Bebeğim memeden ayrılmıyor benden başkasında iki dakika durmuyor

Hayırlı evlat olsun inşallah. Benimde bebeğim 2 aylık hala öyleyız yapışık ikiz gbi 😁 ama eskiye oranla azalma var. Sakin olun stres yapmayın ben kendımı çok yıprattım hiç gerek yokmus. Stres yaptığımda bebeğim daha çok ağlıyordu susturamıyordum. Simdi sakin kalıp sarılıp kucagımda pışpışlıyorum konusuyorum ninni söylüyorum susuyor. Ağlamaktan bişey olmuyor emin olun susacak sarın sevin okşayın ihtiyaçlarını giderdiğinizden emin olun 🥰
Nasıl uyuyordun peki
Ben uyuyamıyorum o kucakta iken

Ama daha 3 günlük çok normal daha kaç kere değişir emmesi,uyuması İlk günler zor geçiyor ama geçiyor güle güle büyütün 💕

Elektrikli süpürge yada saç kurutma sesi veya beyaz gürültü denedin mi? Eger denenediysen bir dene istersen

beyaz gürültüye maruz kalmak zihinsel gerilemeye yol açabilir. Fareler üzerinde yapılan bir deneyde zihinsel gerileme etkileri ispatlanmıştır.
Ritmik olmayan sesleri sevmeyen, bu seslerden rahatsız olan insanlarda yüksek tansiyon, stres ve yorgunluğa neden olabilir. Bu da uyku sorunlarını ve kalp hastalıklarını tetikleyebilir.
En sık görülen etkisi ise işitme bozukluğudur. Uzun süre beyaz gürültüye maruz kalmak işitme gerilemesine yol açacaktır. Hatta tamamen sağırlığa bile neden olabilir.

10 günlük oldu
Bu saat oldu hala memede
Bıraktığım an uyanıyor:KK43:
Benim kızım da aynıydı yerine koyunca gözler faltaşı olurdu sürekli memede kucakta geçti günler yanlış yönlendirmek istemem ama sarılığı atlatınca ben emzik verdim ve rahat ettim emmede bi problem yaşamadım

Benim kızım da aynıydı yerine koyunca gözler faltaşı olurdu sürekli memede kucakta geçti günler yanlış yönlendirmek istemem ama sarılığı atlatınca ben emzik verdim ve rahat ettim emmede bi problem yaşamadım
İlk 40 gün benim kızım da memeden inmezdi. Karnı doyunca beni boş emzik niyetine kullanırdı, ama ben de sırrf biraz uyusun diye kullanmasına izin verirdim. Şuandaki 3 aylık ve zaman geçtikçe düzeldi. Çok zorlandığım zamanlar beyaz gürültü ile uykuya dalmasını sağlayıp 10 dk sonra kapatırdım. İlk günler zor geçiyor ama günden güne bakmak kolaylaşıyor. Sabredin ve bol bol emzirin.

beyaz gürültüye maruz kalmak zihinsel gerilemeye yol açabilir. Fareler üzerinde yapılan bir deneyde zihinsel gerileme etkileri ispatlanmıştır.
Ritmik olmayan sesleri sevmeyen, bu seslerden rahatsız olan insanlarda yüksek tansiyon, stres ve yorgunluğa neden olabilir. Bu da uyku sorunlarını ve kalp hastalıklarını tetikleyebilir.
En sık görülen etkisi ise işitme bozukluğudur. Uzun süre beyaz gürültüye maruz kalmak işitme gerilemesine yol açacaktır. Hatta tamamen sağırlığa bile neden olabilir.
Benim kızım maalesef yatak gıcırtısına bile uyandığı için dış sesleri duymaması adına uykuya dalana kadar beyaz gürültü açıyoruz, 10 Dk sonra kapatıyoruz. Uykuya devam ediyor. Ben de bir zararı olur mu acaba diye korkuyorum hep ve elimden geldiğince açmadan uyutmaya çalışıyorum

Emzik de almadı benimki

Kızlar 3 günlük bebeğim var
Bugun taburcu olduk
2 gün hastenede kaldık orda herşey yolunda idi
Dikiş hareketlerinden dolayı zaten hareket edemiyordum
Emzirirdim eşim verirdi
Geri verirdim yatağında uyurdu
Sabah hast çıkışı pideye konarlar ortalığı yıktı
Eve geldik benden başkasının kucağında bir dakika bile durmuyor
Öyle bir ağlıyor ki morarıyor
Titriyor
Bana gelince susuyor
Bunun dışında sürekli memede olma derdinde
Yani bıraksam 4-5 saat takılma modunda emecek

Gece uykusuzum demin kucağımda emerken sızmışım
Beşiğine koyuyorum basıuır yaygarayı
Yatağına koyuyorum ayni sekide
Yarın çocuk dr una götürmeyi düşünüyorum
İnan’ın bir su içip geleceğim mutfaktan desen
Şuanda evde 4 kişiyiz birinde durmaz bir dakika bile

Bir de ayaklarım doğumumun 3. Günü Bugun cok şişti bacaklarım ve bileklerim de

Ne yapacagım bana akıl verin
3 gunluk.bebek zaten yarim saatte bir emer bacim.bi nefes alsaydi cocuk daha 3 gunluk. En az 15 gun ayrilmasin zaten memeden sarilik olmamasi lazim o yuzden beslemen lazim

3 gunluk.bebek zaten yarim saatte bir emer bacim.bi nefes alsaydi cocuk daha 3 gunluk. En az 15 gun ayrilmasin zaten memeden sarilik olmamasi lazim o yuzden beslemen lazim
Beslenmesine birşey demiyorum
Uykusu da memede istiyor
Memede uyumak istiyor bu da beni hiç uyutmuyor
Uykusuz kalınca her gece bir saat bile uykum yok
Ona enerjim kalmıyor

Uyuduğu zaman Yok iste sorun o
Sadece kucagımda uyuyor
Yataga koysam Yok
Beşiğinde yok
Puset anakucagı hayır
Sadece benimm kucagımda uyuyor
Normalde böyle biri değilim ama aynı durumu kendim yaşadığım için soruyorum kusura bakmayın. Acaba bebeğiniz doymuyor olabilir mi?

Beslenmesine birşey demiyorum
Uykusu da memede istiyor
Memede uyumak istiyor bu da beni hiç uyutmuyor
Uykusuz kalınca her gece bir saat bile uykum yok
Ona enerjim kalmıyor
büyük bir boşluğa düşmüş gbisiniz. Sanırım sizde bebeğinizin hep uyuyup ağlamayacagınızo düşündünüz benim gbi 🙄🙄 çünki adam akıllı olacakları kimse anlatmadı ve hayal kırıklıgına ugradınız 😒 kabullenmek en iyi çözüm bu böyle bi süre devam edecek diye kendınızı teselli edin gececek inşallah

6 aylik olana kadar oglum böyle bir meme aşkı yaşadı
Derdi surekli emmekti kusuyordu sonra yine baştan..hele ilk disleri çıktığında 4 5 saat memedeydi ...yani yapacak bisey yok
Yalanci emzik de kabul etmez buyuk ihtimalle ilerde

büyük bir boşluğa düşmüş gbisiniz. Sanırım sizde bebeğinizin hep uyuyup ağlamayacagınızo düşündünüz benim gbi 🙄🙄 çünki adam akıllı olacakları kimse anlatmadı ve hayal kırıklıgına ugradınız 😒 kabullenmek en iyi çözüm bu böyle bi süre devam edecek diye kendınızı teselli edin gececek inşallah
İnsallah

aynı şeyleri 4 ay yaşadım sanırım güçlü bir emme refleksi var yapabileceğiniz en iyi sabredip bunların geçeceğini bilmek.
güzel günler yakın sağlıkla büyütün.:emir_bebek:

Yaa yerim ben onun yaygarasını, bana da nasip olur inşallah❤ Allah bağışlasın🙆🏻

Back
X