- 30 Nisan 2014
- 2.647
- 9.801
- 358
O beddua tutar mı zannediyorsun. Dikkat et de haksız beddua seni bulup ikinci bir dini nikah terkedildim konusu açma.İnşallah böyle bir konuyla seni burda görürüm en kısa zamanda...dalga geç sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O beddua tutar mı zannediyorsun. Dikkat et de haksız beddua seni bulup ikinci bir dini nikah terkedildim konusu açma.İnşallah böyle bir konuyla seni burda görürüm en kısa zamanda...dalga geç sen
bence tam tersine uyanık geçiniyor arkadaş![]()
baban bizi terketti yavruuuuuumm diyecek ne diyecek konu başlığından da anlaşıldığı gibibirşey sorcam ya . o çocuk büyüyünce ne diycen ?
baban bizi terketti yavruuuuuumm diyecek ne diyecek konu başlığından da anlaşıldığı gibi![]()
şimdi bela okumamıza engel var mıresmi nikahlı olan kadın gelip buraya konu açsa, dese ki kocamla evli olduğunu bile bile imam nikah yapıp üstelik hamile kalan bi kadın var bide utanmadan beni aradı dese.... istisnasız herkes sana bela okur geçer sevgili konu sahibi.
doğru dedin öyle dümdükşimdi bela okumamıza engel var mıüstelik daha etik olur yüzüne yüzüne
![]()
Ettiğinizi bulmuşsunuz . Burda zor destek görürsünüz . Boşanma aşamasında bir adamla beraber olmanızı geçtim , birde çocuk yapmışsınız . Bedelini ödeyeceksiniz. Yapacak bir şey yok kaldıki adam Boşanma aşamasında bile değilmiş .Kizlar kafayı yiycem resmen kandırıldım...bu gün yarın mahkeme bitiyor derken imam nikahlı evlilik yaptım bir de bebek yurt dışında eşim.. yaz basın da bu konuyu açtım annesi demesinmi nolacak kızım ikinizde durun diye..bizimkiyle kavga ettik tel.de. de o hafta gelecekti..oda doğru demiş ben ikinizde bakarm dedi..kafayı yedim kadını buldum int.aradm.hayet sakın mahkeme falan yok kandırmış seni ama al senin sun tepe tepe kullan size mutluluklar dedi geçti.. tekrar kavga ettik..ne halin varsa gör nolursa olsun onu aramayacaktin bitti artık dedi..geçti.. ben de bana bunu yaptıktan sonra kuru ekmek yerim ama yine de sana minnet etmem dedim..2.5 ay oldu ne o aradı ne ben..hayatım da böyle bir adilik görmedim..işin acısı ailesine hiç arayıp sormadı bizi.. kendime o kadar kızgınım ki anlatamam..
Kizlar kafayı yiycem resmen kandırıldım...bu gün yarın mahkeme bitiyor derken imam nikahlı evlilik yaptım bir de bebek yurt dışında eşim.. yaz basın da bu konuyu açtım annesi demesinmi nolacak kızım ikinizde durun diye..bizimkiyle kavga ettik tel.de. de o hafta gelecekti..oda doğru demiş ben ikinizde bakarm dedi..kafayı yedim kadını buldum int.aradm.hayet sakın mahkeme falan yok kandırmış seni ama al senin sun tepe tepe kullan size mutluluklar dedi geçti.. tekrar kavga ettik..ne halin varsa gör nolursa olsun onu aramayacaktin bitti artık dedi..geçti.. ben de bana bunu yaptıktan sonra kuru ekmek yerim ama yine de sana minnet etmem dedim..2.5 ay oldu ne o aradı ne ben..hayatım da böyle bir adilik görmedim..işin acısı ailesine hiç arayıp sormadı bizi.. kendime o kadar kızgınım ki anlatamam..
Yinemi ben suçluyum. Napsaydim onun bosanmayacigini bile bile susup otursamiydim.yani
Erkek tarafı paralıysa demek... Evli adama kız vermekte beis görmüyorlar.
şimdi bela okumamıza engel var mıüstelik daha etik olur yüzüne yüzüne
![]()
Evlilik resmi nikahla olur. İmam nikahıyla evlilik sadece birlikte yaşamaktır, hiçbir geçerliliği yoktur. Bunun yanı sıra mahkeme halen sürüyor olsa da evli bir adam EVLİDİR. Yani kısaca siz evli bir adamla bir süre birlikte yaşamışsınız, bir de bebek yapmışsınız, adam da sizi terk etmiş.Geçmiş olsun.Kizlar kafayı yiycem resmen kandırıldım...bu gün yarın mahkeme bitiyor derken imam nikahlı evlilik yaptım bir de bebek yurt dışında eşim.. yaz basın da bu konuyu açtım annesi demesinmi nolacak kızım ikinizde durun diye..bizimkiyle kavga ettik tel.de. de o hafta gelecekti..oda doğru demiş ben ikinizde bakarm dedi..kafayı yedim kadını buldum int.aradm.hayet sakın mahkeme falan yok kandırmış seni ama al senin sun tepe tepe kullan size mutluluklar dedi geçti.. tekrar kavga ettik..ne halin varsa gör nolursa olsun onu aramayacaktin bitti artık dedi..geçti.. ben de bana bunu yaptıktan sonra kuru ekmek yerim ama yine de sana minnet etmem dedim..2.5 ay oldu ne o aradı ne ben..hayatım da böyle bir adilik görmedim..işin acısı ailesine hiç arayıp sormadı bizi.. kendime o kadar kızgınım ki anlatamam..