Bebeğim melek oldu aklımdan çıkmıyor😭

Aynen icimde tarifsiz bir aci kokusu nasildi diye bazen düşünüyorum icim yanıyor böyle tarifsiz amin insallah

Amin insallah benimkide 3 buçuk aylık erkekti

Geçen sene ramazan ayında 2aylık bebeğimi kaybettim
Şimdi ki bebeğime hamile kalana kadar onun acısıyla ağladım geçmiyor, görmesek de koklamasak da kucağımıza almasak da evlat acısı geçmiyor.. Ama ben sükrediyorum rabbim tekrar bir hamilelik nasip etti ve bu zamana kadar ilerletti yavrumu. İnşallah sağ salim kucağıma alıp büyütürüm biriciğimi, canım oğlumu.

Bir kaç ay önce arkadaşımın kızı 6aylık doğdu ve 15gün yaşayıp vefat etti
Bu çok daha üzücü.. O yüzden avutuyorum kendimi

Herkesin bir öyküsü var... Içinde... Belki her gün konuşmadığı, açmaktan çekindiği... Ama aynı derdi yaşayan birileri olunca acıları paylaştıkça azalıyor insanoğlunun. O yüzden iyi ki böyle platformlar var..
Allah herkesin evladına sağlık sıhhat, uzun ömürler versin..
Kaybedenlerin de başı sağolsun.. Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın.

Ben 33 haftalık bebeğimi 2 ay önce karnımda kaybettim. Kocaman bebeğimi kendi ellerimle koydum mezara, beterin beteri var deyip şükredin. Böyle bir acı hiç geçmiyor.

Başınız sağ olsun sizi çok iyi anlıyorum şuan bundan 2 ay önce abimin eşide hamileydi herşey cok güzel gidiyordu 9 aylık olmasına 1 hafta varken bir gece suyu geldi evde hemen hastaneye gittik baktılar ne yazık ki bebeğin kalp atışları durmuş çok üzüldük agladık ama elden ne gelir ki 8 yaşında ikiz kızlarıda var Allah onlara uzun sağlıklı ömürler versin inşallah tefekkür etmek lazım.

Allah razi olsun doğrusunuz yapacak birsey yok Allah tan gelene ama insan oğlu işte acisi zor

Amin haklisiniz doluyor insan konuşamiyorum rabbim guc kuvvet versin acısı olana

Ben 33 haftalık bebeğimi 2 ay önce karnımda kaybettim. Kocaman bebeğimi kendi ellerimle koydum mezara, beterin beteri var deyip şükredin. Böyle bir acı hiç geçmiyor.
Seninde başın sagolsun buda bir imtihan ne desek boş

Rabbim sabrimizi versin inşallah

Allah sabır versin.. Çok zor bir durum Rabbim tez zaman da acınızı dindirsin inşallah..
Fakat dua edin 2 tane evladınız var.
Ben de 25 gün önce kürtaj oldum ikizlere hamileydim, bebeklerim karnımda öldü. ikisinide aldılar benden ..
Rabbim bizim gibi olan herkese sabır güç versin

Çok kötü bir durum Allahım sabır versin

Amin inşallah rabbim sizede sabır versin bize şefaatçi olurlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…