bebegim kisa mi olacak ?

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.543
63
Kizlar fl 2.15cm 16+3ile uyumlu. Bpd 3.84cm 17+5 ile uyumlu. Neden bacak boyu 9 gun geride? Bu anormal bi durum mu ? Ben 1.65 babasi 1.70 75 fln boyu. Kisa olacagi icin mi oyle sizce ? 2li testm normal cikti 3lu yaptirdim bugunde.

Sakin ol arkadaşım. O ölçümler % 100 doğru olmuyor bunu biliyorsun değil mi..? Ve senin kafanda hayal ettiğin gibi büyük bir fark da olmuyor emin olabilirsin.Benim oğluma iri bebek dedi doktor. Başı büyük dedi.Dayanamadım nasıl büyük hasta mı bir sıkıntı mı var ne olacak gibi deli sorular ile boğdum doktoru.Doktor yok milimlik ölçüler bunlar dedi e mübarek beni niye 2 dakika alt üst ettin dedim =) Bu yüzden kalbini ferah tut daha çok küçük o ölçümler her gittiğinde değişebiliyor oranlar. Canını sıkma duanı et kalbini de çürütme böyle şeyler ile..

Sakin ol arkadaşım. O ölçümler % 100 doğru olmuyor bunu biliyorsun değil mi..? Ve senin kafanda hayal ettiğin gibi büyük bir fark da olmuyor emin olabilirsin.Benim oğluma iri bebek dedi doktor. Başı büyük dedi.Dayanamadım nasıl büyük hasta mı bir sıkıntı mı var ne olacak gibi deli sorular ile boğdum doktoru.Doktor yok milimlik ölçüler bunlar dedi e mübarek beni niye 2 dakika alt üst ettin dedim =) Bu yüzden kalbini ferah tut daha çok küçük o ölçümler her gittiğinde değişebiliyor oranlar. Canını sıkma duanı et kalbini de çürütme böyle şeyler ile..
Ay insallah yaa sag salim bi dogsa... her kontrolde ayri bi stres yapiyorum bi rahatlatamadim kendimi. Hareketlerinide hergun hissedemedigm icin oluyo gliba. Bide bacak boyu kisa olursa cuce olur diye okumustum korktum bugun. Cok sagol yorumun icin insallah dedigin gibi olur :)

Ay insallah yaa sag salim bi dogsa... her kontrolde ayri bi stres yapiyorum bi rahatlatamadim kendimi. Hareketlerinide hergun hissedemedigm icin oluyo gliba. Bide bacak boyu kisa olursa cuce olur diye okumustum korktum bugun. Cok sagol yorumun icin insallah dedigin gibi olur :)

İnşallah sağlıkla alırsın kucağını bebişini =) Her gün hissetmek için erken daha 6 7 aylık olsun bir rahat durmadı dersin ;) Olmaz inşallah sen duanı et bol bol Rabbime emanet et eksiksiz sağlıklı versin inşallah.. Çok aklına kalbine karamsarlık gelir ise tavsiyem Kenzül Arş duasnı oku dinle çok rahatlatıyor. İnşirah Meryem Yusuf süresinin de okunmasının eftal olduğunu biliyorum.

Ben 1.65 eşim 1.76 kızımız 49 cm doğdu . Bu kızım ne kadar doğar bilmiyorum ama büyük kızım yapısal olarak kibar büyüyen bi çocuk kilolu değil aşırı uzun değil. Orta halli . Oda bi hafta geriden geliyordu. Hemşire boyunun strandartlata uygun olduğunu söylesede kızımla yaşıy uzunları görünce sinirlerim bozuluyor bazen :-)

Ben 1.65 eşim 1.76 kızımız 49 cm doğdu . Bu kızım ne kadar doğar bilmiyorum ama büyük kızım yapısal olarak kibar büyüyen bi çocuk kilolu değil aşırı uzun değil. Orta halli . Oda bi hafta geriden geliyordu. Hemşire boyunun strandartlata uygun olduğunu söylesede kızımla yaşıy uzunları görünce sinirlerim bozuluyor bazen :-)
Ay bide benmki oglan yaa azck uzun olsa iyi olur yanii

Rizeli-53 Rizeli-53 Bugün doktordan geldim az önce senin yorumunıda görünce yazmak istedim 49 cm mi doğdu dedin kızın benim 35.haftanın içindeyim bebeğim 49 cm şuan :)

Son düzenleme:
Hmm canım bizimki uyumlu diyo doktor bide boyu çok uzun ben kısayım 1.60 eşim çok uzun olduğu için ona çekmiş heralde 1.84 boyu takılma bunlara canım sağılıklı doğsunda önemli olan bu
Aynen insallah saglkla dogarlar. Ufack bsyde korkuyorum iste ilk gebeligim bide benm pko ve guatrim oldugu için baya korktum aman bsy olmasn die cnku dr lar bebegn olmaz diyodu :)

Aynen insallah saglkla dogarlar. Ufack bsyde korkuyorum iste ilk gebeligim bide benm pko ve guatrim oldugu için baya korktum aman bsy olmasn die cnku dr lar bebegn olmaz diyodu :)
Hiç korkma canım allah olmadını istedikten sonra her türlü olur. Benimde ilk bebeğim bundan önce 2 düşük yaptım takdir ilahi rabbim böyle uygun görmüş demekki yiyecek ekmeği olan geliyo dünya ya

Back
X