Hic anlamam dr belli degil diyorsa kiz cikiyor geneldeBenim minnoşuma da bakar mısınız kız mı acaba 12 hafta 5 günlük fotosu
Benim oğlumun da aynen böyleydi :)Evet aynen çok dik bariz belli.Doktor 12 hafta 5 günlükken söyleyemem cinsiyetini şimdi erken dedi.Bir çoğu yasal olmadığı için 16. Haftayı bekliyorlarmış. Acaba nub çıkıntısı bu şekilde olup kız bebişi olanlar var mı
DOKTOR BEL DEĞİL GÖREMİYORUM VS DEMEDİ.SADECE ŞİMDİ SÖYLEYEMEM DEMİŞTİ..Hic anlamam dr belli degil diyorsa kiz cikiyor genelde
Ama 12 haftalik gercekten belli olmazmis
Evet daha cok kucuk bir dahaki kontroleDOKTOR BEL DEĞİL GÖREMİYORUM VS DEMEDİ.SADECE ŞİMDİ SÖYLEYEMEM DEMİŞTİ..
Amin inşallah çok teşekkür ederimBenim oğlumun da aynen böyleydi :)
Yanılma payı olabilir tabi ki bana erkek gibi geliyor hayırlı bir evlat olsun insAllah
Evet daha cok kucuk bir dahaki kontrole
Insallah
Evet daha cok kucuk bir dahaki kontrole
Insallah[/QUO AY İNŞALLAH HEUCANLA BEKLİYORUZ.
12. Haftada erkege benziyor demişti ilk oğlumda 16.haftada kesinleşti. Bunu da 16.haftada öğrendik yine..Amin inşallah çok teşekkür ederimSiz kaçıncı haftada öğrenmiştiniz cinsiyetini
BİR SORUM OLACAK SİZE; İKİLİ TESTTE CİNSİYET TAHMİNİ YAPILIR DENİYOR.FREE BETA HCG HORMONU SEVİYESİNE BAKARAK BİR TAHMİN YAPIYORMUŞ DOKTORLAR SANIRIM.BENİM DEĞERİM 19.8 ÇIKTI.ÇOK ŞÜKÜR RAHAT BİR GEBELİK GEÇİRİYORUM.MİDE BULANTISI VE KUSMA HİÇ OLMADI.AŞERME,UYUKLAMA DA YOK.RAMZİ TEORİSİNE GÖRE 5 haftalıkken kesenin solunda.ve hep solda hissediyorum.12. Haftada erkege benziyor demişti ilk oğlumda 16.haftada kesinleşti. Bunu da 16.haftada öğrendik yine..
Eger o gorulen nub ise evet erkek gibiNub
çıkıntısı gayet dik durmuyor mu peki?Siz duydunuz mu acaba genital nub çıkıntısını??
Hiç duymadım ben öyle birşey..BİR SORUM OLACAK SİZE; İKİLİ TESTTE CİNSİYET TAHMİNİ YAPILIR DENİYOR.FREE BETA HCG HORMONU SEVİYESİNE BAKARAK BİR TAHMİN YAPIYORMUŞ DOKTORLAR SANIRIM.BENİM DEĞERİM 19.8 ÇIKTI.ÇOK ŞÜKÜR RAHAT BİR GEBELİK GEÇİRİYORUM.MİDE BULANTISI VE KUSMA HİÇ OLMADI.AŞERME,UYUKLAMA DA YOK.RAMZİ TEORİSİNE GÖRE 5 haftalıkken kesenin solunda.ve hep solda hissediyorum.
Nuba benziyor değil mi? Ayakları henüz gelişmemiş olduğu için başka Ne olabilir sizce??Eger o gorulen nub ise evet erkek gibi
peki bu resmine göre bir yorum yaparmisin canımSırtı dönük ki. Nub teorisine göre değil duruşu
Canım yorum yapacak kadar birşey göremedim bunda.peki bu resmine göre bir yorum yaparmisin canım Eki Görüntüle 2118804
Kız bebek bu sanki belli oldumu cnm cinsiyetKızlar 16 haftalık olduk cinsiyet net belli değil Sizce neyim olacak
Evet canım kızımız oluyor kızıma kız kardeş geliyor buda son fotomuzKız bebek bu sanki belli oldumu cnm cinsiyet
Ooo maşallh canım darısı başıma inşşalh kız evlat bambaşka bişey sağlıkla gelsin prensesEvet canım kızımız oluyor kızıma kız kardeş geliyor buda son fotomuzEki Görüntüle 2122830
Amin gülüm ınsallahhh Rabbim kimsenin kucagini boş bırakmasınOoo maşallh canım darısı başıma inşşalh kız evlat bambaşka bişey sağlıkla gelsin prenses
Sol kasığımı hissettim deyince kız doğdu içime, cinsiyeti ögrenince beni etiketlermisin?Ben pek bulantı kusma tiksinme gibi belirtiler yaşamadım çok şükür.Sol kasığımda adet sancısı gibi bir ağrı hissettim artı çok susamaya başladım.Göğüs halkasının dışında da bir kabartı fark edince idrar testi yaptımson adet tarihimin ilk günü 16 kasımdı.22 aralıkta öğrendim
Sol erkektirr diye biliyorum bnde merak ettim bak öğrenınce yaz muhakkakSol kasığımı hissettim deyince kız doğdu içime, cinsiyeti ögrenince beni etiketlermisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?