Bebeğim kuvezde...

Allah acil şifalar ve hayırlı ömürler versin yavruna, en kısa zamanda iyileşir inşallah

Ahhh kıyamam. .acil şifalar diliyorum.inşallah çabucak iyileşir. .üzülme sütun kesilmesin.doktor tedavi ediyor bak..iyileşecek umutlu ol..
Umudum var cok şükür ama kısıtlı surede enzirmek zorundayim. Doyup doymadigindan emin olamiyorum. Ilk bebeğim nasil tutulcagini bile bilmiyorum. O yüzden hep endise icindeyim

Acil şifalar diliyorum en kısa zamanda inşallah evinize gidersiniz. Üzülmeyin sütünüz çekilmesin emzirebilmeniz çok önemli. Enfeksiyon nasıl oldu nerden kaptı ki?
Cigerlerinde su kalmış büyük ihtimal ondan kaynaklanıyor ama emin olmak için bi test yapıldı cumartesi sonucunu bekliyoruz.

Rabbim evladına Şafi ismiyle şifa versin inşallah tez vakitte kucagina almayi nasip etsin inşallah
Amin canim Insallah

Canım rabbim tez zamanda kucağına almak nasip etsin daha yeni doğum yaptım küvezde kaldı benimkide solunum dediler allahım ne üzüldüm agladım parmaklarına dokundum o ağlıyor ben aglıyorum ben ağlayınca nabzı hızlı atmaya başladı eşim bile şaşırdı, hiç ınutmuyorum o günleri çok şükür aldık geldik eve işte bütün hayatımın değiştiğini farkettiğim gece uykusuz geceler sabahlara kadar sende böyle anlatacaksın ins ferah tut gönlünü.
insallah canim. Gündüz iyim de gece onu o makinaya birakip gelmek cok zoruma gidiyor nasıl gececek bilmiyorum 2 3 gun daha.

Allah acil şifalar ve hayırlı ömürler versin yavruna, en kısa zamanda iyileşir inşallah
j
Amin insallah

Merhaba kızlar cuma günü dogum yaptim. Oğlumu tam kucağıma aldim derken bebegim solunum sıkıntısıyla kuveze girdi. Ve enfeksiyonda çıktı Bugün 5.gun oldu antibiyotik kullaniyor. Heryeri mosmor yavrumun, onu orda emzirip birakmak o kadar.zoruma gidiyor ki, bogazimda kocaman bi düğüm var hic geçmiyor kimseye bise de diyemiyorum. Yavrumun bana ihtiyaci var Şimdi. Duanizi istiyorum sizden yavrumun bi an once çıkması için

Canım hiç korkma benim oğlumda da aynı sıkıntı oldu ve 7 gün kaldı hastanede. Bunun 5 günü yoğun bakım, 2 günü birlikte serviste kaldık. Sen yine emzirmişsin bana izin vermediler, sütümü sağıp gönderdim. Hepsi geçiyor merak etme. Benim 2 aylık oldu sıpa şimdi:nazar:

Cnm benim kızım 40 gün yattı kuvezde bizimde solunum problemimiz vardı fakat biz prematüre dogmuştuk.
Moralini yüksek tut biliyorum öyle kolay olmuyor bebeğinden uzak ama şuan bebeğine yapabileceğin en büyük iyilik ona bol süt sunmak olucaktır.
Rabbim saglık versin..

Canım hiç korkma benim oğlumda da aynı sıkıntı oldu ve 7 gün kaldı hastanede. Bunun 5 günü yoğun bakım, 2 günü birlikte serviste kaldık. Sen yine emzirmişsin bana izin vermediler, sütümü sağıp gönderdim. Hepsi geçiyor merak etme. Benim 2 aylık oldu sıpa şimdi:nazar:
Masallah o sipaya, bizimde yarın cikma ihtimalimiz var. Onun icin dua ediyoruz. Yoksa iyi simdi masallah
Cnm benim kızım 40 gün yattı kuvezde bizimde solunum problemimiz vardı fakat biz prematüre dogmuştuk.
Moralini yüksek tut biliyorum öyle kolay olmuyor bebeğinden uzak ama şuan bebeğine yapabileceğin en büyük iyilik ona bol süt sunmak olucaktır.
Rabbim saglık versin..
Gündüz yine iyi de aksam çıkıp gelmek cok zor oluyo gece boyu tüm ev uzerime geliyor duvarlar yikilacakmis gibi oluyor.

Merak etmeyin düzelecektir sütünüz var emiyor işte ne güzel çok şükür. Olumlu düşünün. Dualarım sizinle.

Masallah o sipaya, bizimde yarın cikma ihtimalimiz var. Onun icin dua ediyoruz. Yoksa iyi simdi masallah

Gündüz yine iyi de aksam çıkıp gelmek cok zor oluyo gece boyu tüm ev uzerime geliyor duvarlar yikilacakmis gibi oluyor.

merak etme,bikac gun sonra gumbur gumbur gelir eve oglun insallah :KK46:
eviniz senlenir,gazlanir,gece emzirme nobetlerin baslar Allahin izniyle,icini ferah tut.
Rabbim sifalar versin

Mathcim Allah sifa versin oglusuna. Uzme kendini. Cogu bebek giriyor kuveze. Moralini yuksek tut canim.

Benim bebegim de 7 gun kuvozde kaldi. Seni cok iyi anliyorum. Onu orda birakip gelmek gercekten cok uzuyor insani. Ama soyle dusun evde olsa sen ona hastanedeki gibi bakabilir miydin? Ben bunu dusunerek rahatlatiyordum kendimi. Hic canini sikma, bu gunler gecici. Benim bebegim su an dizimde uyuyor. Allah sizi de tez zamanda kavustursun.

Bugüzel günün hürmetine Rabbimden şifa diliyorum bebeğinize...

Umudum var cok şükür ama kısıtlı surede enzirmek zorundayim. Doyup doymadigindan emin olamiyorum. Ilk bebeğim nasil tutulcagini bile bilmiyorum. O yüzden hep endise icindeyim

Cigerlerinde su kalmış büyük ihtimal ondan kaynaklanıyor ama emin olmak için bi test yapıldı cumartesi sonucunu bekliyoruz.

Amin canim Insallah

insallah canim. Gündüz iyim de gece onu o makinaya birakip gelmek cok zoruma gidiyor nasıl gececek bilmiyorum 2 3 gun daha.

j
Amin insallah
Öyle çok agladımki süt sağarken sütü Döktüm diye kahroldum yavrumundu o süt diye ağlarsa bakan olur mu diye agladım, ama üzülme geçecek annelik çok kuvvetli bir duyguymuş ve annelik duygusu insanı çok güçlü yapıyormuş biraz sabır canım hiç merak etme gece uykusuzluklarına hazırla kendini, herkes öyle diyordu bende Yanıma gelsinde uykusuz kalayım demiştim şuan sersem gibi dolanıyorum ama bir gülmesi benim bütün yorgunluğumu Alıp götürüyor.

Back
X