Bebeğim kızlar lütfen yardm

queen_gl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
212
0
46
Sivas
5aylık hamileyim ve dün hamileliğimin verdiği psikolojiyle bişeye siirlendim ve çığlık atıp hüngür hüngür ağladım ve şimdi bebeğim tekme atmıyo sabahtan beri delirmek üzereyim bebeğim korrkmuşmudrr bnden neden beni tekmelemiyo ilk defa bu kadar uzun oldu tekmelemeyeli vicdan azabı duyuyorum Allahım nolur bebeğime biişi olmasın

Bsy olmamistir.. suan boyle stress yapman cocugunuza zarar verir. Sakin olun. Rahat degilseniz doktora gidin en iyisi

5aylık hamileyim ve dün hamileliğimin verdiği psikolojiyle bişeye siirlendim ve çığlık atıp hüngür hüngür ağladım ve şimdi bebeğim tekme atmıyo sabahtan beri delirmek üzereyim bebeğim korrkmuşmudrr bnden neden beni tekmelemiyo ilk defa bu kadar uzun oldu tekmelemeyeli vicdan azabı duyuyorum Allahım nolur bebeğime biişi olmasın

canım çikolata falan ya tatlı alınca harekete geçer eminim üzülme o kadardan bişi olmaz

Bir ağlamadan bi şey olmaz. Endişelenme. Hissedememenin sebebi büyük ihtimalle sırtını karnına dayamış olması. Tekmeler iç tarafta oluyorsa hissedemezsin. Ayrıca 5. Ayda belli bi dönemde daha sakin oluyor bebekler. 1,5-2 hafta tekmelerini ve hareketlerini daha az hissedebiliyorsun.:34::34: daha çok huzursuzlanıp onu da germe.

birşey olmamıştır merak etme....benim 28.haftada bazen horul horul uyuyor yada sırtını dönüyor sanırım hiç tepik yemiyorum....başta endişeleniyordum şimdi alıştım....ama sen yine de her ne olursa olsun üzülmemeye çalış:34:....

Ağlama deilde sinir kriZi geçirmiş gibi çığlık attım o yüzden korkmuşmudur bebeğime bişi olurmu defalarca özür diledim ondan kendimi çok kötü hissediyorum

Ağlama deilde sinir kriZi geçirmiş gibi çığlık attım o yüzden korkmuşmudur bebeğime bişi olurmu defalarca özür diledim ondan kendimi çok kötü hissediyorum

kıyamam ben sana korkma bak arkadaşlarda yazmış olabılır belırlı bı süre tekmelemeybılır dıye
üzme kendını
ımkanın varsa bı hastaneye gıt ultrasonla bakarlar üzülme

Back
X