Bebeğim le Terkedildim

hı hı kesin.

ya korunarak hamile kalmak... allahın gücüne gitmesin de pek mümkün değil sanki. nerde eşiyle arası kötü olan ama hamile olan bi kadın var, hemen korunarak hamile kaldım diyor. bana inandırıcı gelmiyor artık.

yani bir değil iki değil kabak tadı verdi artık önüne gelen kazayla hamile kalıyor

Valla yakınım olsan baştan uyarırdım evli adamla evlenme salak mısın sen diye. Dinlemeyip evlenip üstüne bir de çocuk yaparsa size dediğim gibi hakettin der geçerim.

Son düzenleme:
İnşallah böyle bir konuyla seni burda görürüm en kısa zamanda...dalga geç sen

bide ilginçtir henüz hiç doğum yapmamışken takılmış malum spirali doğum yapmayan bayanlar kullanamıyor

Kızım evli adama kaçmaya kalksa, bunu da dinde bile olmayan şekilde münafık münafık imam nikahı dese
Onu reddederim.
Yeterince açık mı?

Dinen resmi nikahlı eşin izni olmadan helalliği alınmadan dini nikah yapılmaz yapılsa bile Allah katın da bir hükmü yoktur yani sizin ki tamamiyle gayri resmi bir birliktelikmiş.
Burada size yapılanları değil sizin kendi kendinize yaptıklarınızı konuşmak gerek.
O bebeği garanti olsun adamı elimde turarım diyerek mi doğurmuş olabilirmisiniz?
Yani görünen o ki evde ki hesap çarşıya umamış.Bundan sonra ki hayatınız da inşaAllah başka insanların eşlerine bulaşmadan kendinizi ve evladınızı perişan edecek radikal girişimlerde bulunmadan bir yaşam sürersiniz umarım.
Empati kurmak istedim kendimi sizin yerinize koymaya çalıştım evet çok sevdim aşık oldum ve çakma dini nikah olayındam sonra bebek kısmına gelince benim empati kurma yetim kısa devre yaptı çünkü aklı başında olan hiçbir kadın evli bir erkekten bebek yapmaz.
Diyelim yaptı o zaman kendi düşen ağlamaz canım. Kendin etmişsin kendin bulmuşsun. Bebeğin nüfusunu inşaAllah babası çıkarmıştır en azından bebeğinin bir soyadı ve resmi bir nafakası olur.
Yoksa işin çok yaş.....
Unutma henüz boşanmadan bir erkekle birlikte olmak ve bir bebek doğurmak büyük bir vebaldir.Ve sen şimdi aldığın ahın ve vebalinin altında eziliyorsun.
Acırım acırım da o bebeğe yanarım sadece

Konuyu ve yorumları okudum.konu sahibi haketmissin hata sende diye yazan herkese kızmışsın. Çok merak ediyorum ne yazılmasını bekliyordun?ah mağdur oldun yazık sana vs..??
Ben daha da acımasız olacağım. O bebeği evlilik işini garantiye almak için bilerek yaptınız..ve adamın evli olduğunu boşanma ihtimalinin olmadığını biliyordunuz.zengin ve yurt dışında yaşıyor oluşu size cazip geldi.ortada aşk yada sevgi hiç olmadı. ..

bide ilginçtir henüz hiç doğum yapmamışken takılmış malum spirali doğum yapmayan bayanlar kullanamıyor
yani bir değil iki değil kabak tadı verdi artık önüne gelen kazayla hamile kalıyor

o kısma dikkat etmemiştim.

mesela dkh kullanan da arada içmeyi unutmuş da hamile kalmış oluyor. e bacım o korunmak değil ki.

mahkemesi suren adama aileniz olur mu verdi,gercekten mi ?
o zaman sizin kadar aileniz de hatali,kaldi ki imam nikahi yapip hamile kalmaniza dahi sesleri cikmamis..
kusura bakmayin ama haketmissiniz..
olan da el kadar bebege olur iste,yazik..

Yani çocuğa mı üzülelim sizin rahatlığınıza mı şaşıralım bilemedik!Evli adamdan çocuk yapıp terk edildim demek sizce de biraz düşündürücü değil mi?Size geldiğinde de eşi terk edilmişti azıcık empati

biz çocuğa üzülüp, annesiyle dalga geçiyoruz sonra o da bize inşallah sizinde başınıza gelir diyor böyle kendini alçaltan, koca diye deliren kadınlar görünce artık üzülmüyorum bile.

bombamalama diye ben buna derim dikkat ette beddua yeme

Korunma dedikleri şey ya geri çekilme ya da son anda prezervatif kullanma. Ha bazıları da hapı yarım yamalak kullanıyor. Sonra korornorkon homolo koldom oluyor.
Konuyla cok alakasız ama bana da konumda boyle yuklenilmişti hala içimdedir ispatlayamamak size yemin ederim ertesi gün gapıyla kaldım ben ama( korunma yontemi olmadığını biliyorum ama prezervatif kazası sonucu kullandım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…