Bebeğim korkuyor mu?

tazeyeni anne

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mart 2025
6
1
1
27
Kızlar merhaba kısa ve öz anlatmak istiyorum
5 aylık erkek bir bebeğim var ve zaman zaman korkuyor daha doğrusu korkuyor mu bilmiyorum size danışmak istedim olay ilk şöyle başladı 2 aylıkken aşı yaptırdık aşıdan sonra bebeğimin ateşi çıktı ben de tekim hiç kimsem yok fitil vermeme rağmen ateş 38,5 internetten baktım koltuk altına soğuk suyla kompres yaptım bebeğim tam on dakika aralıksız ağladı sesi gitti çok pişmanım böyle olacağını bilseydim asla yapmazdım bu yüzden hep psikolojim bozuldu vicdan azabı çekiyorum ve ondan sonra bebeğim ara ara uykudan sıçrayarak uyanıyordu doktora gittik nörolojiye gittik eeg çekildi hiçbir şey yok denildi şimdi de 2 ay içinde iki defa bebeğim uykudan aşırı sesli nefes alıp vererek Gözlerini sola doğru kaydırmış kollar yana doğru açık ve şok bir şekilde kitlenmiş gibi sanki çarpılmış gibi yapıyor bu esnada çok korkuyorum hemen kucağıma alıyorum ve düzeliyor lütfen yardım edin kafayı yiyorum böyle bir durum yaşayan var mı ve çok ürkek bir çocuk zaten ışık değişmesinde bile gözlerini dikip ürkütüyor böyle olması benim hatam mı lütfen yardımcı olun

Gereken işlemler yapılmış ve bisey yok denmiş korkmayın benimde bebeğim çok korkuyordu ışığı kapattığmda yüz ifadesi gözleri beni korkutack kadar bambaska oluyordu.
Evin bi odasının ışığıni açık birakiyordum
Aniden yüksek gürültü yapmamaya hatta öksürmüyordum hapsirmiyordum yaninda cok korkuyordu. Zamanla geçiyor

ŞUan cocugunuzun durumu nasıl 2 aylık asisini yaptırdıktan sonra bizde de benzer durumlar yaşandı. Lütfen yardımcı olur musunuz? Geçti mi durum nedir ?

Duyusal hassasiyeti olabilir eğer ortada bir sorun yoksa. Sizin kaygınizda çok yansır sakin olmaya çalışın dua okuyorsanız yatarken ederken okuyun yavrunuzu. Benm oğlumda hassaslık vardır bazı konularda sakin ve normal yaklaşmaya çalışın zamanla gider. Ağlayarak uyanması dişte olabilir dişten de bağırarak uyanırlar.

ŞUan cocugunuzun durumu nasıl 2 aylık asisini yaptırdıktan sonra bizde de benzer durumlar yaşandı. Lütfen yardımcı olur musunuz? Geçti mi durum nedir ?
Merhaba şu an bebeğim 7 aylık devam ediyordu ama siz inanır mısınız bilemem ama çevrenizde iyi bir hoca varsa ona götürün ben götürdüm ciddi anlamda düzelmeler oldu çok şükür Allah’ıma sizde durum nasıl?

Nasıl bir hassasiyet bu biraz anlatabilir misiniz?

ŞUan cocugunuzun durumu nasıl 2 aylık asisini yaptırdıktan sonra bizde de benzer durumlar yaşandı. Lütfen yardımcı olur musunuz?
2 aylık aşıdan sonra nöbet geçirdi. Hastaneye yattık eeg mr temiz çıktı. Ama içim içimi yiyor hadi birşeyi varsa diye

Benim bebeğim bugün yine dediğim hareketi yaptı valla benim de içim içimi yiyor o öyle yapınca o kadar çok korkuyorum ki kafayı yiyeceğim panikten video falanda çekemiyorum ki doktora göstereyim çok çaresizim

Annelik böyle bir şey işte. Ama için yansa da onu video ya alıp göstermeye çalışmalısın. Allah muhafaza varsa birşey ortaya çıkmalı. Erken teşhis önemli. Allahin izniyle birşey yoktur. Önlem olsun göster için rahat etsin.

Kızlar korkulacak hiç bir şey yok
İlk kizimda olmuştu gece sabaha kadar başında bekliyordum videolar çekip Dr gösterdim bişey yok refleksleri gayet iyi dedi durmadım nörolojiye götürdüm egg çekildi temiz herşey normal sonra büyüdükçe geçti
İkizlerimdede oldu tecrübeli olduğum için bu sefer götürmedim Dr kızım 9 ikizlerim 3 yasinda gayet sagliklilar

Gaz sancısı giriyordur canım. Ona benzettim ben.

Kaç aylıkken geçti acaba? Sizin de aşıdan sonra mı oldu ?

Aşıdan sonra oluşan yan etkileri sağlık ocağına bildirin mutlaka geçmiş olsun.

Aşıları değiştirdiler içine eklemeler oldu malesef yan etki de olabilir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…