- Konu Sahibi Ahmetin burcusu
-
aaaaa hamilemisin kız gulyhas...çok sevindim maşallah hemen tutturmuşsun.hadi bakalım hayırlı olsun......
ilk sayfadan beri neyi olacak acaba diya merakla bütün sayfalara baktım valla 3.de oğlanmışı okuyunca tüh dedim içimden sonra 32. hafta şokunu bende yaşadım senin yazılarda:)benimde 4.5 yaşında bir oğlum var hamileyim 14. haftam banada bu hafta dr um kıza benziyo dedi herkese kızım olacak diyip geziyoruz büyük bi sevinçle ama senin durumu görünce acaba diyee hüsrana uğradım mafoldumben
ilk sayfadan beri neyi olacak acaba diya merakla bütün sayfalara baktım valla 3.de oğlanmışı okuyunca tüh dedim içimden sonra 32. hafta şokunu bende yaşadım senin yazılarda:)benimde 4.5 yaşında bir oğlum var hamileyim 14. haftam banada bu hafta dr um kıza benziyo dedi herkese kızım olacak diyip geziyoruz büyük bi sevinçle ama senin durumu görünce acaba diyee hüsrana uğradım mafoldumben
Canım Rabbim gönlüne göre versin inş. Kız denilenlerde değişme olasılığı pek yok gibi.
ben hala soktayim :uhm:canim :) 17 haftalik pipisi diye resimler verdiler bana bende
3,pasamiz geliyo diye gezip duruyodum :roflol:ve birde 35 haftada bir suprizle karsilastik sokkkkkkkkkkk"delikafadulden:)
ve simdi bir kac arkadasim biliyo kizhihoyyyt olacagini butun herkeze supriz yapacak insallah kizimkaydirigubbakcemile3
inşallah canım benim rabbim herkesin gönlüne göre versin çok büyük bir heyecan ile bekliyorum ama yine oğlum olursada tabiki üzülmüycem Allahım bu güzelliği yine nasip etmiş üzülünürmü.çokta dua ettim hayırlısı ise kız olsun diye olmazsada hayırlısı buymuş derim:) sositososito
süperr ya nasıl şaşırırlar şokkk olacak herkes demekki gönülden istedin kızı sağlıkla kucağına alıp büyütürsün inşallah 3 çocuğunuda Allah bağışlasın size..:)hayırlı doğumlar..
evet cok sasiracaklar helede ayy kiz olsun diye yaptin ama bak erkek mis tuhh diyenler ya ben kiz erekek diye yapmadimki bir taneceik yavrum daha olsun diye yaptim anlamiyolardi ama olsun kapak olacak onlarada
BU ARADA SON 1 GUN INSALLAH DOGACAKKK BEBISIM tabi nazlanip gelmemezlik etmezsee
Ahmetin burcusu canım nasılsın? DOğum yapmışsındır çok merak ettim nasıl bebişin? En kısa sürede gelirsin inşallah haberlerini bekliyoruz canım
gulyhas, yumurtlama gününü daha önce bikaç kendini sıkı takip edersen bulabilirsin. Akıntı şeklinden anlıyorum ben. Mesela yumurta oluştuğunda elastik akıntı oluyo, sonraki 24 saat içinde çatladığında ise su gibi oluyo akıntı. Yni bu zamanı yakalamak önemliymiş. Ben yakaladığımı sanıyorum eğer doğruysa erkekim gelir bana. Bugün 6 haftayı doldurduk. Cinsiyeti öğrenmeme en az 1 ay var. Bakalım hayırlısı neyse o olsun.
evet arkadaşlar kendimi tutamadım bu haberi ilk onun vermesini isterdim ama ben vericam ,çünkü çok sevinçliyim
Burcunun güzeller güzeli kızı olmuş maşallah kızına.Sag eli bütün isteyenlerin başına
Yok, yok bu seferde oğlun olacak şekerim senin. Oğlun olmazsa bana da ultrason kuzu demesinler.:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?