• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim Meme İle kavga ediyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi kingdo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kingdo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
3
Kızlar anneliğin 1. Ayından selamlar hepinize
Derdimi seveyim postu açıyorum zorlanarak..
Bebeğim birkaç gündür meme ile kavga ediyor emerken ucunu alamıyor ve sürekli aranıyor sonra sinirlenip ağlamaya bağırmaya başlıyor.
Yoktu bu huyu da yeni çıktı sürekli kucağımda uyumak istiyor yerine koyunca ağlamaya başlıyor. Bazen gazı varken yapıyor gazı hallediyorum yine devam ediyor. Emerken uyuduğu içinde aç oluyor biberon vermiyorum ve eds ile besliyorum hala. Kaçıncı ayda beslenme düzeni oturur? Sizlerden bu durumla karşılaşan var mı neler yaptınız?

Kızlar anneliğin 1. Ayından selamlar hepinize
Derdimi seveyim postu açıyorum zorlanarak..
Bebeğim birkaç gündür meme ile kavga ediyor emerken ucunu alamıyor ve sürekli aranıyor sonra sinirlenip ağlamaya bağırmaya başlıyor.
Yoktu bu huyu da yeni çıktı sürekli kucağımda uyumak istiyor yerine koyunca ağlamaya başlıyor. Bazen gazı varken yapıyor gazı hallediyorum yine devam ediyor. Emerken uyuduğu içinde aç oluyor biberon vermiyorum ve eds ile besliyorum hala. Kaçıncı ayda beslenme düzeni oturur? Sizlerden bu durumla karşılaşan var mı neler yaptınız?
Benim bebeğimde aynı şekilde savaşıyordu . Gözleri net görmediği için 3. Ay duzelir dedi doktor düzeldi . Yani net göremedikleri için bulamıyorlar

En az 30 40 dk emmesi lazım uyuyorsa dokunun ayaklarına yanaklarına uzun uzun emsin mutlaka

Back
X