ünlüyü engeller üstelik güzel bir kızı?
Zamanında kendisi liseden tanışıp unutamadığı sonra da ergenlik aşkı heves olduğunu fark ettim gerçekten tanıyınca diye anlattığı biri olmuştu, (bu kişiyle geçen senelerde sevgili olmuş tanışmışlar sonrasında heves olduğuna karar vermiş yürümez diyerek ayrılmışlar) tabii ben bu anlattığı kişinin bu ünlü kişi olduğunu bilmiyordum
Engellediğini görünce sordum kavga ettik telefonunu karıştırdığım için ısrar ettim evet oydu dedi ama ne önemi var ki çok eski bir şey vsvs dedi
Ben de gerçekten kompleks yapıyorum kendime bu durumu ister istemez kıyaslıyorum ve psikolojik olarak kötü haldeyim kız gerçekten çok güzel sanki sevgilim bazen beni kilomdan dolayı çok da beğenmiyor gibi hissediyorum hafif tombul bir yapım var bilmiyorum bu psikolojiden nasıl çıkabilirim lütfen yardım edin bir şey söyleyin
Erkekler cocuklarina ana , evi yuva yapacak bayanlarla evlenmek istiyorlar.Bilmiyorum engellediğine göre unutamadığı bir şeyler var sanki bana da öyle geldi
yani şimdi bi de sevgiline bakmamız lazım belki böyle bir şey hiç yoktur hayal dünyasını anlatıyordurMerhabalar
Sırf bunu yazmak için konu açtım gerçekten içim huzursuz baya bunu öğrendiğimden beri. Aslında huzursuz olacak bir şey de yok ama kendi kendime komplekse girdim bunu aşamıyorum.
Benim evlilik düşündüğüm ciddi giden bi ilişkim var, ben 24 yaşındayım o 26 yaşında. Kendi işi var, övmek gibi olmasın gerçekten zeki kültürlü iyi görünümlü biridir, ben de ortalama sayılabilecek biriyim. Boyum 158 kilom 65 son zamanlarda kilo vermiş halim de bu daha fazla gerçekten zayıflayamıyorum ve son zamanlarda yemekten kendimi de alamıyorum moralim bozuluyor sürekli yerken buluyorum kendimi.
Her neyse benim sevdiğim ve takip ettiğim oyuncu bir kız var bu kız da sarışın yeşil gözlü 170 boylarında baya güzel bir kız kısacası. İnstagramda ne giydiğine bakarken baktım sevgilim gülmeye başladı kendi kendine neyse dedi normalde bir şey denmez ama ne bileyim içime bi kurt düştü.
Telefonumu karıştırdım instagramda bu kızı çok önceden engellediğini gördüm. Bir insan neden bi ünlüyü engeller üstelik güzel bir kızı?
Zamanında kendisi liseden tanışıp unutamadığı sonra da ergenlik aşkı heves olduğunu fark ettim gerçekten tanıyınca diye anlattığı biri olmuştu, (bu kişiyle geçen senelerde sevgili olmuş tanışmışlar sonrasında heves olduğuna karar vermiş yürümez diyerek ayrılmışlar) tabii ben bu anlattığı kişinin bu ünlü kişi olduğunu bilmiyordum
Engellediğini görünce sordum kavga ettik telefonunu karıştırdığım için ısrar ettim evet oydu dedi ama ne önemi var ki çok eski bir şey vsvs dedi
Ben de gerçekten kompleks yapıyorum kendime bu durumu ister istemez kıyaslıyorum ve psikolojik olarak kötü haldeyim kız gerçekten çok güzel sanki sevgilim bazen beni kilomdan dolayı çok da beğenmiyor gibi hissediyorum hafif tombul bir yapım var bilmiyorum bu psikolojiden nasıl çıkabilirim lütfen yardım edin bir şey söyleyin
sakın sana böyle hissettirmesine izin vermesanki sevgilim bazen beni kilomdan dolayı çok da beğenmiyor gibi hissediyorum
Ya kızı aşırı merak ettim söyleseneMerhabalar
M.S 1400'lerden bildirdiginiz icin tesekkur ediyoruz.Erkekler cocuklarina ana , evi yuva yapacak bayanlarla evlenmek istiyorlar.
Ünlü bayani tanimiyorum ama cogunun derdi gündemde kalmak ,bunun icinde herseyi yapiyorlar.