Bebegim küçük kalmış :(...

Canım benim bebeğinin hareketleri nasıl peki? Son haftalarda olsan da bebeğinin hareketleri fazla oluyor, azalmıyor kesinlikle. Bir de Dr. bebeğinin dooplerine baktı mı? Yani bebeğe giden kan akışına? NST si nasıl çıktı bebeğinin? Lütfen bu sorulara acil cevap ver!!!

Kilo almayınca çocuk almıyor gerçekten bunun en büyük örneğini ben yaşadım..yemedigim kalmadı (çıkarmama rağmen) ayında ve 2500 doğdu... Üzme kendini doktorunla konuş neler yapabilirsin kilo alması için... Onun dışında sıkıntı stres yapma çok yansıyor bebeğe.

Nst ye çok iyi dedi cnm. Ve hareketleri az ya gerçekten onceki güçlü tekmeler zaten yok hiç. Bir iki gezindiğini hissetmek yetiyo bana

Pardon ya doğumuna çok az kalmış ben onu görmedim. Bundan sonra zannetmiyorum kilo alsın alsa alsa 100 Gr anca alır diye düşünüyorum.

Kilosu sorunlu değil ki. Biraz az olabilir ama sağlığına etki eden bir şey de değil. Ben 2600 doğmuşum mesela küveze falan da koymamışlar.

Oğlum 37 haftada 32 gözüktüğü için doğuma girdim. 2700 doğdu doktor kuveze girecek haberiniz olsun demişti ama ne kuveze girdi nede başka bir sağlık sorunu oldu çok şükür sağlığı yerindeydi. Şuan bile kilolu bir bebek değil ama sağlığı yerinde çok şükür. Çok takıp stres yapmayın.

Nst ye çok iyi dedi cnm. Ve hareketleri az ya gerçekten onceki güçlü tekmeler zaten yok hiç. Bir iki gezindiğini hissetmek yetiyo bana

Canım seni korkutmak istemem ama kesinlikle başka Dr.a da görün. Ben 36.haftamda kaybettim bebeğimi. Benim de ilk gebeliğimdi, hareketleri azaldı dedim, tekme atmıyor dedim Dr. normal dedi. Ama normal değilmiş. 2.gebeliğimde bunu daha iyi anladım. Kesinlikle harekette azalma olmuyor. İlk bebeğimi kan pıhtılaşması nedeni ile kaybetmişim. Bebeğimi besleyen damarları tıkamış vücudumun oluşturduğu pıhtılar ve bebeğim yeterli beslenemediği için hareketleri azalmış ve en sonunda da kalbi durmuş. Ben de kaybetmeden 3 gün önce NST ye gitmiştim ki kontrol günüm gelmemişti hareket etmedi 12 saattir hiç diye gitmiştim. Gayet iyi deyip göndermişti. 3gün sonra kontrole gittiğimde de bebeğimin kalbi durmuştu
Bu sebeple kesinlikle ve kesinlikle başka Dr.lara görün. Hatta mümkünse NST.sini bana foto çekip atar mısın?

Ayrıca hareket yok diye gittiğimde ölçtüğüne göre bir haftada 500 gr. almıştı. Kilosu da iyi olunca ben de kilo almak için uyuyor herhalde sürekli diye düşünmüştüm. NST ye de iyi deyince Dr. problem yok demek ki diye düşünmüştüm. 2650gr dediği bebeğim 2180 olarak doğmuştu

Muz yemeni tavsiye ederim banada cok soykediler kilo aldiri diye bende denedim fark cok oldu hizkica bebegim kilo aldi ustelik pramuture bebek olmasina ragmen

Canım benim sana 2 tane resim attım. Bunlar kaybettiğim bebeğime ait NST.ler. İnişli çıkışlı olan NST sağlıklı olduğu zaman ki NST.si, kaybetmeden 3 gün önceki NST.si düz gibi olan. Kendi NST.ni bu NST.ler ile kıyaslayabilirsin...

Doğduktan sonra zaten kilo alıyorlar hic uzulme suan. Bebegin yenidogana yatacak kadar zayir yada gelisim geriliği yok. Caninj sıkma ultrasona gore +500 -500 yanilma payi vardir

Cok üzüldüm ya gordum nst leri halbuli bas baya nonreaktif yani hareketlerinin az oldugu belli serum verip bi daha cekmesi gerekirdi hatta 2. Serum oksijenle desteklenmeliydi hala durum ayniysa acil ameliyatla kurtarilabilirms basiniz sağolsun

Sağol canım. Bu NST'ye gayet iyi dedi bir de... Herkes Dr. olamıyor maalesef Kaybettikten sonra gittiğim diğer Dr.ların hepsi aynı şeyi söyledi. Bu NST ile seni nasıl eve göndermiş!!! Yatışımı verip takip etmeliymiş Ama o birşey yok gayet sağlıklı deyip gönderdi BİMER e şikayet ettim. Dr. ihmali yok diye cevap geldi çünkü NST kanıt sayılmıyormuş

Çok şükür şimdi bir oğlum daha var 6 aylık. Onunla avunmaya çalışıyorum...

Rabbim kuzuna saglik sihhat ve huzur versin... allah bi daha yasatmasin

Tamamiyle bünye ile alakalı. Kızım 37+2 de 2,495kg doğdu

Lütfen kendinizi uzmeyin. Abim 2800 gr ve 48 cm doğmuş. Şimdi boyu 187 kapı gibi adam :) zaten haftaniz da güzel, 30.haftada da gelisimi durabilirdi Allah korusun. Zaten bebeğiniz büyümüş maşallah:) bol bol ceviz fındık yiyin. En önemlisi stres yapmayın. Yine de çok aklınıza takılıyorsa normal kadın doğum doktoruna değil perinatologa gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…