Bebeğim kiz mi erkek mi?

Sessiz_sedasiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
2.042
787
53
Kizlar 7 haftadan itibaren yoğun mide bulantisi yasiyorum şuan 10. Haftadayiz en ufak farklı bir kokuda cikariyorum hemen kiz bebekte bulantilar yoğun olur diyorlar
İstahim hic yok canim hic bi şey çekmiyor ne aci ne eksi ne tuzlu ne tatli

Sizce bebeğinin cinsiyeti ne olabilir?
Böyle bir hamilelik geçirenler bebeğinin ne olduğunu öğrendiler? İlk hamileligimden bu yana içimden hep kiz hissesiyorum

Bende aynı senin gibiydim ama biraz azaldı bulantılarım bende daha bilmiyorum kesin sonuç için 16 haftayı bekliyorum

Bende aynı senin gibiydim ama biraz azaldı bulantılarım bende daha bilmiyorum kesin sonuç için 16 haftayı bekliyorum
Ben belki 12 haftada felan söyler diye umut ediyordum ama canm sana söylemedimi? Doktor ?Kesin sonuç için 16 hafta diyorlar ama sabirsiz davraniyorum
Bizde herşeyden tiksinirsen kiz olur derler ete aserirsen erkek derler buna bakilirsa benmki kiz

Bende 6 haftalıkken başladı .11 haftalık olduk hala devam ediyor . Kilo verdim hiç bişe yiyemiyorum . Kızda böyle olur diyorlar ama 2 arkadaşım da ben gibiydi çok kötüydü ler ikisinin de oğlu olacak bi arkadaş ta ne mide bulantısı ne iştahsızlık yaşadı onun da kızı oldu . Sağlıkla gelsin inş bebeklerimiz .. rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Amin canim tabiki krizi erkeği yok ama insan yinede merak ediyor ben bulantima inat yiyorum bebeğe birşey olur korkusuyla kilo vermedim :) benimde bir kaç tanidigim yoğun mide bulantisi yasiyor 5 aylik bebisleri ve hala devam ediyor ikisi de erkek olduğunu ogrnmis bakalim bizimkiler ne olacak?

Aynen herşeyden tiksindim eşimden bile bana yaklaşmasını istemiyorum o derece bulantılarım vardı ama azaldı şeninde azalır işallah erkeğe benziyor dedi ama kesin sonuç 16 haftalıkken belli olur dedi doktor

Benimde çok bulantım var yaa çok fena bişey kilo veriyorum ne kadar sürer ki bu durum. Yada engellemek için ne yapılabilir acaba

Benimde çok bulantım var yaa çok fena bişey kilo veriyorum ne kadar sürer ki bu durum. Yada engellemek için ne yapılabilir acaba
Vala ben bulamadım bişey canım . Çubuk krater dediler ondan da tiksindim . Bi meyve vardı rahat yediğim artık onu bile yiyemiyorum . Çokta üzülüyorum ama elimden bişe gelmiyor. Sürekli bulantı sürekli kusma hissi . Rabbim inş sağlıkla verir kucagımıza ne deyim . İnş düzelir bizde bebeklerimiz besleriz

Hanımlar benim erkenden cinsiyet öğrenmek için uyguladığım bir yöntem var inanirsiniz inanmazsınız size kalmış ama ben yine de anlatayım
Sabah idrarini zi bi kaba yapıp 10 dk bekleyin eğer rengi turuncuya çalan bir sariysa kiz, yeşile çalan bir sariysa erkek.
Ben yaptım tuttu :) ama kendizi kandirmayin rengi tam ayırt etmeniz önemli :) Rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin

Nazil anlayacagizki merak ettim simdi :) denicem mutlaka :)

Erken öğrenince yanilma payi olabiliyormus 6 haftacik biseyim kaldi :) napim bekleyeyim ama kesin kiz hissediyorum

Günde 4 defa kusuyorum mutfağa görmemeye valisi yorum sürekli bulanti hissiyle geziyorum aklima yemek gelince yemek fotografik görünce hemen modem bulaniyor çok sevdiğim turşuyu bile yiyemiyorum bu süreçte ben yoğurdun içine salatalik rendeledim birazda tuz ekledim onu yedim patates hasladim tuzlu iki klasik yoğurtla karistirdim onu yedim meyve yiyorum hep hafif şeyler yapmaya calisiyorum makarnayi ya sade yada yogurtluyorum iyi geliyor 2.5 aydir tavuk agzima suremiyorum eti biraz yiyorum ama peynir yumurta zeytin ve yeşillik yiyorum.sut icemiyorum modem bulaniyo ceviz findik yiyorum tuzsuz ama badem bulanti yapiyor benim önerilerin bunlar canim salata yapi yorum balik yemeye calisiyorum bol yeşillikle zorluyorum kendimi

Merhabalar , bende şuan 12+2 günlük hamileyim , iştah yok bulantı var ama kusma yok , koku hassasiyeti üst seviyede ... Ve 3.gebeliğim 2 oğlum var onlarda ben bu şekilde hamilelik yaşadığımı hatırlamıyorum bunda çok farklıyım dün gittim doktora %70 erkek %30 kız dedi.. Haftaya ikili test yaptırmaya gittiğimde net belli olur dedi ama ben erkek die kendimi alıştırmaya çalışıyorum kızdan umut olur mu acaba ?? gerçi sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun hayırlısı olsun önemli olan oda işte nefis ...

Yarı
yarın denicem ve burdan haber vercem size:))

Aşırı bulanti ve kusma yaşadım ilk 3 ayım serum altinda gecti. 24.haftadayim ve suan ilac kullandigim icin kusmuyorum biraktigim anda tekrar başlıyor kusmam. Her zaman cok yorgunum odadan odaya gecmek bile nefes nefese kalmama neden oluyor bazen hele ilk zamanlarda oturdugum yerde uyuyordum. Benim kızım olacak hatta sanirim biraz nazlı olacak. Genellikle kızlar anneyi daha agirlastirir diye biliyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…