Yapamam ki öyle düşüncesiz acımasız bir baba hiç olmaz olsun hayatımız da..en azından su ana kadar kendisi arayip sormaliydi..ben bi şekil de ayakta durucam bebegimede inşallah dört dörtlük bakıyım..ama cidden teşekkür ederim.. bu şekilde konuşma bile bana insan olduğumu hatalar yapabileceğim ı hatırlattı..teşekkür ederim..
Korunma dedikleri şey ya geri çekilme ya da son anda prezervatif kullanma. Ha bazıları da hapı yarım yamalak kullanıyor. Sonra korornorkon homolo koldom oluyor.
Konuyla cok alakasız ama bana da konumda boyle yuklenilmişti hala içimdedir ispatlayamamak size yemin ederim ertesi gün gapıyla kaldım ben ama( korunma yontemi olmadığını biliyorum ama prezervatif kazası sonucu kullandım)
Kizlar kafayı yiycem resmen kandırıldım...bu gün yarın mahkeme bitiyor derken imam nikahlı evlilik yaptım bir de bebek yurt dışında eşim.. yaz basın da bu konuyu açtım annesi demesinmi nolacak kızım ikinizde durun diye..bizimkiyle kavga ettik tel.de. de o hafta gelecekti..oda doğru demiş ben ikinizde bakarm dedi..kafayı yedim kadını buldum int.aradm.hayet sakın mahkeme falan yok kandırmış seni ama al senin sun tepe tepe kullan size mutluluklar dedi geçti.. tekrar kavga ettik..ne halin varsa gör nolursa olsun onu aramayacaktin bitti artık dedi..geçti.. ben de bana bunu yaptıktan sonra kuru ekmek yerim ama yine de sana minnet etmem dedim..2.5 ay oldu ne o aradı ne ben..hayatım da böyle bir adilik görmedim..işin acısı ailesine hiç arayıp sormadı bizi.. kendime o kadar kızgınım ki anlatamam..
Ben hatami anlamasam aci cekmesem buraya yazmazdim..çoğunluğunuz anca suçlamayı biliyorsunuz...hayat devam ediyor unutmayın karşınıza ne cikaracagini nasıl bir karar alacağınızı bilemiyorsunuz.. ben kardeşiniz yada akrabanız da olabilirdim ya da kiziniz.olaya yine aynımı bakardinız..cvp evet se sorun yok... devam edin.. teşekkür ederim...
anneBunu yazan anne mi babamı birşey anladıysam Arap olayım
Erkek tarafı paralıysa demek... Evli adama kız vermekte beis görmüyorlar.Ailen de bi tuhafmis yani. Simdi otursunlar torun baksinlar.
Hmmm imam nikahlı medres yani
Kizlar kafayı yiycem resmen kandırıldım...bu gün yarın mahkeme bitiyor derken imam nikahlı evlilik yaptım bir de bebek yurt dışında eşim.. yaz basın da bu konuyu açtım annesi demesinmi nolacak kızım ikinizde durun diye..bizimkiyle kavga ettik tel.de. de o hafta gelecekti..oda doğru demiş ben ikinizde bakarm dedi..kafayı yedim kadını buldum int.aradm.hayet sakın mahkeme falan yok kandırmış seni ama al senin sun tepe tepe kullan size mutluluklar dedi geçti.. tekrar kavga ettik..ne halin varsa gör nolursa olsun onu aramayacaktin bitti artık dedi..geçti.. ben de bana bunu yaptıktan sonra kuru ekmek yerim ama yine de sana minnet etmem dedim..2.5 ay oldu ne o aradı ne ben..hayatım da böyle bir adilik görmedim..işin acısı ailesine hiç arayıp sormadı bizi.. kendime o kadar kızgınım ki anlatamam..
Empati nasıl yapalım? Evli adamla bile bile hic bir geçerliliği olmayan nikah kıyıp bir de gayri resmi çocuk yapan sensin.Ama birilerinin bilmesi bişey değiştirmiyor..burda tek suçlu benmişim ya ailesi bize olayları çarpıtip ben boşanma davası ne zaman bitecek diye ısrar etmesem o orda ben burda devam..herkes halinden memnun..onların istediği de buymuş zaten..ben kabul et.edim diye Terkedildim..kötü oldum.. biraz empati rica etsemm
bence tam tersine uyanık geçiniyor arkadaşKusura bakmayın ama tam manasıyla cahillik etmişsiniz ve bunu bebeğinize de ödetiyorsunuz. Cehalet kötü şey vesselam.
bari bebeğine sahip çıksın ş....z ahh canım ahhh evli erkekler boşanma aşamasında olsa bile uzak duracaksın işte böyle ortada bırakır seni ben bebeğinecok üzüldüm allah yardımcın olsun.cokmu aradın bu m....k adamıKizlar kafayı yiycem resmen kandırıldım...bu gün yarın mahkeme bitiyor derken imam nikahlı evlilik yaptım bir de bebek yurt dışında eşim.. yaz basın da bu konuyu açtım annesi demesinmi nolacak kızım ikinizde durun diye..bizimkiyle kavga ettik tel.de. de o hafta gelecekti..oda doğru demiş ben ikinizde bakarm dedi..kafayı yedim kadını buldum int.aradm.hayet sakın mahkeme falan yok kandırmış seni ama al senin sun tepe tepe kullan size mutluluklar dedi geçti.. tekrar kavga ettik..ne halin varsa gör nolursa olsun onu aramayacaktin bitti artık dedi..geçti.. ben de bana bunu yaptıktan sonra kuru ekmek yerim ama yine de sana minnet etmem dedim..2.5 ay oldu ne o aradı ne ben..hayatım da böyle bir adilik görmedim..işin acısı ailesine hiç arayıp sormadı bizi.. kendime o kadar kızgınım ki anlatamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?