Bebeğim kilo almıyormuş.

Canım merhaba benim bebeğimin de karın bölgesi üç hafta falan geriden geliyordu. Doktor kontrol etti sol rahim damarlarında direnç gördü. Kan sulandırıcılar kullanmaaya başladım. Ayrıca her gün mutlaka bakliyat tükettim bir öğün. Diğer öğün de et türevi şeyler. Şidi karın bölgesi sadece bir hafta geride. Kilo içinde sabah iki yumurta ye. Kaşar mutlaka tüket. Ayrıca doktorum söyledi mantar da bebeğe çok güzel kilo yaparmış. Yumurtalı mantar yapıyorum ben her sabah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bu arada en çabuk plasentaya ulaşan bakliyat fasulye ve nohutmuş :)
Bana da gerekirse kan sulandırıcı başlayalım dedi canım sonra da tahliller normal çıkınca hiçbir şey demedi.Et hiç yiyemiyorum ya çok kızıyorum kendime ve zorluyorum artık kendimi :( her sabah bir yumurta yiyorum ve mutlaka kaşar tüketiyorum. Mantarı bilmiyordum onu da alayım o zaman canım.Amin canım herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Nohutla fasulye yiyebiliyorum neyse ki onlardan yiyeyim o zaman :D bir de doktor bana sebze ve meyve ağırlıklı beslen demişti o yüzden sebze yemeye çalışıyorum.

Bana da gerekirse kan sulandırıcı başlayalım dedi canım sonra da tahliller normal çıkınca hiçbir şey demedi.Et hiç yiyemiyorum ya çok kızıyorum kendime ve zorluyorum artık kendimi :KK43: her sabah bir yumurta yiyorum ve mutlaka kaşar tüketiyorum. Mantarı bilmiyordum onu da alayım o zaman canım.Amin canım herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Nohutla fasulye yiyebiliyorum neyse ki onlardan yiyeyim o zaman :KK70: bir de doktor bana sebze ve meyve ağırlıklı beslen demişti o yüzden sebze yemeye çalışıyorum.
Daha önce buralarda okumustum yine bebege kilo alimi icin Süt ve nesquik içen çoktu faydasi oluyormuş.bir de kirmizi et ye haftada 3 kez .kuruyemişler de bebeğe kilo aldiyor badem ceviz findik ..meyvelerden de muz tabi her gün bir tane yemek lazim ..bol bol sola yat inş alir canim .

Daha önce buralarda okumustum yine bebege kilo alimi icin Süt ve nesquik içen çoktu faydasi oluyormuş.bir de kirmizi et ye haftada 3 kez .kuruyemişler de bebeğe kilo aldiyor badem ceviz findik ..meyvelerden de muz tabi her gün bir tane yemek lazim ..bol bol sola yat inş alir canim .
Nesquik zararlı diye içmiyordum yapay olduğu için.Haftada bir kez yesem kırmızı eti yiyemiyorum ki :( kuruyemiş ve muz sürekli yiyorum.

Nesquik zararlı diye içmiyordum yapay olduğu için.Haftada bir kez yesem kırmızı eti yiyemiyorum ki :KK43: kuruyemiş ve muz sürekli yiyorum.
Eti zorla da olsa ye sevdigin tarz nasil ise zorla kendini canim ..oyle çok yemene de gerek yok mesela bir ögunde 3 köfte yeter

Ciğer kelle paça hiç yiyemiyorum :KK43:
Doktor az buluyor iki kontolde de az dedi :KK43:
Benim için de sağlıklı oluşu önemli ama en azından haftaya göre normal olsaydı diyorum :KK43:
O zaman yiyemiyorum kelimesini hayatınızdan çıkarın lütfen ben de severek yemiyorum ama imkansız bisey de değil bebek için bu kadar fedakarlık şart

O zaman yiyemiyorum kelimesini hayatınızdan çıkarın lütfen ben de severek yemiyorum ama imkansız bisey de değil bebek için bu kadar fedakarlık şart
Haklısın tabi ki de bebek için fedakarlık yapmalı artık etleri yemeklerle falan bir şekilde tüketmeye çalışıyorum et konusunda zorluyorum kendimi

Back
X