Dün akşam bebeğimin çamaşırlarını balkona asmıştım. Sabah da topladım çamaşır sepetine koydum. Akşam uyumadan önce üzerine değiştireyim dedim ve sepetten kıyafet alacaktım ki ne göreyim küçük siyah birşey çamaşırların arasında =( Çığlık atıp salona gittim. Eşim yarasayı öldürüp atmış.
(İşin kötü yanı ise bugün o sepette oğlumun ağız mendilleri vardı. ben onlardan 2 tanesini aldım ve oğlumun ağzını sildim hep)
Sonra acile gittik anlattık durumu özellikle ağız beziyle ağzını bütün gün sildiğimi anlattım ama doktor bu konuda pek birşey bilmediğini söyledi. Çocuk doktorunu aradı ama ulaşamadı.
Şimdi içim içimi yiyiyor oğluma birşey olur diye. Ben her ihtimale karşı acilden gelince hemen yıkadım oğlumu, o sepetteki kıyafetleri de makinaya attım yıkamak için ama çoook korkuyorum.
Yarın eşim çocuk doktoruyla konuşacak kuduz aşısı için. Sabaha kadar nasıl dayanacağım bu soru işaretiyle bilmiyorum.
canım çamaşırlar balkonda asılıydı, onlardan birine konmuş ben de toplarken farketmemişim herhaldecanım dua et inş. bişey yoktur olmazda off ya çamaşır sepetinizde yarasanın ne işi var yaa canım bişey olmaz içini ferah tut onada bulaşsaydı görürdün zaten
inşallah birşeyi yoktur
yarasanın salyası tükürüğü beze akmadıysa birşey olmaz.
bir de ben oğlumun o kıyafetlerini çöpe mi atsam acaba??
Dün akşam bebeğimin çamaşırlarını balkona asmıştım. Sabah da topladım çamaşır sepetine koydum. Akşam uyumadan önce üzerine değiştireyim dedim ve sepetten kıyafet alacaktım ki ne göreyim küçük siyah birşey çamaşırların arasında =( Çığlık atıp salona gittim. Eşim yarasayı öldürüp atmış.
(İşin kötü yanı ise bugün o sepette oğlumun ağız mendilleri vardı. ben onlardan 2 tanesini aldım ve oğlumun ağzını sildim hep)
Sonra acile gittik anlattık durumu özellikle ağız beziyle ağzını bütün gün sildiğimi anlattım ama doktor bu konuda pek birşey bilmediğini söyledi. Çocuk doktorunu aradı ama ulaşamadı.
Şimdi içim içimi yiyiyor oğluma birşey olur diye. Ben her ihtimale karşı acilden gelince hemen yıkadım oğlumu, o sepetteki kıyafetleri de makinaya attım yıkamak için ama çoook korkuyorum.
Yarın eşim çocuk doktoruyla konuşacak kuduz aşısı için. Sabaha kadar nasıl dayanacağım bu soru işaretiyle bilmiyorum.
inşallah canım.İnşallah bebeğinize birşey omamıştır.
Bence kıyafetleri atın gitsin.
Ne olur ne olmaz.
benimle ilgili birşey olsa bu kadar panik olmam ama oğlum daha 4.5 aylık ondan korkum.bu kadar evham etmeyin rahat olun öncelikle.kuduz olması için ısırmış olması lazım bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?