Bebeğim kiz mi erkek mi?

Merhaba benimde bulantı ilk aydan başladı 20 haftalik hamileyim hala devam ediyo benim kızım olucak ve tatlı tuzlu belirli bişey istemiyo canim
Benimde canm hic bi şey istemiyor canm ve bende kiz hissediyorum bu zamana kadar hislerimde yanilmadim kime bebeği ile ilgili görüp yaptiysam cikti kendime de kiz hissediyorum

Bulanti çok zor bende yasiyorum bulantisi olup erkek olacagini öğrenenler de varmis ama bizim ailede genelde mide bulantisi çok olursa kiz :) bakalim bendese öyle olacakmi:) hayirlisi artik

Ben denedim Can'ım hiç iyi gelmedi zencefil bana sade soda iyi gelmişti ama 5. 10 dk sonra tine aynı Şimdilerde azalma var ya geçiyo yada artık bünye alıştı bilemiyorum
Bazilari hamileliği boyunca bu bulantiyi cekiyormus bazilarida 12. Haftadan sonra geçiyormuş ben durdum yere cikarmiyorum ama burnuna bazen kokular geliyor buz dolabini aciyorum sebze meyve kokusu midemi bulandiriyo üst Komşum camasir asiyor midem bulaniyo garip bi şey ya

İlk hamileliğin ne kizim ne oğlum var rabbimden hep sagliklisini diliyorum ama merakta ediyorum evde hep kiz muhabbeti geçiyor kizimiz diye konuşuyoruz heyecanlandiriyor bizi bakalim cinsiyeti ne olacak

Bulanti çok zor bende yasiyorum bulantisi olup erkek olacagini öğrenenler de varmis ama bizim ailede genelde mide bulantisi çok olursa kiz :) bakalim bendese öyle olacakmi:) hayirlisi artik
Allah saglikli hayirli evlatlar versin gerisi teferruat
bulanti gercekten cok cok buyuk sıkıntı kendi kendini telkin etmeye calis ve caninin istediğini yemeye çalış canım.

Merhaba kızlar. İlk aylarda kusmayla sonuçlanmasa da sabahları hep mide bulantısı yaşıyordum.5. aya kadar toplasan 5 6 kez bile kusmamışımdır. 13. haftada doktorumuz ilk tahminim erkek olacagı yönünde dedi cinsiyet için . Ve 17. haftada kesin olarak erkek olacagını öğrendik. Ve ne hikmetse benim bulantı kusmalarım yeni başladı. Çok moralim bozluyor çok üzülüyorum sıcaklardandır inşallah geçer diye dua ediyorum Cinsiyet konusuna da gelince bence anneler hissediyor ya. Ben hep göbeğimi severken oğluşum diye çıkıverirdi ağzımdan.Sonra kendime kızardım ya kızsa beni duyar üzülürse diye Rüyamda da bir çok kez erkek bebiş görmüştüm zaten.Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…