bebeğim meme emmek istemiyor

2 aylık oğlum var.Bebeğim ilk ay doktor tarafından mamaya başlatıldı.Şuan meme verince şiddetli ağlıyor ve emmiyor.Mama verince susuyor. .Sütüm var hala.Ama sağınca fazla çıkmıyor.Sütüm artsın diye milupa still-tea çayı kullandım ama artmadı.Ne yapmam lazım.

slm göğsün ucuna takılan birşey var biberon başlığı gibi onu kullan çok kişi gördüm annenin memesini istemiyor çünkü biberona alışkın o ucu takınca biberon sanıyor emiyor annenin sütü içinden geçiyor eczanelere sorun tüm eczaneler bilmez araştırın kolay gelsin.

benım kızımda 4 bucuk aylık 2 bucuk ayından berı emmek ıstemıyordu dırenıyor aglıyor almıyordu memeyı baska bırsey vermedım sagdım sutumu bıberonlada almadı saatlerce ac kalsada yıne almadı ben ısrarla emzırdım zorlaya zorlaya aglata aglata daha yenı duzeldı tam 2 ay surdu sukur cok ısrarcı olmalısını dr.umuz ısrar edersenız devam eder etmezsenız bırakır dedı ben genelde uykusu gelınce emzırdım dırenemedı ayakta emzırdım pıspısleyerek hafıf kucagımda salayarak nınnılerle cok zor oldu ama astık sukur bırde arabada emıyordu araba durunca bırakıyordu motor sesını duyunca emıyordu dr. un dedıgıne gore bazı beklerde cıplakken emermıs denemedım..
kızlar benim de oglum hep emmek istiyor bu benim hoşuma gdiyor ama doktor sutun yeterli değil dedi ve gecen hafta mama başlattı.. emzirip sonra veriyorum doktor biberonla ver dedi illaki ama memei bırakmasından korkuyorum iştahlı benim canım..sütüm artsın ve yetsin istiyorum..doktorlardan da nefret ediyorum cunku dogdugunda sezeryanla 3410 dogdu ve solunum sorunları nedeniyle yogun bakımda yattı..u bebeklere stres yapıp daha cok kilo kaybetmelerine neden olurmuş.. ve ben depresyona girdim ancak 15.ci gun duzgun sutum gelmeye başladı ama etrafımda herkes sutun yetersiz dedi.. 10.cu gunu 260 gramdı oglum cook uzulduk.. 5 gun sonra 2900 olmuştu doktor ilerliyor dedi.. 33 gunlukken 3540 ile dogum kilosuna yeni dondu dediler mama dediler.. ama zaten sutu içmeye başlayalı 15 gun olmuştu daha ve 780 gr almıştı...ne bileyim bence 2 hafta daha bekleyebilridik.. bebeğim emmek istiyor ben d eonu doyurmak.. mama cok kolay ver doyur uyusun.. simdi emmek için zor uyandırıyorum..dusunuyorum da belki benim hatam bastan beri gece uyuyan cocugu uyandırmamam 5 dk içince uyuyor diye yazık deyip uyandırmadım.. keşke alıştırsaydım mı?? mamayla ii kilo aldı ama bu doktoru sevemedim sağlık ocağındaki ebe bile 2 hafta sonr agetiririrsiniz demişti..
yeni maltana ve ısırgan otu başladım bir de kuru mayayı suya karıştırıp iç dediler onu da başladım...bakalım bana dua edin lütfen..

benim kızımda emmek istemiyordu 3,5 aylıkken işe başladım zaten unutu koca gün biberonla beslendi bikaç ay silikon göğüs ucu kullandım o şekilde biberon zannediyo sanırım ama o da fazla sürmedi 7 aylıkken bıraktı bende gece uykusunda verdim ısrarla 8 aylıkken tamamen bıraktı

ben de internette deli gibi araştırmıştım neden emmiyor diye. bebekler 3-5 ay arasında memey, bırakabilirmiş yılmadan vermek gerekirmiş diye önerileri okuyup kendimi avutuyordum. meğersem kızımın besin alerjisi varmış. ve 2-6 ayları arasında çıkarmış besin alerjisi bebeklerde. izmirde bir prof'a gittik. adam birkaç soru sordu bana. emerken başı çok terliyormu? evet. kakası yapış yapış mı? evet. poposunda hiç geçmeyen bir kızarıklık var mı? evet. ve bunun gibi bi sürü cevabı evet olan sorular sordu. besin alerjisi testi yapıcaz dedi. yaptı ve alerji testinin sonuçlarını gözlerimle gördüm. hangi maddeden deri altına enjekte etmişse alerjen olanlar kabardı. kızımın çilek,mısır,yulaf, tavuk, balık (beyaz ete yani) alerjisi varmış. ben de özellikle çileği tabak tabak tüketiyordum ogünlerde. bi ilaç yazdı ve bu besinleri yeme dedi. mucize gibi hemen düzeldi kızım. son on günde 300 gr vermişti. ne kadar üzülüyordum. şimdi çok mutluyuz :)

Tüm formülleri denemiş ve şifayı ancak bunda bulmuş biri olarak herkese tavsiye ederim. Avusturalya'da yaşayan hır arkadasım fenugreek diye bir çağ önerdiler sen de dene dedi. Ben de araştırdım burada çenen otu tohumu yasa çekmen diye geçiyor bulgura benziyor. Rengi sarı. tüm İngilizce kaynaklarda sutu yüzde 900 artırdığı söyleniyor ben de o kadar olmasa da çok çok artırdı maşallah. Mutlaka deneyin 2 güne kadar müthiş bir sonuc alacaksınız. Türkiye'de seker hastalarına veriliyor sait artırdığı pek bilinmiyor herkese söyleyelim. Ben neler neler denedim bir bilseniz bira mayaları çaylar ballar çerezler ve hurma. Herkese bol sütler ve gazanız günler

Ben de iki aylık oğluma memeyi emziremiyorum çok ağlıyor napıcam bilmiyorum ısrarla mama vermedim sadece ağladı memeyi almıyor çok üzgünüm acil çözüm önerileri yazar mısınız lütfen

Back
X