Şimdi nette araştırdımda herkes farklı farklı şeyler yazmıs mesela birinin sol yumurtaligi alinmis hem oglu hem kizi olmus. Demekki sag sol farketmiyo canim :)Sol erkektirr diye biliyorum bnde merak ettim bak öğrenınce yaz muhakkak
Doğru evet hurafe bunların çoğuŞimdi nette araştırdımda herkes farklı farklı şeyler yazmıs mesela birinin sol yumurtaligi alinmis hem oglu hem kizi olmus. Demekki sag sol farketmiyo canim :)
Kiza benzettim sanki-:) saglicakla dogar insallahBenimki nedir acaba
Dosya yukleyemiyorum neden acaba
Perinatoloji kesin kız dedi.Umarım yanılmaz.Sol erkektirr diye biliyorum bnde merak ettim bak öğrenınce yaz muhakkak
Perinatoloji yanılabilir mi sizce bebeğime kız dediler.Nub çıkıntısı ve birçok belirti erkek gibiydi oysaSol kasığımı hissettim deyince kız doğdu içime, cinsiyeti ögrenince beni etiketlermisin?
Perinatoloji dediginiz detaylı tarama mı acaba? Ben içime kız doğdu demiştim ama :)Perinatoloji kesin kız dedi.Umarım yanılmaz.
Perinatoloji yanılabilir mi sizce bebeğime kız dediler.Nub çıkıntısı ve birçok belirti erkek gibiydi oysa
Evet detaylı ayrıntılı ultrason.Organları incelendi.Yanılma payı hiç yoktur değil mi?Doktor %100 kız dediPerinatoloji dediginiz detaylı tarama mı acaba? Ben içime kız doğdu demiştim ama :)
Evet detaylı ayrıntılı ultrason.Organları incelendi.Yanılma payı hiç yoktur değil mi?Doktor %100 kız dedi
Yoktur canim onda yanilna payi. Sen erkek mi istiyodun yoksaa :)Evet detaylı ayrıntılı ultrason.Organları incelendi.Yanılma payı hiç yoktur değil mi?Doktor %100 kız dedi
Kızlar sizce cinsiyetimiz ne 13+4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?