Bebek Beslenmesi Bebegim kusmaya basladi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
993
73
Bebegim mama ağırlık biraz da anne sütü karisimiyla besleniyor 14 günlük. Aptamil yiyor ama kusmaya başladı 2 gündür fiskirarakta kesik kesik tukurerekte her şekilde kusabiliyor. Yedikten 1 saat sonra bile kusuyor bazen. Kusma önleyici mama mi almalıyım mama markası mi degistireyim? Doktoruna bu aralar çok soru sorduğum için aramaya çekiniyorum

Besledikten sonra en az 30 dk.kucaginizda dik tutarak gazini cikaracaksiniz.Dik tutarken cok sekil degistirmeyin.Benimkide kusuyor ancak boyle basa cikabiiyorum.Dr da bunu onerdi.Hipp kullaniyorum.anne sutune yakin,sekersiz,en organik mama.Aptamilde seker var ve anne sutunu istemiyor cocuk dr kilo aliyorsa onemli degil kusmasi 3-4 aylikken biter dedi.kilo almazsa problem dedi de herkes cektigini bilir.o kusunca ben mahvoluyorum.

Aptamil ar ile kusmasi durdurduk şükür şimdi de bikaç haftadır ishali var aptamil hn25 e geçtik. Allah im tüm bebekleri korusun ya canımız acıyor o huysuz olunca

canım belki süt alerjisi vardır. kakasında ya da cildinde bir şey var mı. bi de illa aptamil kullanma hipp ya da similac dene.
ayrıca mamanın kıvamı ve sıcaklığını da ayarlayamazsan kusabiliyor bebek. aklında olsun

Back
X