Yoğun bakım doktoruyla konuşmuyor musunuz? Durumuyla ilgili bilgi vermiyorlar mı? Benim oğlum 5 gün kaldı nöbet geçiriyor şüphesiyle. Aynı sizin dediğiniz gibi hiçbirşey yapmıyorlardı gözlem bile yok. Besleyen hemşire görürse anormal bi durum not alıyordu sadece. Ben çocuğumu evde kendim daha iyi gözlemlerim diye çıkardık. Ama sizin durumunuz farklı enfeksiyonu evde tedavi edemezsiniz şu aşamada.Bebeğim 39. Haftada normal Doğumla dünyaya geldi. Bir gün bizimle kaldı ertesi gün dediler kakasını yemiş olabilir kanında enfeksiyon var. Yoğun bakım küveze aldılar. 25 gün oldu hala orda. Ama gittiğimde bebeğim sadece yatıyo. Damar yolu yok üzerine takılmış bişey yok sadece yatıyo. E nabızdan bakıyorum en son 12side test yapmışlar. Neyi nasıl tedavi ediyolar anlamıyorum böyle durum yaşayan var mı acaba? Lütfen yazın
Evet üst solunum yolları hala sıkıntılı diyo. Bileğine bantla kırmızı ışık takmışlar sadece. İnternetten şimdi baktım oksijen satürasyonunu takip falan yazıyo. Tabiki doktorlar daha iyi bilir ama çok fazla uzun süre kaldığı için hep korku ile yaşıyorum dedim belki yaşayan vardır aynı durumu normaldirYoğun bakım doktoruyla konuşmuyor musunuz? Durumuyla ilgili bilgi vermiyorlar mı? Benim oğlum 5 gün kaldı nöbet geçiriyor şüphesiyle. Aynı sizin dediğiniz gibi hiçbirşey yapmıyorlardı gözlem bile yok. Besleyen hemşire görürse anormal bi durum not alıyordu sadece. Ben çocuğumu evde kendim daha iyi gözlemlerim diye çıkardık. Ama sizin durumunuz farklı enfeksiyonu evde tedavi edemezsiniz şu aşamada.
İnşallah çıkar dediğiniz gibiEnfeksiyon için ilaç kullanikiyitdur, oğlum da 7 ile 10 gün antibiyotik veriyorlar sonra çıkarırlar Allah 'ın izniyle merak etme.
Yok bebeğim kaygılanma, antibiyotik tedavisi için orda tutuyorlardir, Allah 'ın izniyle kucağına sağ-salim alırsın, sor doktoruna o seni rahatlatırİnşallah çıkar dediğiniz gibi
Kac kilo hangi hastaneBebeğim 39. Haftada normal Doğumla dünyaya geldi. Bir gün bizimle kaldı ertesi gün dediler kakasını yemiş olabilir kanında enfeksiyon var. Yoğun bakım küveze aldılar. 25 gün oldu hala orda. Ama gittiğimde bebeğim sadece yatıyo. Damar yolu yok üzerine takılmış bişey yok sadece yatıyo. E nabızdan bakıyorum en son 12side test yapmışlar. Neyi nasıl tedavi ediyolar anlamıyorum böyle durum yaşayan var mı acaba? Lütfen yazın
Oksijen aliyormu bilgi talep edin. Neden hala yattığını sorunEvet üst solunum yolları hala sıkıntılı diyo. Bileğine bantla kırmızı ışık takmışlar sadece. İnternetten şimdi baktım oksijen satürasyonunu takip falan yazıyo. Tabiki doktorlar daha iyi bilir ama çok fazla uzun süre kaldığı için hep korku ile yaşıyorum dedim belki yaşayan vardır aynı durumu normaldir
O cihaz oksijeni nabzı ölçüyorEvet üst solunum yolları hala sıkıntılı diyo. Bileğine bantla kırmızı ışık takmışlar sadece. İnternetten şimdi baktım oksijen satürasyonunu takip falan yazıyo. Tabiki doktorlar daha iyi bilir ama çok fazla uzun süre kaldığı için hep korku ile yaşıyorum dedim belki yaşayan vardır aynı durumu normaldir
Doktordan daha açıklayıcı yazdınız cidden teşekkürler ederim canımO cihaz oksijeni nabzı ölçüyor
Oksijen veya nabız düştüğünde sinyal veriyor
Hemşireler geliyor
Bazen o cihaz bağlantısı ayaktan veya elden çıkıyor
Görürlerse düzeltiyorlar
Üç saatte bir beslemeye giriyorlar
Her sabah kesinlikle kan gazı alınıyor
Ve mutlaka da antibiyotik başlıyorlar
Topuk kanida alınıyor
Öğrenmek istedigin bsey olursa yaz
Tamam canım çok teşekkür ederim sağolYok bebeğim kaygılanma, antibiyotik tedavisi için orda tutuyorlardir, Allah 'ın izniyle kucağına sağ-salim alırsın, sor doktoruna o seni rahatlatır
Endişelenme nabzı düşerse dudakları morarir anlarsınDoktordan daha açıklayıcı yazdınız cidden teşekkürler ederim canımmerak ettiğim konu hani o hep takılı ya bebeğim sürekli mi orda kalcak takip için. Biz zaten tanıdık birine sormuştuk nabız düşüklüğü var diye tedbir amaçlı tutuyolar demiş. Peki hani hasteneden çıktığımızda nabzı falan düşerse ben fark edemeSem kafamda bir sürü soru var
Nabız dusuklugunden dolayı tutulmuyodur bu aradaDoktordan daha açıklayıcı yazdınız cidden teşekkürler ederim canımmerak ettiğim konu hani o hep takılı ya bebeğim sürekli mi orda kalcak takip için. Biz zaten tanıdık birine sormuştuk nabız düşüklüğü var diye tedbir amaçlı tutuyolar demiş. Peki hani hasteneden çıktığımızda nabzı falan düşerse ben fark edemeSem kafamda bir sürü soru var
Birde emzirme saatlerinde sizi aliyorlarsa çok önemli bir tlavsiyem olacakDoktordan daha açıklayıcı yazdınız cidden teşekkürler ederim canımmerak ettiğim konu hani o hep takılı ya bebeğim sürekli mi orda kalcak takip için. Biz zaten tanıdık birine sormuştuk nabız düşüklüğü var diye tedbir amaçlı tutuyolar demiş. Peki hani hasteneden çıktığımızda nabzı falan düşerse ben fark edemeSem kafamda bir sürü soru var
3200 doğdu Gebze merkez hastenesiKac kilo hangi hastane
Yazdıklarınızı çok dikkatle okudum inşallah kızım bi sıkıntı olmadan ordan çıkar. Bi yanımda hep korku var kötü bişey dicekler diye. Dediğinizi de yarın uyguliycam inşallah işe yarar. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinBirde emzirme saatlerinde sizi aliyorlarsa çok önemli bir tlavsiyem olacak
Sarımsak kürü
Bebeğinizi emzirmeniz için süt sagip birakiyorsaniz filan .
Sabah akşam yiyeceksiniz
İki dis sarımsak rendelenecek
Bir tatlı kaşığı bal
Beş altı damla limon suyu karistirin
Bebeğinize doğal antibiyotik
Bağışıklığı tavan yapacak
Uygulayin muhakkak, çok israrciyimYazdıklarınızı çok dikkatle okudum inşallah kızım bi sıkıntı olmadan ordan çıkar. Bi yanımda hep korku var kötü bişey dicekler diye. Dediğinizi de yarın uyguliycam inşallah işe yarar. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Dediğinizi yapıyorum. Doktor dedi iyiye gidiyo arada solunum desteği veriyorumUygulayin muhakkak, çok israrciyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?