Bebeğim kilo veriyor yardımmm

ozlemm_arg

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
50
7
6
36
Selam kızlar 11 aylık oğlum var.2 aydır doğru düzgün birşey yediremiyorum sadece arada emiyor.Diş çıkarıyor ondan dolayı ama bu ay kilo almasını geçtim artık üstüne kilo vermiş.Normal çünkü cidden hiç bişey yediremiyorum.Ne yapıcam kafayı yemek üzereyim.Kafasını çeviriyor,ağzını kitliyor.Artık sinir krizi geçireceğim.Kilo almasını sağlamaktan çok tok olsun, iştahla yesin istiyorum.O öyle aç aç dururken içim parçalanıyor resmen.Allah aşkına benim durumumda olup buna çözüm bulan varsa bana bi akıl versin.Nasıl iştahını açabilirim?

1yaşa kadar esas besin kaynağı anne sütü olmalı, emzirin. Sütünüz yoksa formül mama verin. En önemlisi de kilosundaki rakamlara takılmayın, rahat olmaya çalışın. Sağlığı yerindeyse kilosu çok önemli değil. Bu dönemlerde yürümeye çalışıyorlar ve hareketli oluyorlar. Bu yüzden kilo alımları da eskisi gibi olamıyor. Diş çıkartabilir, dönemsel olabilir... siz yeter ki fazla üzerine gitmeyin, istediği zaman verin.
Sağlıkla büyütün inşallah

1yaşa kadar esas besin kaynağı anne sütü olmalı, emzirin. Sütünüz yoksa formül mama verin. En önemlisi de kilosundaki rakamlara takılmayın, rahat olmaya çalışın. Sağlığı yerindeyse kilosu çok önemli değil. Bu dönemlerde yürümeye çalışıyorlar ve hareketli oluyorlar. Bu yüzden kilo alımları da eskisi gibi olamıyor. Diş çıkartabilir, dönemsel olabilir... siz yeter ki fazla üzerine gitmeyin, istediği zaman verin.
Sağlıkla büyütün inşallah
Çok teşekkür ederim.Kilosuna takılmıyorum aç geziyor gibi geliyor ona üzülüyorum. Emziriyorum çok şükür sütüm var onda sıkıntım yok.Önerilerinize uyacağım sağolun tekrar.

Back
X