- 29 Ocak 2017
- 355
- 77
- 103
- 39
- Konu Sahibi Beyza _123
-
Sağolun inşallahÇok üzüldüm başınız sağ olsun sizi cennette bir melek bekliyor sabır dilerim
Aynen icimde tarifsiz bir aci kokusu nasildi diye bazen düşünüyorumAmin görmeden sevebilen anneleriz yenisi edersin lafları öle acı ki o bir beden ruh tu aynısı gelecek öi dünyaya Allah verdi Allah aldı acı ile imtihan belki de düşünmemek elde değil ama düşünmek öldürücü üzüntü Allah sabır versin
Amin inşallah kimseye vermesinBaşınız sağolsunAllah diğer evlatlarınızı sizlere bağışlasın.
Allah razi olsunBasiniz sagolsunRabbim sabir versin diger evlatlariniza uzun ömür versin.
Amin insallah benimkide 3 buçuk aylık erkektiCanım çok zor biliyorum 7 haftalık bebeğimi 2018 martta kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum
Şimdi 21 günlük bebeğim var 10 tane de olsa onun yeri hep ayrı acısı hep kalacak çok iyi anlıyorum seni
Öbür dünyada kavuşucaz inanıyorum
Yavrularımıza güzel ömür versin Rabbim
Allah razi olsun rabbim.sizlere kimseye yasatmasinBasın sağolsun arkadaşım
Allah razi olsun doğrusunuz yapacak birsey yok Allah tan gelene ama insan oğlu işte acisi zorBaşınız sağ olsun sizi çok iyi anlıyorum şuan bundan 2 ay önce abimin eşide hamileydi herşey cok güzel gidiyordu 9 aylık olmasına 1 hafta varken bir gece suyu geldi evde hemen hastaneye gittik baktılar ne yazık ki bebeğin kalp atışları durmuşçok üzüldük agladık ama elden ne gelir ki 8 yaşında ikiz kızlarıda var Allah onlara uzun sağlıklı ömürler versin inşallah tefekkür etmek lazım.
Amin haklisiniz doluyor insan konuşamiyorum rabbim guc kuvvet versin acısı olanaHerkesin bir öyküsü var... Içinde... Belki her gün konuşmadığı, açmaktan çekindiği... Ama aynı derdi yaşayan birileri olunca acıları paylaştıkça azalıyor insanoğlunun. O yüzden iyi ki böyle platformlar var..
Allah herkesin evladına sağlık sıhhat, uzun ömürler versin..
Kaybedenlerin de başı sağolsun.. Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın.
Seninde başın sagolsun buda bir imtihan ne desek boşBen 33 haftalık bebeğimi 2 ay önce karnımda kaybettim. Kocaman bebeğimi kendi ellerimle koydum mezara, beterin beteri var deyip şükredin. Böyle bir acı hiç geçmiyor.
Başınız sağ olsun sizi çok iyi anlıyorum şuan bundan 2 ay önce abimin eşide hamileydi herşey cok güzel gidiyordu 9 aylık olmasına 1 hafta varken bir gece suyu geldi evde hemen hastaneye gittik baktılar ne yazık ki bebeğin kalp atışları durmuşçok üzüldük agladık ama elden ne gelir ki 8 yaşında ikiz kızlarıda var Allah onlara uzun sağlıklı ömürler versin inşallah tefekkür etmek lazım.
Rabbim sabrimizi versin inşallahGeçen sene ramazan ayında 2aylık bebeğimi kaybettim
Şimdi ki bebeğime hamile kalana kadar onun acısıyla ağladım geçmiyor, görmesek de koklamasak da kucağımıza almasak da evlat acısı geçmiyor.. Ama ben sükrediyorum rabbim tekrar bir hamilelik nasip etti ve bu zamana kadar ilerletti yavrumu. İnşallah sağ salim kucağıma alıp büyütürüm biriciğimi, canım oğlumu.
Bir kaç ay önce arkadaşımın kızı 6aylık doğdu ve 15gün yaşayıp vefat etti
Bu çok daha üzücü.. O yüzden avutuyorum kendimi
Çok kötü bir durum Allahım sabır versinBazen okadar doluyorum ki anlatamam 6 ay oldu bebeğimi kaybettimyaşasaydı bu ay doğacaktı içim yanıyor sanki nasıl tarif edip anlatacagimi bilmiyorum ne zormus küçük minicik birseydi ama olmadi vardı rabbimin bir bildiği buna şükür ne diyeyim bilmiyorum acimin tarifi yok elhamdülillah iki evladim var onlarada sağlık sıhhat versin ama oda canimdi nasil olacakti sesi nasildi elleri gözleri saçları bilmiyorum canimdi o benim (içim doldu aklima geldi yazdım)Rabbim.kimseyi evladiyla imtihan etmesin insallah
SağolunÇok kötü bir durum Allahım sabır versin
Amin inşallah rabbim sizede sabır versin bize şefaatçi olurlar inşallahAllah sabır versin.. Çok zor bir durum Rabbim tez zaman da acınızı dindirsin inşallah..
Fakat dua edin 2 tane evladınız var.
Ben de 25 gün önce kürtaj oldum ikizlere hamileydim, bebeklerim karnımda öldü. ikisinide aldılar benden ..
Rabbim bizim gibi olan herkese sabır güç versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?