- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
spiralle hem de
yani bir değil iki değil kabak tadı verdi artık önüne gelen kazayla hamile kalıyorhı hı kesin.
ya korunarak hamile kalmak... allahın gücüne gitmesin de pek mümkün değil sanki. nerde eşiyle arası kötü olan ama hamile olan bi kadın var, hemen korunarak hamile kaldım diyor. bana inandırıcı gelmiyor artık.
Ben hatami anlamasam aci cekmesem buraya yazmazdim..çoğunluğunuz anca suçlamayı biliyorsunuz...hayat devam ediyor unutmayın karşınıza ne cikaracagini nasıl bir karar alacağınızı bilemiyorsunuz.. ben kardeşiniz yada akrabanız da olabilirdim ya da kiziniz.olaya yine aynımı bakardinız..cvp evet se sorun yok... devam edin.. teşekkür ederim...
yani bir değil iki değil kabak tadı verdi artık önüne gelen kazayla hamile kalıyor
İnşallah böyle bir konuyla seni burda görürüm en kısa zamanda...dalga geç senbön hötömö önlömösöm acö çökmösöm buröyö yözmözdöm öncö söçlömöyö bölörsönöözzz
Allahtan düşünce gücü olmayan , koca diye çıldırıp kiminle evlendiğini görmeyen kardeşim ya da akrabam yok. çok şükür allahım
bide ilginçtir henüz hiç doğum yapmamışken takılmış malum spirali doğum yapmayan bayanlar kullanamıyorhı hı kesin.
ya korunarak hamile kalmak... allahın gücüne gitmesin de pek mümkün değil sanki. nerde eşiyle arası kötü olan ama hamile olan bi kadın var, hemen korunarak hamile kaldım diyor. bana inandırıcı gelmiyor artık.
İnşallah böyle bir konuyla seni burda görürüm en kısa zamanda...dalga geç sen
Kızım evli adama kaçmaya kalksa, bunu da dinde bile olmayan şekilde münafık münafık imam nikahı deseBen hatami anlamasam aci cekmesem buraya yazmazdim..çoğunluğunuz anca suçlamayı biliyorsunuz...hayat devam ediyor unutmayın karşınıza ne cikaracagini nasıl bir karar alacağınızı bilemiyorsunuz.. ben kardeşiniz yada akrabanız da olabilirdim ya da kiziniz.olaya yine aynımı bakardinız..cvp evet se sorun yok... devam edin.. teşekkür ederim...
Dinen resmi nikahlı eşin izni olmadan helalliği alınmadan dini nikah yapılmaz yapılsa bile Allah katın da bir hükmü yoktur yani sizin ki tamamiyle gayri resmi bir birliktelikmiş.Kizlar kafayı yiycem resmen kandırıldım...bu gün yarın mahkeme bitiyor derken imam nikahlı evlilik yaptım bir de bebek yurt dışında eşim.. yaz basın da bu konuyu açtım annesi demesinmi nolacak kızım ikinizde durun diye..bizimkiyle kavga ettik tel.de. de o hafta gelecekti..oda doğru demiş ben ikinizde bakarm dedi..kafayı yedim kadını buldum int.aradm.hayet sakın mahkeme falan yok kandırmış seni ama al senin sun tepe tepe kullan size mutluluklar dedi geçti.. tekrar kavga ettik..ne halin varsa gör nolursa olsun onu aramayacaktin bitti artık dedi..geçti.. ben de bana bunu yaptıktan sonra kuru ekmek yerim ama yine de sana minnet etmem dedim..2.5 ay oldu ne o aradı ne ben..hayatım da böyle bir adilik görmedim..işin acısı ailesine hiç arayıp sormadı bizi.. kendime o kadar kızgınım ki anlatamam..
bide ilginçtir henüz hiç doğum yapmamışken takılmış malum spirali doğum yapmayan bayanlar kullanamıyor
yani bir değil iki değil kabak tadı verdi artık önüne gelen kazayla hamile kalıyor
Bakın aileler var arada benim le evlenmek istediğin de ailesi geldi istedi.. resmiyet işini de mahkeme devam ediyor..en kısa zamanda hallederiz dediler.. sevdim kabul ettim ailem de okeyledi..bu yurt dışında ay da bir Türkiye'ye geliyor..boşanma bitin cevap senide götürürüm dedi..
Yani çocuğa mı üzülelim sizin rahatlığınıza mı şaşıralım bilemedik!Evli adamdan çocuk yapıp terk edildim demek sizce de biraz düşündürücü değil mi?Size geldiğinde de eşi terk edilmişti azıcık empati
İnşall
bombamalama diye ben buna derim dikkat ette beddua yemeKonuyu ve yorumları okudum.konu sahibi haketmissin hata sende diye yazan herkese kızmışsın. Çok merak ediyorum ne yazılmasını bekliyordun?ah mağdur oldun yazık sana vs..??
Ben daha da acımasız olacağım. O bebeği evlilik işini garantiye almak için bilerek yaptınız..ve adamın evli olduğunu boşanma ihtimalinin olmadığını biliyordunuz.zengin ve yurt dışında yaşıyor oluşu size cazip geldi.ortada aşk yada sevgi hiç olmadı. ..
iyi giydirmiş ama konu sahibineEvli bir erkekle ilişki yaşayıp hem böyle konu açıyorsunuz ya. Kadının da haberi yokmuş. Yazık ya
Haha evet istemediği yorumu gören diğer zavallı mağdurlar gibi hemen beddua etmeye başlarsa şaşırmam. Ama çok geç evliyim zaten)))bombamalama diye ben buna derim dikkat ette beddua yeme
Konuyla cok alakasız ama bana da konumda boyle yuklenilmişti hala içimdedir ispatlayamamak size yemin ederim ertesi gün gapıyla kaldım ben ama( korunma yontemi olmadığını biliyorum ama prezervatif kazası sonucu kullandım)Korunma dedikleri şey ya geri çekilme ya da son anda prezervatif kullanma. Ha bazıları da hapı yarım yamalak kullanıyor. Sonra korornorkon homolo koldom oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?