Doğuma Hazırlık Bebegim kiz mi erkek mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende 13.haftanın içindeyim bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum Rabbim herkesin gönlüne göre versin önce sağlık tabiki :)

Tatlım sen 13. haftadaysan doktorun tahminde bulunmamış ama belki bellidir cinsiyeti. Evet en önemlisi sağlıklı olur inş. ama merak ediliyor ya ister istemez. Peki senin içine ne doğuyor hissediyo musun erkek ya da kız? Gönlünden geçen bi şey var mı ya da?

evet bebek bakımı zor gerçekten ama korkma genetik yapımızda var annelik galiba kucagına alır almaz bazı şeyler aşılanmış gibi hemen kavranıyo. yanında annen filan olursa daha kolay oluyo tabi. benimkine gelince büyüttüm diyordum ama dogum yaklaşıp kardeşi için bişeyler almaya çalışınca oda hemen bende bebek oldum diyip atıyo kendini ortalara bakalım doğunca neler olacak Allah hepimizin yardımcısı olsun zor ama onalar için herşeye deyiyo gece elini yanagıma koyup uyuyor bazen inan hiçbirşeyda o huzuru bulamıyorum kuş gibi oluyo ruhum allah kimseyi bu mutluluktan mahrum etmesin.:49:

Sevalcim biz doktordan geldik bugün ve doktorumuz 2 çizgi görünüyor yani büyük olasılıkla kız dedi. Eğer dikey çizgi olsa erkek olurmuş. Benim Allah nasip ederse kızım olacak geçen gittiğimizde kıza benziyor demişti bugün kesin konuştu gibi. Hayırlısı olsun inşallah sana bir şey sorucam 3lü tarama testi hangi ayda oluyor canım ?[/QUOTE]

hayırlı olsun canım allah sağ sağlim kcagına almayı nasip etsin 3 lü tramayı 20 ila 24 hafta arası yapıyorlar canım

Sevalcim biz doktordan geldik bugün ve doktorumuz 2 çizgi görünüyor yani büyük olasılıkla kız dedi. Eğer dikey çizgi olsa erkek olurmuş. Benim Allah nasip ederse kızım olacak geçen gittiğimizde kıza benziyor demişti bugün kesin konuştu gibi. Hayırlısı olsun inşallah sana bir şey sorucam 3lü tarama testi hangi ayda oluyor canım ?

hayırlı olsun canım allah sağ sağlim kcagına almayı nasip etsin 3 lü tramayı 20 ila 24 hafta arası yapıyorlar canım[/QUOTE]

canım ne çizgisi bu ilk defa duyuyorum...

Hayırlı olsun arkadaşlar sağlıkla kucağımza alırız bebeklerimizi mis kokulularımızı.bende hep erkekmiş gibi hissettim tipimi gören erkek bu dediler hep vardırya sivri olursa anne güzellerşirse ve tatlı yerse erkektir diye bende hepsi vardı ve tek karnım var sivri arkamdan gören anlamıyo bile 29 haftalık hamileyim yanlarım hiç çıkmadı.ama kızım oluyor kişiden kişiye değişiyo demek ki haberiniz olsun ben kızım olcak diye çok mutluyum hemen kucağıma almak istiyorum gün yaklaştıkça zaman daha da geçmiyo gibi oluyor

Hayırlı olsun arkadaşlar sağlıkla kucağımza alırız bebeklerimizi mis kokulularımızı.bende hep erkekmiş gibi hissettim tipimi gören erkek bu dediler hep vardırya sivri olursa anne güzellerşirse ve tatlı yerse erkektir diye bende hepsi vardı ve tek karnım var sivri arkamdan gören anlamıyo bile 29 haftalık hamileyim yanlarım hiç çıkmadı.ama kızım oluyor kişiden kişiye değişiyo demek ki haberiniz olsun ben kızım olcak diye çok mutluyum hemen kucağıma almak istiyorum gün yaklaştıkça zaman daha da geçmiyo gibi oluyor

Canım seninde hayırlısı olsun. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz. Senin ne güzel az zamanın kalmış benim daha 3,5 aylık ve dediğin gibi insan hemen kucağına almak istiyor. Benimde kızım olacak doktorum %75 açısı kız dedi : ) Dediğin her şey büyüklerimizden duyumlar başka hiç bir şey değil bende hamile olunca anladım dediklerinin hepsine katılıyorum yani =)

canım seninde hayırlısı olsun. Inşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz. Senin ne güzel az zamanın kalmış benim daha 3,5 aylık ve dediğin gibi insan hemen kucağına almak istiyor. Benimde kızım olacak doktorum %75 açısı kız dedi : ) dediğin her şey büyüklerimizden duyumlar başka hiç bir şey değil bende hamile olunca anladım dediklerinin hepsine katılıyorum yani =)

aahh ne azı bittim artık zaman geçmiyo okadar stresli oluyorki insan ama onu kucağıma alacağım günü hayal edince unutuyorum herşeyi yumuşacık oluyorum..

ne diye ağlıyosun dua et sağlıklı doğsun ha kız ha erkek hayırlı evlat olsun günah Allahın zoruna gider be!

tatlım ya bende kız isteyenlerdenim hatta delirenlerdenim 1 oğlum var daha cinsiyetimiz öğrenmedik tabi ama meraktan çatlıyorum.öncelikle tabiki sağlıklı olması geliyor kız erkek.bir çocuğı olsun diye yıllardır bekleyenleri düşün canım.herşeyi allah hayırlısıyla veriyor..

tatlım ya bende kız isteyenlerdenim hatta delirenlerdenim 1 oğlum var daha cinsiyetimiz öğrenmedik tabi ama meraktan çatlıyorum.öncelikle tabiki sağlıklı olması geliyor kız erkek.bir çocuğı olsun diye yıllardır bekleyenleri düşün canım.herşeyi allah hayırlısıyla veriyor..

hayırlısı ama bellide olmaz üzmeyin kendinizi.30 haftaya girdim enson 22 haftada doktora gittim kız dedi doktor ben de tüm hazırlığımı kıza göre yaptım adını bile buldum.ama beni gören erkek bu diyolar sivri karnım diye bence hurafe ama bazen benimde aklıma acaba olur mu diyorum hayırlsı diyelim allah gönlümüze göre versin.

slm bana doğum tarihini ve son adet tarihini yazaır mısın? ben sana bi tahminde bulunayım çin takvimi değil ama ona göre % 99 tutuyor

slm bende 1985 doğumluyum haziranda hamile kalmayı düşünüyorum sat 3 mayıs 2012 ben nezaman kalırsam bebişim oğlan olur şimdiden teşekkürler :D

Merhaba arkadaslar Ben gulcan araniza yeni katildim 3. Cocuguma hamileyim 2 oglum var ve bunun kiz olmasini cok istiyorum ama kafam cok karisik 12 haftalik hamileyim ultrason a girdim ama doktorum cok kucuk bise y belli degil dedi meraktan oluyorum bana yardimci olursaniz sevinirim belirtilerim soyle oldu hamile oldugumu gunum gecmeden soyle anladim sistit oldum sadece bir rahatsizlik sandim ve dayanamadim test yaptim gunum gecmeden ogrendim bulantilarim sabahlari hafif oluyo ilk gunlerde kendi pisidigim yemekleri yiyemiyordum meyve ve soguk seyler goguslerim hem buyudu hemde cok aciyo ama kararmadi karnim hemen cikti valla aklima gelenler boyle yorumlarinizi bekliyorum
merhaba bende merak ettim cinsiyetini ögrendinizmi acaba

Back
X