Başka doktorlar hep akıl karıştırıyor ... bana da doktorum normal haftası ile uyumlu dedi, başka doktora gitmek zorunda kaldım , önde gidiyor dedi. Peki bu durumda kendisi bi öneride bulunmadı mı ?Merhaba kızlar ben 38+4 hamileyim. 37+1 de hastaneye gittim doktor 2900 demisti bebeğimin kilosuna. 38+1 de gittiğimde doktor farklıydı ve 2900 ama bu büyük gösteriyo senin bebegin en fazla 2700/2800 dedi.36 haftayla uyumlu çıktı bebisim küçük kalmış zaten karnımda küçücük istahimda pek yok . Bu saatten sonra kilo alır mı ne yapmalıyım ne yemeliyim sizce... Teşekkürler simdidenn
Canım bu daha çok yapısal bi durum, önceki bebeğim 39 haftada 4 kg doğdu, şimdi zayıf bi çocuk. Son bebeğim ise aynı senin gibi son haftalarda hiç kilo almadı, 37+3 de sezeryanla aldılar artık büyümüyor ve kalp atışları yavaş diye, şimdi 7 aylık ve tombik bi tosbaa. Bence önemli olan sağlıklı olmasıMerhaba kızlar ben 38+4 hamileyim. 37+1 de hastaneye gittim doktor 2900 demisti bebeğimin kilosuna. 38+1 de gittiğimde doktor farklıydı ve 2900 ama bu büyük gösteriyo senin bebegin en fazla 2700/2800 dedi.36 haftayla uyumlu çıktı bebisim küçük kalmış zaten karnımda küçücük istahimda pek yok . Bu saatten sonra kilo alır mı ne yapmalıyım ne yemeliyim sizce... Teşekkürler simdidenn
Hayır maalesef hiç bisey demedi ya :/Başka doktorlar hep akıl karıştırıyor ... bana da doktorum normal haftası ile uyumlu dedi, başka doktora gitmek zorunda kaldım , önde gidiyor dedi. Peki bu durumda kendisi bi öneride bulunmadı mı ?
Evet ya bide ilk bebegim ve tecrubesizim o yüzden kilo aldırmaya çalışıyorum :Et ye bol bol sabah öğle akşam kahvaltıda bile et ye ancak öyle köfte değil parça etli bonfile kuşbaşı kavurma tarzı şeyler. Yumurta ye iki üç tane tane kaşar peyniri çok kilo aldırıyo.Bebeğin için kalorisi yüksek besinler yemen gerek.Küçük bebeğin bakımı çok zor oluyo bunu düşünerek beslen.
Amaaan hiç takma. Ben gebeliğimin son haftalarını zehir ettim kendime. Bacak boyu 32. Haftadan sonra 3 hafta geri çıkmaya başladı. Bebeğin 2900 doğacak minyon dediler. Perinatolog gezdim 38. Hafta. O da minyon dedi. Çocuk 48 cm 3200 doğdu. Hiç de küçğk değildi. 1 gün sonra sağlık ocağında 50 cm geldi. İlk ay 4600,2. Ay 6500 kilo oldu. Şu an 2 buçuk aylık 62 cm 7100 kilo. Yani 5 aylık bebek kıvamında. Sütümle toplanıverdi. Şimdi dana diyo seviyorum:)Merhaba kızlar ben 38+4 hamileyim. 37+1 de hastaneye gittim doktor 2900 demisti bebeğimin kilosuna. 38+1 de gittiğimde doktor farklıydı ve 2900 ama bu büyük gösteriyo senin bebegin en fazla 2700/2800 dedi.36 haftayla uyumlu çıktı bebisim küçük kalmış zaten karnımda küçücük istahimda pek yok . Bu saatten sonra kilo alır mı ne yapmalıyım ne yemeliyim sizce... Teşekkürler simdidenn
Çok haklisin cnm çok teşekkür ederim yorumun için bebisine de masallahhh ya inşallah benimde oyle olur umarim:)))Bu arada ben 11 kilo aldım, karnın küçücük derlerdi. Gayet normal doğdu bebeğim. Doğduğunda öyle bir yapıştı ki mememe. Doktor bile şaşırdı nerede öğrendin emmeyi sen dedi:)) Tam hayalimdeki gibiydi. Umarım senin de öyle olur. 38 de perinatoloğa gittim 39 da doğurdum bu arada. Akıl işte... perinatolog küçük dese ne olacak? Aldıracak halimiz yok. Sıkma canını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?