Bebeğim le Terkedildim

Hiç uzulmedim kusura bakabilirsin... empati yapmaya çalışıyorum adam kandirmis vs diye ama bugun yarin bosanacagim demesine kanmaniz normal değil hele nikahsiz çocuk. ? 15 yasindamisin ki kandin getir belgeni öyle cik karsima diyecektin... insallah çocuğu araç olarak yapmamissinizdir..birde diger kafini bulmussunuz ne dediniz? cidden ne dediniz ?. dini nikahi da boyle kullanmaya kullandirilmasina müsade edenlere de ayri kiziyorum.. sirf bu sebebden tüü kötü olarak algılanıyor sizin gibiler yüzünden. . daha diyecek cok sey var da size yarari yok ama bebek icin babalik davasi acip yasal olarsk soyadini alabilirsiniz bebege bari o resmiyette yararlansin ve belki ona nafaka da olur bilmiyorum

resmi nikahlı olan kadın gelip buraya konu açsa, dese ki kocamla evli olduğunu bile bile imam nikah yapıp üstelik hamile kalan bi kadın var bide utanmadan beni aradı dese.... istisnasız herkes sana bela okur geçer sevgili konu sahibi.
şimdi bela okumamıza engel var mı :KK53:üstelik daha etik olur yüzüne yüzüne :KK62:

Kizlar kafayı yiycem resmen kandırıldım...bu gün yarın mahkeme bitiyor derken imam nikahlı evlilik yaptım bir de bebek yurt dışında eşim.. yaz basın da bu konuyu açtım annesi demesinmi nolacak kızım ikinizde durun diye..bizimkiyle kavga ettik tel.de. de o hafta gelecekti..oda doğru demiş ben ikinizde bakarm dedi..kafayı yedim kadını buldum int.aradm.hayet sakın mahkeme falan yok kandırmış seni ama al senin sun tepe tepe kullan size mutluluklar dedi geçti.. tekrar kavga ettik..ne halin varsa gör nolursa olsun onu aramayacaktin bitti artık dedi..geçti.. ben de bana bunu yaptıktan sonra kuru ekmek yerim ama yine de sana minnet etmem dedim..2.5 ay oldu ne o aradı ne ben..hayatım da böyle bir adilik görmedim..işin acısı ailesine hiç arayıp sormadı bizi.. kendime o kadar kızgınım ki anlatamam..
Ettiğinizi bulmuşsunuz . Burda zor destek görürsünüz . Boşanma aşamasında bir adamla beraber olmanızı geçtim , birde çocuk yapmışsınız . Bedelini ödeyeceksiniz. Yapacak bir şey yok kaldıki adam Boşanma aşamasında bile değilmiş .

Kizlar kafayı yiycem resmen kandırıldım...bu gün yarın mahkeme bitiyor derken imam nikahlı evlilik yaptım bir de bebek yurt dışında eşim.. yaz basın da bu konuyu açtım annesi demesinmi nolacak kızım ikinizde durun diye..bizimkiyle kavga ettik tel.de. de o hafta gelecekti..oda doğru demiş ben ikinizde bakarm dedi..kafayı yedim kadını buldum int.aradm.hayet sakın mahkeme falan yok kandırmış seni ama al senin sun tepe tepe kullan size mutluluklar dedi geçti.. tekrar kavga ettik..ne halin varsa gör nolursa olsun onu aramayacaktin bitti artık dedi..geçti.. ben de bana bunu yaptıktan sonra kuru ekmek yerim ama yine de sana minnet etmem dedim..2.5 ay oldu ne o aradı ne ben..hayatım da böyle bir adilik görmedim..işin acısı ailesine hiç arayıp sormadı bizi.. kendime o kadar kızgınım ki anlatamam..

kardeş ama sen kendin yapmışsın her şeyi.
ne cesaret boşanmamış adamla evlenip çocuk yapmak..
bence de bundan sonra adamı sil
hayatına bebeğinle devam et.

Yinemi ben suçluyum. Napsaydim onun bosanmayacigini bile bile susup otursamiydim.yani

Evli oldugunu bile bile cocuk yaparken sikinti yoktu ama...

Erkek tarafı paralıysa demek... Evli adama kız vermekte beis görmüyorlar.

Ben de onu dusundum. Adam zenginse vazgecme ihtimaline karsi hemen evlendirdiklerine eminim. Hatta konu sahibinin ailesi adami iyice baglamak icin hemen hamile kal diye de akil verdiklerinden de ayrica eminim. Herif bosanmayinca metres statusunde kalinca da vay efendim bosanmiyor. Zaten ailesinin de bosanma sus otur neyin eksik demesi bu yuzden.Bir sekilde fayda saglamayi planliyorlar. Zaten seyma subasinin ailesi de metresligini destekliyordu.

şimdi bela okumamıza engel var mı :KK53:üstelik daha etik olur yüzüne yüzüne :KK62:

xenforo-smilies-kk53.gif

evli bir adamla imam nikahı yapmanın da dini şartları vardır. ilk önce ilk karısının rızası olması gerekir. siz güya islami olarak işi sağlama almak istemişsiniz ama islamı bile tam bilmeden hareket etmişsiniz. Ayrıca evli bir adamla birlikte olmanın ahlaki değerini size bırakıyorum. Allah yardımcınız olsun.

Evlilik resmi nikahla olur. İmam nikahıyla evlilik sadece birlikte yaşamaktır, hiçbir geçerliliği yoktur. Bunun yanı sıra mahkeme halen sürüyor olsa da evli bir adam EVLİDİR. Yani kısaca siz evli bir adamla bir süre birlikte yaşamışsınız, bir de bebek yapmışsınız, adam da sizi terk etmiş.Geçmiş olsun.

kandırılmamıssın
evlı bı adamla ımam nıkahı kıyıp ustune cocuk yapıp bıde utanmadan karısını aramıssın
bız ona kandırıldın degıl de baska bırsey dıyoruz.

Back
X