Bebeğim le Terkedildim

Yalnız çekeceksiniz bütün yükü, yıllar sonra karşınıza " benim çocuğum " diye çıkacak. Aramayın zaten. Mahkemeye verin.

Korunma dedikleri şey ya geri çekilme ya da son anda prezervatif kullanma. Ha bazıları da hapı yarım yamalak kullanıyor. Sonra korornorkon homolo koldom oluyor.

Geri çekilme yöntemi diye de yapmıyorlar mı deli oluyorum. Yok ki öyle bir yöntem.

Kafaya prezervatif takip neden hamile kaldı ki hatun der gibi hissediyorum

Konu sahibine de Allah akıl fikir versin. Ne diyelim. Olan bebişe olmuş. Tabi fake değilse....

Siz hala halifeyle yönetilen bir şeriat ülkesinde falan mı yaşıyoruz sanıyorsunuz, bu ülkede devlet var kanun var hukuk var, her şeyin bir kuralı kanunu var, iki insanın evli sayılabilmesi ve koca karı olabilmesi için bu ülkede resmi nikah şart kanun kural, aksi durumda siz herhangi iki insandan daha farklı değilsiniz daha yakın değilsiniz, dünyanın hiçbir yerinde değilsiniz hemde. Gına geldi şu dini nikahçılardan yaa, hayır size acımıyorum, çocuklara acıyorum , kandırdığınız esas resmi nikahlı eşlere acıyorum ben.

Küçük de olsa ihtimal her korunma yönteminde vardır. Ertesi gün hapında daha yüksek diye biliyorum.

Bebek istemeyen insanlar daha ciddi şekilde korunmalı bence. Her yöntemin bir riski var sonuçta. Doğum kontrol hapı bazı antibiyotiklerle birlikte alındığında etkisini yitiriyor mesela. Korundum sanıp korunmamış oluyor insan. O yüzden kesinlikle ama kesinlikle çocuk istemeyen çiftler çift yöntemle korunmalı.

Adam başka kadınla evli,imam nikahı yapmışsın,bide beben var..
Kaynana ikinizde durun demiş,kavga edilmiş diğer kadın aranıyor tepe tepe kullan diyor .
Adam ikinizede bakarım diyor,iki kadını idare ederim zannediyor,canı kimi isterse oraya savrulmaya gidiyor.
Vay be,dallas gibi mübarek..

İşin dahada acıklı kısmını yazayım sevgili acıların kadını Bergen;o kocam dediğiniz adam sizi kullandı. Zaten hicbir zaman kocanız değildi. Yurt dışında zaten.ortadan kaybolması çok kolay.artık geri döneceğini sanmıyorum. O çocuğun babası olduğunu kanıtlayip soyadını alabilmesi için baya uğraşmaniz gerekecek.ama iyi olur bu sayede resmi işlerin nasıl yürüdüğünü öğrenir bir daha dini nikah işlerine girmezsiniz.

Ailemi de onlari da sildim dediniz.
Peki şimdi nasıl geciniyorsunuz?

Kusura bakmayın ama tam manasıyla cahillik etmişsiniz ve bunu bebeğinize de ödetiyorsunuz. Cehalet kötü şey vesselam.

Empati nasıl yapalım? Evli adamla bile bile hic bir geçerliliği olmayan nikah kıyıp bir de gayri resmi çocuk yapan sensin.

bari bebeğine sahip çıksın ş....z ahh canım ahhh evli erkekler boşanma aşamasında olsa bile uzak duracaksın işte böyle ortada bırakır seni ben bebeğinecok üzüldüm allah yardımcın olsun.cokmu aradın bu m....k adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…