- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
Merhaba kızlar ben 38+4 hamileyim. 37+1 de hastaneye gittim doktor 2900 demisti bebeğimin kilosuna. 38+1 de gittiğimde doktor farklıydı ve 2900 ama bu büyük gösteriyo senin bebegin en fazla 2700/2800 dedi.36 haftayla uyumlu çıktı bebisim küçük kalmış zaten karnımda küçücük istahimda pek yok . Bu saatten sonra kilo alır mı ne yapmalıyım ne yemeliyim sizce... Teşekkürler simdidenn
Nst ye çok iyi dedi cnm. Ve hareketleri az ya gerçekten onceki güçlü tekmeler zaten yok hiç. Bir iki gezindiğini hissetmek yetiyo banaCanım benim bebeğinin hareketleri nasıl peki? Son haftalarda olsan da bebeğinin hareketleri fazla oluyor, azalmıyor kesinlikle. Bir de Dr. bebeğinin dooplerine baktı mı? Yani bebeğe giden kan akışına? NST si nasıl çıktı bebeğinin? Lütfen bu sorulara acil cevap ver!!!
Nst ye çok iyi dedi cnm. Ve hareketleri az ya gerçekten onceki güçlü tekmeler zaten yok hiç. Bir iki gezindiğini hissetmek yetiyo bana
Canım seni korkutmak istemem ama kesinlikle başka Dr.a da görün. Ben 36.haftamda kaybettim bebeğimi. Benim de ilk gebeliğimdi, hareketleri azaldı dedim, tekme atmıyor dedim Dr. normal dedi. Ama normal değilmiş. 2.gebeliğimde bunu daha iyi anladım. Kesinlikle harekette azalma olmuyor. İlk bebeğimi kan pıhtılaşması nedeni ile kaybetmişim. Bebeğimi besleyen damarları tıkamış vücudumun oluşturduğu pıhtılar ve bebeğim yeterli beslenemediği için hareketleri azalmış ve en sonunda da kalbi durmuş. Ben de kaybetmeden 3 gün önce NST ye gitmiştim ki kontrol günüm gelmemişti hareket etmedi 12 saattir hiç diye gitmiştim. Gayet iyi deyip göndermişti. 3gün sonra kontrole gittiğimde de bebeğimin kalbi durmuştu
Bu sebeple kesinlikle ve kesinlikle başka Dr.lara görün. Hatta mümkünse NST.sini bana foto çekip atar mısın?
Duz olan nst sonrasi serum verilip takip edildin miCanım benim sana 2 tane resim attım. Bunlar kaybettiğim bebeğime ait NST.ler. İnişli çıkışlı olan NST sağlıklı olduğu zaman ki NST.si, kaybetmeden 3 gün önceki NST.si düz gibi olan. Kendi NST.ni bu NST.ler ile kıyaslayabilirsin...
Eki Görüntüle 1994853 Eki Görüntüle 1994854
Cok üzüldüm ya gordum nst leri halbuli bas baya nonreaktif yani hareketlerinin az oldugu belli serum verip bi daha cekmesi gerekirdi hatta 2. Serum oksijenle desteklenmeliydi hala durum ayniysa acil ameliyatla kurtarilabilirms basiniz sağolsunCanım seni korkutmak istemem ama kesinlikle başka Dr.a da görün. Ben 36.haftamda kaybettim bebeğimi. Benim de ilk gebeliğimdi, hareketleri azaldı dedim, tekme atmıyor dedim Dr. normal dedi. Ama normal değilmiş. 2.gebeliğimde bunu daha iyi anladım. Kesinlikle harekette azalma olmuyor. İlk bebeğimi kan pıhtılaşması nedeni ile kaybetmişim. Bebeğimi besleyen damarları tıkamış vücudumun oluşturduğu pıhtılar ve bebeğim yeterli beslenemediği için hareketleri azalmış ve en sonunda da kalbi durmuş. Ben de kaybetmeden 3 gün önce NST ye gitmiştim ki kontrol günüm gelmemişti hareket etmedi 12 saattir hiç diye gitmiştim. Gayet iyi deyip göndermişti. 3gün sonra kontrole gittiğimde de bebeğimin kalbi durmuştu
Bu sebeple kesinlikle ve kesinlikle başka Dr.lara görün. Hatta mümkünse NST.sini bana foto çekip atar mısın?
Sağol canım. Bu NST'ye gayet iyi dedi bir de... Herkes Dr. olamıyor maalesefCok üzüldüm ya gordum nst leri halbuli bas baya nonreaktif yani hareketlerinin az oldugu belli serum verip bi daha cekmesi gerekirdi hatta 2. Serum oksijenle desteklenmeliydi hala durum ayniysa acil ameliyatla kurtarilabilirms basiniz sağolsun
Rabbim kuzuna saglik sihhat ve huzur versin... allah bi daha yasatmasinSağol canım. Bu NST'ye gayet iyi dedi bir de... Herkes Dr. olamıyor maalesefKaybettikten sonra gittiğim diğer Dr.ların hepsi aynı şeyi söyledi. Bu NST ile seni nasıl eve göndermiş!!! Yatışımı verip takip etmeliymiş Ama o birşey yok gayet sağlıklı deyip gönderdi BİMER e şikayet ettim. Dr. ihmali yok diye cevap geldi çünkü NST kanıt sayılmıyormuş
Çok şükür şimdi bir oğlum daha var 6 aylık. Onunla avunmaya çalışıyorum...
Amin canım. Rabbim hiç bir anneyi evladı ile sınamasın...Rabbim kuzuna saglik sihhat ve huzur versin... allah bi daha yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?